ODGOVORNO POSLOVANJE

ODGOVORNO POSLOVANJE

PREPOZNAJEMO ČINJENICU DA VREDNOVANJE I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE I ZAJEDNICE U KOJIMA RADIMO PREDSTAVLJAJU KRITIČNU STAVKU ZA USPEH U BUDUĆNOSTI

Zalažemo se da odgovorno i održivo razvijamo svoje poslovanje, tako da možemo dodati vrednost našim kupcima, kompaniji i široj privredi.

Dr Ralf Speth
CEO, Jaguar Land Rover

 • LIFE CYCLE IMPACT

  Da bismo smanjili ukupni uticaj naših proizvoda i operacija na životnu sredinu, mi koristimo Procenu životnog ciklusa da bismo obavestili o budućim istraživanjima i razvoju proizvoda.

 • TRETIRANJE OTPADA KAO VREDNOG IZVORA

  Rezanje otpada i smanjenje upotrebe vode su prioriteti. Sve više prepoznajemo vrijednost naših resursa tražeći inovativne načine kako ih ponovo upotrijebiti ili reciklirati.

 • SMANJIVANJE KARBONIZACIJE VAZDUHA

  Neprestano istražujemo nove načine za rešavanje našeg ugljen-otisaka kada težimo ka smanjenju emisija za 30% u našim proizvodnim operacijama do 2020. godine.

 • STVRANJE POSLOVNIH PRILIKA ZA !" MILIONA LJUDI

  Podržavamo lokalne i globalne zajednice u humanitarnim i zdravstvenim, obrazovnim, dizajnerskim, tehnološkim i talentima, okruženju i očuvanju kroz naš Globalni program društveno odgovornog poslovanja 2020..

NAŠ PRISTUP ZASNOVAN NA ŽIVOTNOM VEKU

NAŠ PRISTUP ZASNOVAN NA ŽIVOTNOM VEKU

Vredni uvidi iz našeg procesa procene životnog ciklusa pomogli su nam da stvorimo najodrživiju generaciju Land Rover vozila dosad.
LAGANOST

LAGANOST

Smanjenjem težine karoserije i komponenti vozila možemo učiniti da su naši automobili efikasniji i pružiti izvanredne performanse koje naši kupci očekuju.
UPOTREBA MATERIJALA KOJI SU ODRŽIVIJI

UPOTREBA MATERIJALA KOJI SU ODRŽIVIJI

Kao odgovorno preduzeće postavili smo dugoročni cilj upotrebe održivih materijala kao što su prirodna guma, reciklirani aluminijum i plastika.
NOVI DIZEL; BENZINAC ILI PHEV?

NOVI DIZEL; BENZINAC ILI PHEV?

Bez obzira da li redovno putujete u start-stop gradskom saobraćaju ili duža putovanja autoputem, donesite informisanu odluku o svom sledećem vozilu sa 5 brzih pitanja.

NAŠI PARTNERI

MEĐUNARODNA FEDERACIJA DRUŠTAVA CRVENOG KRSTA I CRVENOG POLUMESECA

MEĐUNARODNA FEDERACIJA DRUŠTAVA CRVENOG KRSTA I CRVENOG POLUMESECA

Dugogodišnja veza Land Rovera sa Crvenim krstom počela je 1954. godine kada smo Britanskom Crvenom krstu obezbedili Land Rover serije 1 koji će se koristiti kao pokretni dispanzer u Dubaiju.
FONDACIJA BORN FREE

FONDACIJA BORN FREE

Land Rover i Born Free rade zajedno na očuvanju divljih životinja i njihovih staništa.
KRALJEVSKO GEOGRAFSKO DRUŠTVO (SA IBG)

KRALJEVSKO GEOGRAFSKO DRUŠTVO (SA IBG)

Land Rover već 25 godina podržava Kraljevsko geografsko društvo (sa IBG), finansirajući aktivnosti na polju informisanja i ekspedicija, uključujući Land Rover Bursary (davanje stipendija i grantova).