NOVI RANGE ROVER EVOQUE

DIZAJNIRAN I PROIZVEDEN U UJEDINJENOJ KRALJEVINI
Minimalistički, sofisticiran i harizmatičan. Range Rover Evoque predvodi svojim primerom.
CAPTIVATING CHARACTER
Uz visoke nivoe luksuza i ozbiljne garancije održivosti, Evoque postavlja novi zlatni standard.
GQ UK
CAPTIVATING CHARACTER

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Najnoviji sistem za informisanje i zabavu, kao i tehnologija, rezultat su skladnog zajedničkog delovanja sofisticiranog dizajna i inovacija koji pružaju besprekoran luksuz.

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

Sa sertifikovanim potpuno električnim dometom do 62 km**, ovaj plug-in električni hibrid (PHEV) nudi efikasnu vožnju bez napora, kao i mogućnost punjenja od 0 do 80 procenata za otprilike 30 minuta sa brzim DC punjenjem.

NADAHNUĆE

Uz stručnu konfiguraciju naših dizajnera, ta prilagođavanja izražavaju savršeni balans privlačnog karaktera i luksuza Range Rovera Evoque, koji su spremni za vaš izbor i narudžbinu.

INSPIRATION

ULTIMATE LUKSURI

Na vrhuncu: oličenje luksuza.
ISTRAŽITSKO KURSANJE

IZBOR MODELA

Izaberite između četiri izrazita modela kako biste započeli svoje putovanje.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Nepogrešiv izraz sofisticiranog dizajna.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

ISTRAŽITE RANGE ROVER EVOQUE

IZRAŽAJNI DIZAJN

IZRAŽAJNI DIZAJN

Majstorska izrada bez ustupaka. Otelovljenje DNK dizajna Range Rovera sa savršeno optimizovanim proporcijama i zategnutim površinama.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Napredna tehnologija znači da ste u toku sa nizom inovacija, koje unapređuju svaku vašu vožnju.
SAVREMENA UDOBNOST

SAVREMENA UDOBNOST

Opuštenost je garantovana. Uz uobičajenu Evoque prefinjenost Range Rovera za postizanje veće udobnosti, praktičnosti i dobrobiti.
ELEKTRIČNA ELEGANCIJA

ELEKTRIČNA ELEGANCIJA

Pruža električnu efikasnost, sa fokusiranom i staloženom dinamikom i sposobnošću za sve terene koja je zaštitni znak Range Rovera.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.

Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

Vreme punjenja zavisiće od mnogih faktora, uključujući i: starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.