SERVIS ZA VLASNIKE VOZILA

OD SAVRŠENIH MODERA ZA ISPITIVANJE DO ISTORIJSKIH PROVJERA, DALJE SMO DALJE OD SVEGA DA SE NAVEDIMO ZA SVOJU ZEMLJIŠNU ROVERU.

SERVIS ZA VLASNIKE VOZILA

Opremljeno stručnjacima i istorijskim automobilskim stručnjacima, naš objekat za usluge vlasnika ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Land Rovera, ma koliko oni bili stari.

SERVISIRANJE

Redovno servisiranje je bitan deo održavanja klasičnog vozila. Stoga smo stvorili jedinstvene opcije servisiranja koje kopiraju provere izvršene u vreme prve proizvodnje i kombinuju ih sa današnjom tehničkom ekspertizom. Sva djela su zapisana u vašoj vlastitoj knjizi servisa Jaguar Land Rover Classic Vorks kako bi se održala vrijednost vašeg vozila i zaštitila vaša imovina.

Za više informacija
pozovite nas na +44 (0)203 601 1255
Ili nam pošaljite mejl na adresu info@classic.landrover.co.uk

PROVERE VITALNOSTI VAŠEG VOZILA

Prvi put kada naši klijenti dovezu svoje vozilo u Jaguar Land Rover Classic Works, preporučujemo celodnevni pregled statusa vozila. Po završetku ovog sveobuhvatnog vizuelnog pregleda u 121 tački, dostavićemo vam izveštaj u kome su detaljno opisani svi radovi koji su potrebni kroz crveni, žuti i zeleni sistem hitnosti..

Za više informacija
Pozovite nas na +44 (0)203 601 1255
Ili nam pošaljite mejl na info@classic.landrover.co.uk

RESTAURACIJA

Bez obzira na fizičko stanje vašeg vozila, naši klasični stručnjaci su nam na raspolaganju da ga vrate u njegov prvobitni sjaj. Naše usluge restauracije podeljene su u osam faza. Početni pregled i revizija komponenata, demontaža, čišćenje medija, ispravljanje karoserije i pregradnja komponenata sve do ponovne montaže vozila. Svaku fazu pažljivo izvode stručni tehničari, kako bi garantovali potpunu autentičnost vašeg Classic vozila.

KREIRANJE MOTORA

Iste ruke koje su stvorile originalne Land Rovers motore su među onima koje nam danas pomažu u obnovi motora. Ova bezvremenska stručnost kombinuje originalne tehnike sa modernim procesima Land Rovera, omogućavajući nam da prepravimo i rekonstruišemo motore koji su verni njihovoj klasičnoj baštini, ali sa preciznošću 21. veka.

LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
Sa ponosom predstavljamo novi pogon Jaguar Land Rover Classic Vorks. Sa osobljem inženjera i istorijskim automobilskim stručnjacima, želimo da ponudimo ono najbolje u restauracijama.
SAZNAJTE VIŠE
AUTENTIČNA VOZILA
Oživljavanje istorije pažljivom obnovom klasičnog Land Rover-a sa ograničenim izdanjem, uključujući i kultni Land Rover Series I i originalni Range Rover sa dvoja vrata.
SAZNAJTE VIŠE
ORGINALNI DELOVI
Obezbeđujući originalne delove klasičnog Land Rovera hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj originalnih delova je pružiti najviši nivo usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji brinu o starijim vozilima.
SAZNAJTE VIŠE
ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA
Ne trebate da posedujete Classic Land Rover da biste iskusili uzbuđenje iza volana. Naša klasična iskustva pružaju jedinstvenu priliku da živimo duh, romantiku i uzbuđenje prošlosti Land Rovera
SAZNAJTE VIŠE
VRATITE SE NA POGLAVLJE LAND ROVER CLASSIC