JAGUAR LAND ROVER CLASSIC RADIONICA

CALSSIC RADIONICA NEGUJE I SLAVI ČUVENU PROŠLOST JAGUAR LAND ROVER-A KAKO BI ISTOJ OBEZBEDILA JEDNAKO SLAVNU BUDUĆNOST.

POSETITE NAS
PREDSTAVNIŠTVO RADIONICE CLASSIC WORKS

Iz najsavremenijeg objekta od 14.000 m 2 konsolidovali smo sve naše klasične operacije pod jednim krovom, koji se sastoji od 54 pojedinačne odeljenja za radionice i obrušavanja, namensku prodavnicu motora i prostor za 480 vozila .

POSETITE NAS
POD JEDNIM KROVOM

Ovde se takođe nalaze naša četiri stručna tima Authentic Cars, Owner Services, Genuine Parts, i Classic Experiences.

za više informacija
Pozovite nas na +44 (0)203 601 1255
Ili nam pošaljite mejl na: info@classic.landrover.co.uk

LAND ROVER CLASSIC
AUTENTIČNA VOZILA
Oživljavanje istorije pažljivom obnovom klasičnog Land Rover-a sa ograničenim izdanjem, uključujući i kultni Land Rover SerijeI i originalni Range Rover sa dvoja vrata.
SAZNAJTE VIŠE
SERRVIS ZA VLASNIKE VOZILA
Opremljen stručnim inženjerima i istorijskim automobilskim specijalistima, ovaj objekat ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Land Rovera, ma koliko oni bili stari.
SAZNAJTE VIŠE
ORGINALNI DELOVI
Obezbeđujući originalne delove klasičnog Land Rovera hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj originalnih delova je pružiti najviši nivo usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji brinu o starijim vozilima.
SAZNAJTE VIŠE
ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA
Ne trebate da posedujete Classic Land Rover da biste iskusili uzbuđenje iza volana. Naša klasična iskustva pružaju jedinstvenu priliku da živimo duh, romantiku i uzbuđenje prošlosti Land Rovera
SAZNAJTE VIŠE
VRATITE SE NA POGLAVLJE LAND ROVER CLASSIC