Vimbldon

PRVENSTVA, VIMBLDON 2024.

„Kao legendarni britanski kulturni događaj koji gledaju milioni ljudi širom sveta, ovaj turnir pruža idealnu priliku da Range Rover u kontaktu sa našim globalnim klijentima podeli svoju kreativnu priču, koja savršeno prikazuje eleganciju i prefinjenost naših vozila i sinergiju između naše dve moderne luksuzne marke.”
Džeraldin Ingam,
glavna direktorka Range Rovera

ZAJEDNIČKA STRAST

U temeljima naše saradnje je osećaj tihe prefinjenosti i zajedničke predanosti održivoj budućnosti. Naša porodica Range Rover spremno očekuje prevoz igrača i zvaničnika tokom turnira.


Sa mogućnostima punjenja na lokaciji i dometom potpuno električne vožnje do 125 km, Range Rover i Range Rover Sport plug-in električni hibrid uvek su spremni za prelazak zadate rute.

PREDVODI SVOJIM PRIMEROM

Najstariji teniski turnir na svetu ujedno je i društveni događaj sezone. U nizu razigranih događaja, porodica Range Rover oživljava vimbldonsku eleganciju.

RANGE ROVER

Vimbldon

PIĆA MORAJU BITI PAŽLJIVO SMEŠTENA

Savršeno ohlađeni za letnji dan uz SV Signature Suite.
Vimbldon

U SVAKOM TRENUTKU MORA BITI NOŠENA PRIKLADNA ODEĆA

Dizajn Range Rovera uvek je pogođen.

RANGE ROVER SPORT

PRIKLADNE PAUZE ZA PUNJENJE

PRIKLADNE PAUZE ZA PUNJENJE

Sa brzim DC punjenjem, Range Rover Sport plug-in hybrid (PHEV) nikada nije dugo van igre.
MOLIMO SEDITE NA MESTO KOJE VAM JE DODELJENO

MOLIMO SEDITE NA MESTO KOJE VAM JE DODELJENO

Vaša lična VIP loža sa sedištima od perforirane kože Windsor.

RANGE ROVER VELAR

TIŠINA MOLIM

TIŠINA MOLIM

Odmorite se od uzbuđenja i uživajte u mirnoj udobnosti svoje kabine.
IGRA ĆE BITI NASTAVLJENA POSLE ZATVARANJA KROVA

IGRA ĆE BITI NASTAVLJENA POSLE ZATVARANJA KROVA

Zaštitite se od kiše, unesite sunce sa kliznim panoramskim krovom.

RANGE ROVER EVOQUE

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.  


Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od tržišta i specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.