KLASIČNA ISKUSTVA

Klasična iskustva pružaju entuzijastima priliku da obilaze naše objekte i voze širok spektar Classic Land Rovera na nekim zaista spektakularnim i istorijskim lokacijama.

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TURA

Naš potpuno novi objekat koji prikazuje sve što Land Rover čini i za šta se zalaže, to je prirodno što želimo da to pokažemo. Tako Classic Vorks Tour nudi ekskluzivan pristup retkim Land Rover serijama I Reborn i Range Rover Reborn, kao i kompletnoj Classic kolekciji. To je zaista jedinstven uvid, ne samo u nasleđe ovog istorijskog brenda, već i njegovu budućnost i kako se čuva.

SAZNAJTE VIŠE
LAND ROVER CLASSIC

U Land Rover Classic-u posvećeni smo očuvanju i vraćanju naše automobilske baštine kako bi buduće generacije uživale i negovale. Takođe smo posvećeni stvaranju inicijativa za obnavljanje, održavanje i očuvanje Classic Land Rover-a za vaše uživanje u godinama koje dolaze, dajući ovim slavnim vozilima najbolju moguću budućnost.

LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC RADIONICA
Sa ponosom predstavljamo novi pogon Jaguar Land Rover Classic Vorks. Sa osobljem inženjera i istorijskim automobilskim stručnjacima, želimo da ponudimo ono najbolje u restauracijama.
SAZNAJTE VIŠE
AUTENTIČNA VOZILA
Oživljavanje istorije pažljivom obnovom klasičnog Land Rover-a sa ograničenim izdanjem, uključujući i kultni Land Rover Series I i originalni Range Rover sa dvoja vrata.
SAZNAJTE VIŠE
SERRVIS ZA VLASNIKE VOZILA
Opremljen stručnim inženjerima i istorijskim automobilskim specijalistima, ovaj objekat ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Land Rovera, ma koliko oni bili stari.
SAZNAJTE VIŠE
ORGINALNI DELOVI
Obezbeđujući originalne delove klasičnog Land Rovera hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj originalnih delova je pružiti najviši nivo usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji brinu o starijim vozilima.
SAZNAJTE VIŠE
VRATITE SE NA POGLAVLJE LAND ROVER CLASSIC