AŽURIRANJA SOFTVERA

AŽURIRANJA SOFTVERA

AŽURIRAJTE SVOJE VOZILO BESPLATNO

Svoje Land Rover vozilo možete ažurirati putem info-zabavnog sistema u kolima. Ažuriranje vašeg vozila pružiće vam najnovije funkcije i obezbediće najveću stabilnost vašeg Land Rovera. Dostupna su bežična ažuriranja za sva naša najnovija vozila. Starija Land Rover vozila mogu se kvalifikovati za besplatnu nadogradnju .

KAKO DA AKTIVIRATE BEŽIČNA AKTIVIRANJA SOFTVERA

KORAK 1 - KONEKTUJTE SE

KORAK 1 - KONEKTUJTE SE

Pritisnite ikonu „Podešavanja“ na ekranu osetljivom na dodir i uđite na „Sva podešavanja“. Nastavite do menija „Povezivanje“ i uključite mobilne podatke na „Uključeno“ ILI aktivirajte Wi-Fi u automobilu.
KORAK 2 - UKLJUČITE PODEŠAVANJA

KORAK 2 - UKLJUČITE PODEŠAVANJA

Vratite se na „Sva podešavanja“ i izaberite „Ažuriranje softvera“. Ovaj meni vam daje mogućnost da uključite ažuriranja softvera. Ako su isključeni, jednostavno pritisnite dugme da biste uključili ažuriranja softvera na „Uključeno“.
KORAK 3 - PRIHVATITE AŽURIRANJA

KORAK 3 - PRIHVATITE AŽURIRANJA

Na ekranu će se pojaviti kratak tekstić "uslovi&odredbe". Pritisnite "agree/prihbvatam" kako bi aktivirali ažuriranja softvera.

KAKO DA INSTALIRATE BEŽIČNA AŽURIRANJA SOFTVERA

KORAK 1 - ZAPOČNITE AŽURIRANJE

KORAK 1 - ZAPOČNITE AŽURIRANJE

Ažuriranja softvera InControl Touch Pro možete da proverite tako što ćete otići na „Podešavanja“> „Sva podešavanja“> „Ažuriranje softvera“ i pritisnuti „Proveri da li postoji ažuriranje“. Ako je dostupno ažuriranje, na vašem m ekranu će se pojaviti iskačući prozor sa tri opcije: „Instaliraj odmah“, „Podseti me kasnije“ ili „Preskoči ažuriranje“.
KORAK 2 - INSTALIRANJE

KORAK 2 - INSTALIRANJE

Nakon što pritisnete „Instaliraj odmah“ i prihvatite Uslove i odredbe, proces ažuriranja će se započeti. Možete nastaviti da koristite svoj automobil kao i obično dok se InControl Touch Pro ažurira.
KORAK 3 - ZAVRŠETAK PROCESA

KORAK 3 - ZAVRŠETAK PROCESA

Kada se ažuriranje dovrši, na ekranu osetljivom na dodir dobićete obaveštenje o uspešnoj instalaciji. Sada možete uživati u najnovijem softveru za svoj Land Rover.

NAPOMENE O AŽURIRANJU SOFTVERAPodatke o sadržaju svakok obaveštenja o ažuriranju softvera možete naci na sledećim linkovima.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O AŽURIRANJU SOFTVERA

OPEN ALL
OPŠTI PREGLED
KAKO DA KONEKTUJERE SVOJE VOZILO
KAKO DA AKTIVIRAM AŽURIRANI SOFTVER
KAKO DA IZVRŠIM AŽURIRANJE SOFTVERA
IZDAVANJE OBAVEŠTENJA

NE ZABORAVITE DA AŽURIRATE

Pomoću naše najnovije nadogradnje softvera svoje Land Rover možete bežično ažurirati bilo kada i bilo gde. Proverite odmah da li ispunjavate uslove.
NE ZABORAVITE DA AŽURIRATE