SERVIS ZA VLASNIKE VOZILA

OD SAVRŠENIH MODERA ZA ISPITIVANJE DO ISTORIJSKIH PROVJERA, DALJE SMO DALJE OD SVEGA DA SE NAVEDIMO ZA SVOJU ZEMLJIŠNU ROVERU.

SERVIS ZA VLASNIKE VOZILA

Opremljeno stručnjacima i istorijskim automobilskim stručnjacima, naš objekat za usluge vlasnika ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Land Rovera, ma koliko oni bili stari.

SERVISIRANJE

Redovno servisiranje je bitan deo održavanja klasičnog vozila. Stoga smo stvorili jedinstvene opcije servisiranja koje kopiraju provere izvršene u vreme prve proizvodnje i kombinuju ih sa današnjom tehničkom ekspertizom. Sva djela su zapisana u vašoj vlastitoj knjizi servisa Jaguar Land Rover Classic Vorks kako bi se održala vrijednost vašeg vozila i zaštitila vaša imovina.

RESTAURACIJA

Bez obzira na fizičko stanje vašeg vozila, naši klasični stručnjaci su nam na raspolaganju da ga vrate u njegov prvobitni sjaj. Naše usluge restauracije podeljene su u osam faza. Početni pregled i revizija komponenata, demontaža, čišćenje medija, ispravljanje karoserije i pregradnja komponenata sve do ponovne montaže vozila. Svaku fazu pažljivo izvode stručni tehničari, kako bi garantovali potpunu autentičnost vašeg Classic vozila.

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Sa ponosom predstavljamo novi pogon Jaguar Land Rover Classic Vorks. Sa osobljem inženjera i istorijskim automobilskim stručnjacima, želimo da ponudimo ono najbolje u restauracijama.
AUTENTIČNA VOZILA

AUTENTIČNA VOZILA

Oživljavanje istorije pažljivom obnovom klasičnog Land Rover-a sa ograničenim izdanjem, uključujući i kultni Land Rover Series I i originalni Range Rover sa dvoja vrata.
ORGINALNI DELOVI

ORGINALNI DELOVI

Obezbeđujući originalne delove klasičnog Land Rovera hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj originalnih delova je pružiti najviši nivo usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji brinu o starijim vozilima.
ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA

ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA

Ne trebate da posedujete Classic Land Rover da biste iskusili uzbuđenje iza volana. Naša klasična iskustva pružaju jedinstvenu priliku da živimo duh, romantiku i uzbuđenje prošlosti Land Rovera