TURA "ABOVE AND BEYOND"


GDE JE ZABAVA U GRADU? MOTIVIŠITE SEBE I DAJTE ŠANSU NAŠIM VOZILIMA DA SA NJIMA ISKUSITE KRAJNJE GRANICE UZBUĐENJA U VOŽNJI

Fantastičan dan. Još uvek nisam siguran da li sam ovo vozilo doveo do njegovih krajnjih granica izdržljivosti, ali sam apsolutno siguran da ono mene jeste!

KARYN REIDY
čovek koji je pohađao LAND ROVER EXPERIENCE AKADEMIJU, SOLIHULL, UK

EXPERIENCE VOŽNJA

TASTER VOŽNJA

TASTER VOŽNJA

Ovo je vaša šansa da budete za volanom Land Rovera tokom jednočasovnog uvodnog kursa. Steknite dodatno samopouzdanje u vozačkim sposobnostima i iskusite performanse Land Rover-a u nagibima, strmim nizbrdicama i gaženju kroz vodu.
POLUDNEVNA EXPERIENCE VOŽNJA

POLUDNEVNA EXPERIENCE VOŽNJA

Razvijte svoje vozačke veštine uz stručno podučavanje i steknite veće razumevanje kontrole vozila, rukovanja preprekama i kako proceniti različita okruženja, uključujući navigaciju strmim usponima, silazima, bočnim padinama i vodenim prelazima.
CELODNEVNA EXPERIENCE VOŽNJA

CELODNEVNA EXPERIENCE VOŽNJA

Istražite zahtevnije terene i usavršite svoje tehnike vožnje pod vodstvom kvalifikovanog instruktora. Krećite se po različitim terenskim elementima i dostignite viši nivo samopouzdanja koji će vas pripremiti za okruženja u stvarnom svetu. Nakon što ste završili celodnevno iskustvo, spremni ste za Napredno iskustvo tj za naprednu vožnju.
NAPREDNA VOŽNJA

NAPREDNA VOŽNJA

Vreme je da promenite brzinu ali, bukvalno, sa dubljim uranjanjem u tehniku menjanja između velikih i niskih brzina dok ste u pokretu po zahtevnom terenu. Ova veština kao rezultat daće unapređenu kontrolu nad celokupnim vozilom, a posebno u situacijama kada je neophodno hitno zaustavljanje na klizavom terenu.
VOŽNJA PO VAŠOJ MERI

VOŽNJA PO VAŠOJ MERI

Recite nam šta želite da postignete i mi ćemo izgraditi ekskluzivno Land Rover iskustvo za vas lično, vaše klijenate ili vaše zaposlene. Uzbudljiva vozačka iskustva, teambuilding, nagrade, slobodni dani ili proslave - možemo se prilagoditi najrazličitijim zahtevima.
SPECIJALIZOVAN TRENING

SPECIJALIZOVAN TRENING

Naši stručni instruktori pružaju specijalističke tečajeve za obuku vozača na bilo kom nivou. Namenski kursevi dostupni su profesionalnim korisnicima.

TURA "ABOVE AND BEYOND"


Ako ste za izazov, i mi smo. Tura "Above and Beyond" stavlja vas za volan vašeg omiljenog Land Rovera i brojne uzbudljive prepreke ili terene. Sa intenzivnim nagibima, dramatičnim spuštanjima, bočnim nagibima i još mnogo toga - ova tura skrojena je zarad vašeg prvog utiska prvenstveno o staloženosti našig vozila u izazovnim uslovima. Na kraju krajeva, gde je zabava u stanu?
SAZNAJTE VIŠE

ZAKAŽITE AVANTURISTIČKU VOŽNJU

30 centara za sticanje dodatnog iskustva u vožnji. Čitav svet istraživanja.

SPREMNI STE ZA VEĆU AVANTURU?


Neobična putovanja širom planete
SAZNAJTE VIŠE