DEFENDER OCTA

Za avanture ekstremnih razmera. Do sada najmoćniji Defender.

ODVAŽAN STAV

SVRSISHODNI DIZAJN

Uživajte u ekstremnim performansama i jedinstvenim sposobnostima. Povećana visina i širi stav Defendera OCTA u vožnji nisu samo za pokazivanje.

NEUPOREDIVA SNAGA

MODOVI VOŽNJE

Za najatraktivnije off-road iskustvo izaberite mod OCTA, sa jedinstvenom kalibracijom kočenja dizajniranom za površine sa rasprskavajućim šljunkom . Naš optimalno kalibrisani mod Dynamic pruža unapređenu drumsku vožnju. Svaki mod osvetljava kabinu jarko crvenom, transformišući izglede ekrana za optimalni pregled snage, okretnog momenta i bočnih G-sila.

VAZDUŠNA SUSPENZIJA 6D DYNAMIC

Nova vazdušna suspenzija 6D Dynamics inteligentno reaguje na stil vožnje, sa hidrauličkim međupovezanim amortizerima i vazdušnim oprugama podesive visine. Ovaj u klasi najbolji sistem rezultuje drumskom vožnjom kao sportski automobil i većom kontrolom na svakom terenu.
TWIN TURBO V8

TWIN TURBO V8

Trenutni odziv, izuzetne vozne karakteristike i veća efikasnostgoriva. Sistem blagog hibrida od 48 V unapređuje motor V8 poboljšanim okretnim momentom i sprint performansama.
INTEGRATED POWER BRAKE

INTEGRATED POWER BRAKE

Ekstremne performanse zahtevaju ekstremnu moć zaustavljanja. Opremljen kočionim pločicama, kleštima i kočionim diskovima specifičnim za Defender OCTA, novi sistem Integrated Power Brake smanjuje slabljenje sile kočenja.
AKTIVNI IZDUVNI SISTEM

AKTIVNI IZDUVNI SISTEM

Defender OCTA odlikuje se aktivnim izduvnim sistemom koji omogućava optimalno upravljanje toplotom u modu OCTA a vozilu daje prepoznatljivi žestoki zvuk.

MAKSIMALNA SNAGA

635 KS

467 kW.

0–100 KM/H

4,0 SEKUNDI

0–100 km za 4,0 sekunde.

MAKSIMALNI OKRETNI MOMENAT

750NM

5.855 o/pm

CO2 EMISIJE (OD)

294G/KM

Smanjenje za 20 posto2.

OVLADAJTE SVAKIM TERENOM

Dokazano na ledu u Švedskoj, pri puzanju po stenama u SAD-u i na pesku saharske pustinje*. Defender OCTA testiran je na više od milion kilometara, a izdržao je više od 13.000 dodatnih testova kao jedini Defender koji je odvezao svaku ekstremnu stazu u Istnoru.

PROLAZAK KROZ VODU

PROLAZAK KROZ VODU

Defender OCTA prolazi dublje od bilo kog Defendera do sada, sa dubinom prolaska kroz vodu do jednog metra, što je dvostruko veća sposobnost od originalnog Defendera**.
OPTIMALNA VUČA

OPTIMALNA VUČA

Niz posebno razvijenih guma prečnika 838 mm, najvećih do sada montiranih na Defender, uključujući i gume za sva godišnja doba ili napredne točkove za sve terene.
TERENSKA VOŽNJA

TERENSKA VOŽNJA

Defender OCTA obećava neuporedivo napredovanje na svakom terenu, sa većim razmakom od tla i raspodelom momenta.

MODERNI DIZAJN

SEDIŠTA BODY AND SOUL SEAT

Nova generacija automobilske vibro-akustične tehnologije pruža multisenzorno audio iskustvo putem u industriji vodeće platforme SUBPACTM . Ovo vrhunsko sedište Body and Soul (BASS) uključuje šest velnes programa. Nemojte samo da slušate zvuk, već ga i osetite.
DETALJI DYNAMIC

DETALJI DYNAMIC

Moderni detalji mogu se svugde pronaći, kao što je menjač Moonlight Chrome i opcioni završni sloj Chopped Carbon Fibre1. Novi dizajn upravljača odlikuje se translucentnim ivično osvetljenim tipkama za promenu brzina.
INOVATIVNI MATERIJALI

INOVATIVNI MATERIJALI

Izaberite između četiri izražajne palete boja i savremenih materijala, uključujući UltrafabricsTM ili Poluanilinsku kožu Svaka opcija ima jedinstvene karakteristike, kao što su grafički ukrasi i KvadratTM Steelcut, ekskluzivan uz Defender OCTA.

POKRENI IZDANJA

DEFENDER OCTA EDITION ONE

Izraz sposobnosti. Sa Faroe zelenom bojom, 20-inčnim kovanim felnama i Chopped Carbon Fibre detaljima.
PRONAĐITE DILERA

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI I SPECIFIKACIJE

MODELI I SPECIFIKACIJE

Pogledajte ceo raspon modela i specifikacije.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Napunite ga, otputujte bilo kuda.

*Izazovna terenska vožnja zahteva potpunu obuku i iskustvo. Rizik od ozlede i oštećenja. Nikada ne vozite iznad svojih sposobnosti. Uvek proverite rutu, površinu, podlogu i izlaz pre ulaska na zaleđeni teren.

**Uvek proverite rutu i izlaz pre prolaska kroz vodu.

1Dostupno samo uz DEFENDER OCTA EDITION ONE.
2U poređenju sa prethodnim Defenderom 110 V8.