LANDE ROVER PAKETI ZA KUĆNE LJUBIMCE

LAND ROVER AKSESOARI ZA VLASNIKE PASA
POGLEDAJTE FILM

Bez obzira da li vozite vašeg psa u park, vodite svog četvoronožnog prijatelja na fliper ili krećete na plažu, odabirom pravog aksesoara za svoj Land Rover možete napraviti razliku između opuštene večeri na sofi ili onog potrošenog na uklanjanju blata , peska i psećih dlaka sa unutrašnjosti vašeg vozila.


"Dizajnirani ne samo da pruže komfor psima, ovi dodaci takođe pomažu u održavanju vašeg vozila u sjajnom stanju."
Bez obzira da li razmatramo kućne ljubimce naših vlasnika ili koristimo virtuelne pse da bi dizajnirali naš teretni prostor - psi su oduvek bili deo priče o Land Roveru. Sada smo dizajnirali niz specifičnih paketa za kućne ljubimce, tako da je odabir pravog rešenja za vaše potrebe jednostavan.


Naši paketi uključuju sledeće:


Pet Loadspace Protection Pack: Dizajniran je da obezbedi zaštitu od vlažnih i blatnih šapa i olakšava čišćenje tereta. Kombinuje prekriveni koš za prostirku, razdj
elnik prtljažnika u punoj visini i činiju za kućne ljubimce otpornu na prolivanje.


Pet Transportation Pack: Pogodna opcija da se obezbedi ugodno okruženje za prevoz malih pasa. Paket za prevoz kućnih ljubimaca može se brzo montirati ili ukloniti, po potrebi onda kada vam je potreban. Kombinuje sklopivi nosač kućnih ljubimaca, posudu za vodu otpornu na prosipanje i gumenu prostirku za teretni prostor.


Pet Care and Access Pack: Savršeno rešenje za vlasnike koji redovno nose pse ili druge kućne ljubimce u prostoru za utovar svog vozila. Paket za njegu i pristup kućnim ljubimcima osigurava da sve što je potrebno - ručno transportuje vaš pas. Kombinuje pregradu prtljage pune visine, prekrivani koš za prostirku, rampu za kućne ljubimce i prenosni sistem za ispiranje.Naši omiljeni psi, Landi i Rover, testirali su dodatke za naše ljubimce. U našu video seriju uveli su nekoliko prijatelja da vide da li Land Rover pribor za kućne ljubimce ispunjava njihove standarde.Canines and capability


Landi i Rover vole da vide nova mesta i istražuju novi teren. Blatna lokva možda je sretno mesto vašeg psa (to je svakako Roverov), ali to ne znači da morate da trpite posledice. Uostalom, ko želi da okupa automobil kao i psa kad dođete kući?
Izaberite između gumene prostirke ili obloge , koja će održati podlogu vašeg Land Rovera čistom nudeći vodootpornu zaštitu od vlažnih šapamokrih kaputa i šupljih usta .


Prostirka pokriva tepih vašeg vozila na podu tovarnog prostora. Nosač obloga, s podignutim usnama na tri strane, prekriva tepihe poda i bočnih zidova, pružajući zaštitu i lako čišćenje.In the dog house


Particioni separator u punoj visini omogućava vam da najbolje iskoristite svoj tovarni prostor dok istovremeno štitite i svoje vozilo. Ovu barijeru za kućne ljubimce lako je postavljati, ona čuva vašeg psa u zadnjem delu vozila, a istovremeno sprečava da se blatne šape zabiju u suvozačka sedišta i stvore neželjene tragove.Top dog for car accessories


Pre nego što odaberete Pet Pack, funkcije inicijalno instalirane u naša vozila pomažu vam da olakšate život vama i vašim psima.
Podešavanje visine zadnje klupe, prikazano gore na Land Rover Discovery-juu, koristi elektronsko vazdušno vešanje za spuštanje ili podizanje visine vozila jednostavnim dodirom dugmeta. Ovo prilagođavanje može biti od pomoći manjim psima, kojima bi skok u tovarni prostor mogao biti previše velik, i starijim psima čija okretnost nije ono što je nekada bila.


Ovim izborom Land Rover dodataka možete vaše vozilo pretvoriti u utočište za kućne ljubimce, a sigurni smo da će mahanje repom vašeg psa dati do znanja da je vaš Land Rover među najboljim automobilima za vlasnike pasa.


Više o Landiju i Roveru možete videti na našem YouTube kanalu.

ABOVE AND BEYOND

PERSONALIZUJTE SVOJ LAND ROVER UZ PREGRŠT AKSESOARA KOJI SU NAMENSKI DIZAJNIRANI SAMO ZA VAŠE VOZILO.

AKSESOARI NAMENSKI DIZAJNIRANI ZA SVAKU AVANTURU

AKSESOARI NAMENSKI DIZAJNIRANI ZA SVAKU AVANTURU

Na raspolaganju Vam je širok spektar aksesoara za uređenje enterijera i eksterijera, uz pomoć kojih možete u potpunosti kastomizovati svoje vozilo kako bi isto najbolje odgovaralo zahtevima avantura u koje se upuštate.
ISTRAŽITE AKSESOARE
ISTRAŽITE NAŠA VOZILA

ISTRAŽITE NAŠA VOZILA

Spreman za sve, svaki Land Rover se sa lakoćom kreće po svakom terenu, od kamenitih planinskih staza do pametnih gradskih ulica.
ISTRAŽITE NAŠA VOZILA
DISCOVERY - KRENITE MIMO OČEKIVANOG

DISCOVERY - KRENITE MIMO OČEKIVANOG

Skrojite Discovery uz izbor odgovarajućih stilskih, praktičnih aksesoara, koji su raznoliki, atraktivni i donose mogućnost personalizacije.
SAZNAJTE VIŠE

VIŠE PRIČA

OSVAJANJE DIVLJINE NEBESKOG OSTRVA U POTPUNO NOVOM DISCOVERY-JU

OSVAJANJE DIVLJINE NEBESKOG OSTRVA U POTPUNO NOVOM DISCOVERY-JU

“Za J.M.V. Turnera priča se da se u oluji privezao za jarbol čamca. To je bio njegov način da potpuno iskusi uslove. "Pejzažni fotograf Julian Calverlei govori o jednoj od najvećih inspiracija iza svog sopstvenog rada.
PROČITAJTE CEO ČLANAK
VOZILO SA PET ZVEZDA KADA JE U PITANJU BEZBEDNOST: DISCOVERY

VOZILO SA PET ZVEZDA KADA JE U PITANJU BEZBEDNOST: DISCOVERY

Discovery je dobio maksimalnu ocenu od pet zvezdica na Euro NCAP-u, globalno priznatoj organizacije za testiranje bezbednosti, što znači da vozači koji traže jedan od najsigurnijih sportskih terenaca ne treba dalje da traže.
PROČITAJTE CEO ČLANAK
OTKRIJTE IZNENAĐUJUĆI DIZAJN ODREĐENIH OBJEKATA NA POTPUNO NOVOM DISCOVERY-JU

OTKRIJTE IZNENAĐUJUĆI DIZAJN ODREĐENIH OBJEKATA NA POTPUNO NOVOM DISCOVERY-JU

Upečatljiv dizajn Land-Rover-ovog novog Discovery-ja rezultat je bezbroj sati provedenih eksperimentišući sa idejama i materijalima, od kojih su neki prilično iznenađujući.
PROČITAJTE CEO ČLANAK