LAND ROVER REBORN

SERIJA I LAND ROVERA RESTAURIRANA JE DA VRATI PRVOBITNI SJAJ. BUDITE VLASNIK DELA ISTORIJE.

SERIJA I, POGLAVLJE II

„Od prvog dana naša vozila pomažu pri mapiranju sveta, otkrivajući teritorije za koje niko nije znao da Land Rover Reborn pruža šansu da posedujete jednog od naših originalnih istraživača - potpuno obnovljenu Land Rover seriju I.
Idemo gore i dalje da obnovimo originalnu seriju Is, koja je odabrana širom sveta radi njihove autentičnosti. Svaki klasik dobija 12-mesečnu garanciju - i vek trajanja istorije “.

ZAUVEK MLAD: PRIČA O VOZILU "CAR ZERO"

Nakon života u Kueenslandu, naše izložbeno vozilo, pod nadimkom "Car Zero", vratilo se kući u Solihullu. Pošto je većinu svog života proveo obrađujući hektare zemlje, razumljivo je propao. Ali serija koju duh nikada neću zahrđati. Vratili smo „Car Zero“ u prvobitnu slavu, koristeći sve originalne tehnike i sve originalne procese kako bi se osiguralo da je priča o seriji I daleko od kraja - to je tek početak.

Land Rover Reborn pruža našim kupcima priliku da poseduju deo automobilske istorije - potpuno obnovljeni proizvođač serije I Land Rover.

TIM HANNIG
DIREKTOR, JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

PRE&POSLE

REKLAME ZA MODEL REBORN

Nismo uskrsnuli samo originalna vozila serije I.

POSEDUJTE DEO ISTORIJE

Ako želite da napišete sledeće poglavlje Serije I ponovo sam oživljen, javite se i član našeg tima će vam rado pomoći. Alternativno, odbacite nam liniju i nazvaćemo vas u vremenu koje vama odgovara.

+44(0) 203 601 1255