TURE KROZ PROIZVODNJU

OVO JE VAŠA PRILIKA DA ZAKORAČITE U NAŠ SAVREMENI PROIZVODNI PROCES, I SVOJIMA OČIMA VIDITE KAKO SE RAĐA JEDAN LAND ROVER.

Osećam se adleko više povezanim sa land Rover vozilom, sada kada znam koliko je umešnosti u izradi, stručnosti i pukok teškog rada uloženo u njega.

JEDAN OD POHAĐAČA LAND ROVER PROIZVODNE TURE, SOLIHULL, UK

TURE KROZ PROIZVODNJU

PROIZVODNA TURA KROZ SOLIHULL

PROIZVODNA TURA KROZ SOLIHULL

Naša Land Rover proizvodna tura kroz Solihull pruža bezrezervni pristup našim najsavremenijim proizvodnim linijama gde možete biti svedoci kako anstaje na primer jedno Range Rover Sport vozilo. Solihull Jaguar Land Rover Tour vodi Vas iza kulisa neverovatne nove Range Rover Velar i nagrađivane Jaguar F-PACE.
PROIZVODNA TURA KROZ LIVERPOOL

PROIZVODNA TURA KROZ LIVERPOOL

Doživite sastavlajnje dva najpopularnija modela Land Rovera - Range Rover Evokue i Discoveri Sport - pošto su paneli presovani i liveni, a čelična i aluminijumska tela zalivena, zavarena i montirana. Zatim se divite dve milje dugoj potpuno robotizovanoj 'trim and final' liniji, na kojoj se ugrađuje motor, vrši zastakljivanje i ugradnja točkova. Sve to u našoj istorijskoj fabrici u Liverpulu.
RANGE ROVER EGZIBICIONA I PROIZVODNA TURA

RANGE ROVER EGZIBICIONA I PROIZVODNA TURA

Pre skoro pet decenija, Range Rover je promenio način na koji je svet krenuo van druma, u terensku vožnju. Sada vam ova uzbudljiva turneja omogućava da vidite najsavremeniji proces proizvodnje automobila, a zatim pratite njegov put od prototipa do britanske dizajnerske ikone i steknete ekskluzivni prvi pogled na Range Rover Velar.
VIP TURE

VIP TURE

Uživajte u nizu Land Rover VIP iskustava, uključujući iskustvo Land Rover konfiguracije, Land Rover VIP Manfuacturing Tour i VIP Customer Range Rover kolekciju, gde se kupci i njihovi gosti provode u bioskopu MeridianTM pre velikog trenutka - otkrivanja spektakularnog novog Range Rover-a.
RANGE ROVER EXPERIENCE

RANGE ROVER EXPERIENCE

Pod vođstvom ličnog konsijerža, ovo je pravo uranjanje u svet Range Rover-a na Solihull-u. Vaša turneja započinje u MeridianTM Teatru pre nego što se prebacite na ključna područja proizvodnje. Vaše VIP iskustvo uključuje osveženja, namenskog vodiča i pristup privilegovanim zonama.

KRENITE NA TURU

Uronite u duh Land Rovera dok iz prve ruke doživljavate svaki korak proizvodnog procesa dok se ove motorne ikone sabiraju i otkotrljaju sa proizvodne linije. Budite prvi koji će saznati za naše nove izložbe i proizvodne turneje.