DISCOVERY SPORT

Uz svestrani SUV dizajniran za porodični život, vaša otkrića nikad ne prestaju. Stvoren spreman za avanturu sa nizom praktičnih dodataka.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Dizajniran za svestranost i spreman za porodične avanture.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Lebdeći 11,4-inčni zakrivljeni stakleni dodirni ekran Pivi Pro1 prepun je funkcija za informisanje i zabavu. Discovery Sport je tu za sve vaše avanture.

PIONEERING INNOVATION

ELEKTRIČNA EFIKASNOST

Prevezite više od 90 procenata prosečnih svakodnevnih putovanja samo u EV načinu rada9. Plug-in električni hibrid (PHEV) pruža potpuno električnu vožnju sa nultim izduvnim emisijama, sa sertifikovanim dometom do 60 km ††.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

NADAHNUĆE

Uz stručnu konfiguraciju naših dizajnera, prilagođavanja izražavaju savršenu uravnoteženost svestranosti i sposobnosti, spremnu za vaš izbor i narudžbinu.

INSPIRATION

KOLESARSKE PUSTOLOVŠČINE

Uživajte v vsakem trenutku z družino, na štirih kolesih in na dveh.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

IZBOR MODELA

Izaberite između tri pouzdana modela za sledeću porodičnu avanturu.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Vrhunac prostranosti, udobnosti i odvažnosti.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

ISTRAŽITE

VSESTRANSKOST BREZ PRIMERE

VSESTRANSKOST BREZ PRIMERE

Ne glede na to, kam vas popelje naslednja družinska pustolovščina, vam Discovery Sport omogoča, da sprejmete pot do svobode.
PREUZETNI DIZAJN

PREUZETNI DIZAJN

Raziskujte z udobnim in zaupanja vrednim vozilom, zasnovanem za vsakdanje življenje.
INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Povezano udobje za vso družino z našim nagrajenim informacijsko-razvedrilnim sistemom Pivi Pro1. Z elegantnim 11,4-palčnim lebdečim zaslonom na dotik in programsko opremo Over The Air (SOTA)2 za izboljšanje tehnologije vašega Discoveryja Sport skozi čas.
MOGUĆNOST BEZ NAPORA

MOGUĆNOST BEZ NAPORA

Opremljen za vse terene s prefinjenim vzmetenjem in najsodobnejšo močjo električne energije.

**Pogledajte količine po WLTP-u.
Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

Vreme punjenja zavisi od mnogih faktora, uključujući, između ostalih, i starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.[
2Samo kompatibilni smart telefoni. Zavisno od tržišne mobilne mreže, signala i korisničkog računa. Potrebni su mobilni podaci ili Wi-Fi veza. Sistem bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) podložan je saglasnosti vozača, kao i mrežnoj vezi i dostupnosti na tržištu.

Meridian je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

Molimo imajte na umu da standardne funkcije mogu da budu zamenjene pri izboru alternativnih nivoa opreme. Standardne funkcije takođe se mogu razlikovati zavisno od varijante motora i prenosa.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.