NOVI RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

DIZAJNIRAN I PROIZVEDEN U UJEDINJENOJ KRALJEVINI
Snažne električne performanse, inženjerski projektovane za svaki izazov. Naši Električni hibridi nude optimizovanu efikasnost i prošireni domet potpuno električne (EV) vožnje.

INSTINKTIVAN, UPEČATLJIV, BESKOMPROMISAN

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING
„Snažan, dinamičan, moderan, sofisticiran... i još mnogo toga”
Erik Brejn (Eric Brain), urednik, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Od performansi usredsređenih na drum i svetski poznate sposobnosti za sve terene, postoji mnoštvo uzbudljivih i inovativnih tehnologija zbog kojih je Range Rover Sport definicija sportskog luksuza.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

NOVI RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Najbrži Range Rover do sada, uz dinamička i tehnološka unapređenja.

ELEKTRIČNI HIBRID

Sa sertifikovanim električnim dometom do 123 km*2 i brzim punjenjem jednosmernom strujom, plug-in električni hibrid sa produženim dometom (PHEV) nudi moćne i unapređene performanse.

ELECTRIC HYBRID

IZBOR MODELA

Utelovljenje luksuza sportskog SUV-a. Izaberite između četiri izrazita modela kako biste započeli svoje putovanje.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Vrhunski spoj snage, inovativnosti i dinamičnosti.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

IZAZOV NA PRELIVU BRANE

Pogledajte kako se novi Range Rover Sport i kaskaderska vozačica Džesika Hokins (Jessica Hawkins) nose sa prelivom islandske brane Karanjuka (Kárahnjúkar). Zajednički se suočavaju sa ledom, stenama i vodom. Velikom vodom.
IZAZOV NA PRELIVU BRANE

ISTRAŽITE RANGE ROVER SPORT

NENAMETLJIV I MOĆAN

NENAMETLJIV I MOĆAN

Bez suvišnih detalja, Range Rover Sport usredsređen je na snagu, performanse i okretnost. 
POJAČANE PERFORMANSE

POJAČANE PERFORMANSE

Instinktivna vožnja sa fokusiranom on-road dinamikom i smirenošću bez napora.
SPORTSKI LUKSUZ

SPORTSKI LUKSUZ

Kombinacija dinamične sportske individualnosti i očekivane jedinstvene prefinjenosti.
INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

Istinski savremen luksuz sa najnovijim tehnologijama za udobnost i praktičnost.

*Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

1Mogu se primenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja može biti produžena posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

2Stvarne brojke za električni domet (do) 96 km.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.