AUTENTIČNA VOZILA

TEŽIMO KA AUTENTIČNOSTI U SVEMU ŠTO RADIMO - PA I U RESTAURACIJI, REKREIRANJU i REIZGRADNJI.

RANGE ROVER REBORN
1970. uvođenje Range Rover-a sve je promenilo. Nikada ranije luksuzna limuzina nije bio uparen sa tako robusnom terenskom 4VD sposobnošću, što je rodilo globalnu ikonu i motorički fenomen. I skoro pedeset godina kasnije, Land Rover Classic vraća Range Rover sa dvoja vrata u fabričke uslove za buduće generacije kolekcionara i entuzijasta koji kupuju direktno od Land Rovera.
SAZNAJTE VIŠE
LAND ROVER SERIES I REBORN
Od prvog dana Land Rovers je osvojio četiri područja koja su prethodno bila nepristupačna na četiri točka. Land Rover Reborn daje vam priliku da posedujete jednog od ovih originalnih istraživača - potpuno obnovljenu Land Rover seriju I - koja je nabavljena i izabrana iz četiri ugla planete. Jednom obnovljena svaka serija ja dobijam punu 12-mesečnu garanciju, a da ne spominjemo životni vek.
SAZNAJTE VIŠE
WORKS LEGENDS

Naš program Works Legends nudi zaista jedinstven način kupovine rabljenog vozila Classic, u potpunosti odobrenog i sertifikovanog od strane naših kvalifikovanih tehničara.

SAZNAJTE VIŠE
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC RADIONICA

Našu posvećenost budućnosti Land Rover Classic-a potvrđuje naš potpuno namenski klasični objekat Classic - najveći takve vrste na svetu.

SAZNAJTE VIŠE
LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC RADIONICA
Sa ponosom predstavljamo novi pogon Jaguar Land Rover Classic Vorks. Sa osobljem inženjera i istorijskim automobilskim stručnjacima, želimo da ponudimo ono najbolje u restauracijama.
SAZNAJTE VIŠE
SERRVIS ZA VLASNIKE VOZILA
Opremljen stručnim inženjerima i istorijskim automobilskim specijalistima, ovaj objekat ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Land Rovera, ma koliko oni bili stari.
SAZNAJTE VIŠE
ORGINALNI DELOVI
Obezbeđujući originalne delove klasičnog Land Rovera hiljadama kupaca širom sveta, ključni cilj originalnih delova je pružiti najviši nivo usluge i kvalitetnih originalnih proizvoda kupcima koji brinu o starijim vozilima.
SAZNAJTE VIŠE
ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA
Ne trebate da posedujete Classic Land Rover da biste iskusili uzbuđenje iza volana. Naša klasična iskustva pružaju jedinstvenu priliku da živimo duh, romantiku i uzbuđenje prošlosti Land Rovera
SAZNAJTE VIŠE
VRATITE SE NA POGLAVLJE LAND ROVER CLASSIC