AUTENTIČNA VOZILA

TEŽIMO KA AUTENTIČNOSTI U SVEMU ŠTO RADIMO - PA I U RESTAURACIJI, REKREIRANJU i REIZGRADNJI.
RANGE ROVER REBORN

RANGE ROVER REBORN

1970. uvođenje Range Rover-a sve je promenilo. Nikada ranije luksuzna limuzina nije bio uparen sa tako robusnom terenskom 4VD sposobnošću, što je rodilo globalnu ikonu i motorički fenomen. I skoro pedeset godina kasnije, Land Rover Classic vraća Range Rover sa dvoja vrata u fabričke uslove za buduće generacije kolekcionara i entuzijasta koji kupuju direktno od Land Rovera.
LAND ROVER SERIES I REBORN

LAND ROVER SERIES I REBORN

Od prvog dana Land Rovers je osvojio četiri područja koja su prethodno bila nepristupačna na četiri točka. Land Rover Reborn daje vam priliku da posedujete jednog od ovih originalnih istraživača - potpuno obnovljenu Land Rover seriju I - koja je nabavljena i izabrana iz četiri ugla planete. Jednom obnovljena svaka serija ja dobijam punu 12-mesečnu garanciju, a da ne spominjemo životni vek.

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC RADIONICA

Našu posvećenost budućnosti Land Rover Classic-a potvrđuje naš potpuno namenski klasični objekat Classic - najveći takve vrste na svetu.
SAZNAJTE VIŠE

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC RADIONICA

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC RADIONICA

Sa ponosom predstavljamo novi pogon Jaguar Land Rover Classic Vorks. Sa osobljem inženjera i istorijskim automobilskim stručnjacima, želimo da ponudimo ono najbolje u restauracijama.
SERRVIS ZA VLASNIKE VOZILA

SERRVIS ZA VLASNIKE VOZILA

Opremljen stručnim inženjerima i istorijskim automobilskim specijalistima, ovaj objekat ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Land Rovera, ma koliko oni bili stari.
ORGINALNI DELOVI

ORGINALNI DELOVI

Obezbeđujući originalne delove klasičnog Land Rovera hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj originalnih delova je pružiti najviši nivo usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji brinu o starijim vozilima.
ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA

ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA

Ne trebate da posedujete Classic Land Rover da biste iskusili uzbuđenje iza volana. Naša klasična iskustva pružaju jedinstvenu priliku da živimo duh, romantiku i uzbuđenje prošlosti Land Rovera