PRELAZAK NA ELEKTRIČNI POGON LAND ROVER

LEGENDARNE SPOSOBNOSTI I LUKSUZ
PONOVO SU OSMIŠLJENI

Više od sedam decenija Land Rover je izazivao ono što je tada bilo moguće.

Danas električna snaga unapređuje na svetu najsposobnije i najluksuznije SUV-ove sa povećanim nivoima održivosti, responzivnosti i prefinjenosti.

NOVI RANGE ROVER ELECTRIC

NOVI RANGE ROVER ELECTRIC

Upravo na nivoima na kojima su preciznost i majstorsko izvođenje objedinjeni sa uobičajenim luksuzom Range Rovera kako bi kreirali gotovo nečujan, potpuno električni pogon, nulte emisije iz izduvnih cevi i pristup javnim mrežama najbržih punionica.
ELEKTRIČNA VOŽNJA

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Električna vozila prelaze svaki kilometar sa nultim izduvnim emisijama. Naša nova linija plug-in električnih hibrida (PHEV) projektovana je za smanjenje emisija sa potpuno električnim vozilom (EV) i hibridnim načinima vožnje.
NOVI SVET PREFINJENOSTI

NOVI SVET PREFINJENOSTI

Naši plug-in električni hibridi (PHEV) i blagi hibridi (MHEV) dopunjavaju legendarne sposobnosti Land Rovera gotovo nečujnom neposrednošću električne energije i povećanom prefinjenošću koja dolazi s njom.

ELEKTRIČNI I HIBRIDNI POGON LAND ROVER

ELEKTRIČNI

ELEKTRIČNI

Električna vozila pokreću elektromotor i baterija. Umesto točenja goriva na benzinskoj stanici, svoj automobil možete puniti putem kućnog punjača. Na putovanju možete da uživate u brzom DC punjenja na javnim punionicama. Električnom vožnjom pomažete u smanjenju emisija ugljenika i svog karbonskog otiska.
ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

Električni motor i baterija uz pomoć motora. Koristite potpuno električnu snagu na većini svojih kraćih putovanja za vožnju sa nultim izduvnim emisijama. Na povremenim dužim putovanjima, kombinacija električne energije i goriva nudi dodatnu sigurnost. Punjenje baterije je jednostavno, i kod kuće i na odredištu.
BLAGI HIBRID (MHEV)

BLAGI HIBRID (MHEV)

Land Rover MHEV unapređuje efikasnost i prefinjenost svojih benzinskih i dizel motora ponovnim korišćenjem energije prikupljene usporavanjem i regenerativnim kočenjem. Budući da nemaju električni motor, ne mogu da budu pokrenuti samo električnom energijom i nije im potrebno punjenje.

ELEKTRIČNA VOŽNJA

PUNJENJE KOD KUĆE ILI NA PUTU

PUNJENJE KOD KUĆE ILI NA PUTU

Kućni punjač je najpraktičniji način da svaki dan počnete sa napunjenim automobilom. Punjenje na odredištu je savršeno za pravovremenu dopunu daleko od kuće.
SPOSOBNOSTI NA DRUMU I VAN NJEGA

SPOSOBNOSTI NA DRUMU I VAN NJEGA

Ako krenete van utabanih staza, uvidećete da električna energija pruža trenutnu snagu za najzahtevnije terene i najzahtevnije nagibe kretanja. Uz izuzetnu visinu u odnosu na tlo i sposobnost prolaska kroz vodu1 , više nema potrebe za ustručavanjem od izazova.
UŠTEDA UZ EV

UŠTEDA UZ EV

Od potencijalnih poreskih ušteda do nižih tekućih troškova i bez naknada u zonama zagušenja, električna vožnja mogla bi da vam pomogne da štedite novac tokom cele godine.
POČETAK NOVE ERE

POČETAK NOVE ERE

Želimo da se krećemo svetom u kojem svi mogu da uživaju. Uz nulte emisije iz izduvnih cevi, električna vožnja je budućnost naših luksuznih SUV vozila.

ELEKTRIFIKOVANA VOZILA LAND ROVER

Istražite našu ponudu električnih i električnih hibridnih vozila, jer ona predstavljaju našu modernu viziju Land Roverovih sposobnosti i modernog luksuza.

Molimo vas da posetite sajtove za svoje lokalno tržište kako biste saznali koji su modeli dostupni na njemu.