ORGINALNI DELOVI

KOMBINACIJA TRADICIONALNIH METODA I STATISTIČKE TEHNOLOGIJE DA BI SE NAPRTAVILI AUTENTIČNI; ORGINALNI DELOVI

ORGINALNI DELOVI

Klasične delove pružamo hiljadama vlasnika širom sveta, a cilj im je da ponudi najvišu razinu usluge i kvalitetne originalne proizvode klijentima koji se brinu za vozila koja su van proizvodnje već deset i više godina. Svi delovi su proizvedeni prema preciznim specifikacijama Land Rovera od strane originalnih dobavljača kad god je to moguće, sa autentičnim Land Rover crtežima i alatima koji se koriste za obezbeđivanje 100% autentičnosti.

AUTENTIČNOST

Klasični originalni delovi nisu puke reprodukcije. To su precizne korekcije originala, dizajnirane za najbolje tolerancije od strane majstora koji žive i dišu Land Rover Classic-om. Upravo taj afinitet prema automobilima i njihovoj baštini donosi tačnost, autentičnost i jedinstven duh svakom komponentnom delu.
Za više informacija Pozovite nas na +44 (0)203 601 1255 Ili nam pošaljite mejl na info@classic.landrover.co.uk

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Sa ponosom predstavljamo novi pogon Jaguar Land Rover Classic Works. Sa osobljem inženjera i istorijskim automobilskim stručnjacima, želimo da ponudimo ono najbolje u restauracijama.
AUTENTIČNA VOZILA

AUTENTIČNA VOZILA

Oživljavanje istorije pažljivom obnovom klasičnog Land Rover-a sa ograničenim izdanjem, uključujući i kultni Land Rover Series I i originalni Range Rover sa dvoja vrata.
SERRVIS ZA VLASNIKE VOZILA

SERRVIS ZA VLASNIKE VOZILA

Opremljen stručnim inženjerima i istorijskim automobilskim specijalistima, ovaj objekat ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Land Rovera, ma koliko oni bili stari.
ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA

ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA

Ne trebate da posedujete Classic Land Rover da biste iskusili uzbuđenje iza volana. Naša klasična iskustva pružaju jedinstvenu priliku da živimo duh, romantiku i uzbuđenje prošlosti Land Rovera