DEFENDER WORKS V8 70TH EDITION

LEGENDA, SNAŽNIJA NEGO IKADA
KLJUČNE CIFRE O PERFORMANSAMA MOTOR Petolitarski V8 Motor AKCELERACIJA 0-60 za 5.6 sekundi za 90 Station Wagon SNAGA 405 KS

DEFENDER REMASTERED

Odajući počast ovoj globalnoj ikoni na njenu 70-tu godišnjicu, Land Rover Classic stvara najmoćniji, najrafiniraniji Defender ikad: V8 pogon, 405PS, kolekcionarsko izdanje Defender Works V8.

Da proslavimo 70-godišnjicu Land Rovera, stvorili smo vrhunskog Defendera kombinujući poboljšane performanse i profinjeni luksuz.

TIM HANNIG
DIREKTOR, JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

PERFORMANSE

SNAŽNIJI I PREFINJENIJI NEGO IKADA PRE

SNAŽNIJI I PREFINJENIJI NEGO IKADA PRE

Sa 5.0 litarskim benzinskim V8 motorom koji isporučuje 405Ps i 515Nm obrtnog momenta, Defender Works V8 ubrzava od 0-60mph za 5,6sec i ima maksimalnu brzinu od 106mph.
ZF OSMOSTEPENA AUTOMATSKA TRANSMISIJA

ZF OSMOSTEPENA AUTOMATSKA TRANSMISIJA

V8 pogonski sklop upotpunjen je naprednim 8-stepenim automatskim menjačem ZF sa sportskim režimom i brzim odzivom, a svaku promenu stepena prenosa vrši za 200 milisekundi.
AŽURIRANA POGONSKA LINIJA

AŽURIRANA POGONSKA LINIJA

Dvostepeni prenosnik brzina (za opseg nižih i viših brzina) sa centralnim diferencijalom za automtsko stvaranje obrtnog momenta, može da prebaci do 90% obrtnog momenta na prednju ili zadnju osu, po potrebi.
UNAPREĐENI KAPACITETI I KONTROLA

UNAPREĐENI KAPACITETI I KONTROLA

Rekonfigurisano vešanje ima poboljšane opruge i amortizere. Potpuno novi 18-inčni aluminijumske felne sa okretnim dijamantima, terenske gume i poboljšane kočnice pružaju dodatno pouzdanje u vožnju.

EKSPERTSKI INŽENJERING

Jaguar Land Rover Classic Vorks, naš najsavremeniji objekat u kome rade stručnjaci inženjeri i specijalisti za istorijske automobile, krajnje je odredište za zvanične Land Rover konverzije.
Konverzija Defender Vorks V8 70th Edition primenjivaće se na ne više od 150 vozila, od kojih će svako nabaviti, sastaviti i detaljno doraditi naše specijalne ekipe posvećene stvaranju autentičnih automobila.

POTPISNE FUNKCIJE

AŽURIRANA TEHNOLOGIJA

AŽURIRANA TEHNOLOGIJA

infotainment sistem koristi novo lansirani DAB classic radio, surround audio zvučnike, integraciju sa pametnim telefonom i GPS navigaciju.
SUPERIORAN KOMFOR ENTERIJERA

SUPERIORAN KOMFOR ENTERIJERA

Putnici uživaju u rafiniranom komforu s potpunom kožom unutrašnjošću odrezanom u skrovišta Vindsora koji pokrivaju nadzornu ploču, ploče vrata, podlogu za glavu i RECARO sportska sedišta obrubljena u koži Bika.
NAGLAŠENI DETALJI EKSTERIJERA

NAGLAŠENI DETALJI EKSTERIJERA

Razne ekskluzivne eksterijernosti daju Defender Vorks V8 savremeni izgled, radeći u potpunom skladu sa svojom ikoničnom fizičkom prisutnošću. Najuočljiviji od ovih detalja uključuju crni kontrastni krov, lukove točkova sa 18-inčnim alu felgama, okrenutim dijamantom i nadograđene bi-LED farove.

STILOVI KAROSERIJE

90 STATION WAGON

90 STATION WAGON

Dvosed Defender 90 je kreiran kako bi pružio vrhunsko amnevrisanje i luksuzan prostor unutar kabine vozila u koju mogu da stanu do 4 putnika.
110 STATION WAGON

110 STATION WAGON

Četvorosed Defender 110 ima maksimalni tovarni prostor, dok njegova luksuzna kabina može da smesti do 7 putnika.

LAND ROVER CLASSIC WORKS

CALSSIC RADIONICA NEGUJE I SLAVI ČUVENU PROŠLOST JAGUAR LAND ROVER-A KAKO BI ISTOJ OBEZBEDILA JEDNAKO SLAVNU BUDUĆNOST.
LAND ROVER CLASSIC WORKS