ORGINALNI DELOVI

KOMBINACIJA TRADICIONALNIH METODA I STATISTIČKE TEHNOLOGIJE DA BI SE NAPRTAVILI AUTENTIČNI; ORGINALNI DELOVI

ORGINALNI DELOVI

Klasične delove pružamo hiljadama vlasnika širom sveta, a cilj im je da ponudi najvišu razinu usluge i kvalitetne originalne proizvode klijentima koji se brinu za vozila koja su van proizvodnje već deset i više godina. Svi delovi su proizvedeni prema preciznim specifikacijama Land Rovera od strane originalnih dobavljača kad god je to moguće, sa autentičnim Land Rover crtežima i alatima koji se koriste za obezbeđivanje 100% autentičnosti.

GENUINE DEFENDER UPGRADE KITS

Povećajte performanse, upravljanje putevima i uživanje u vožnji na nove nivoe uz naš neprimetni asortiman originalnih nadogradnih setova za Defender 90 i 110.

Inspirirani od strane Defender Vorks V8 70. izdanja, ovi kompleti za nadogradnju dizajnirani su, kreirani i testirani u skladu sa Land Rover standardima od strane naših inženjera Classic Vorks i pokriveni su garancijom našeg proizvođača.

Od dodavanja daha individualnosti sa ekskluzivnim 18-inčnim alu felgama Savtooth do povećanja snage sa nadogradnjom na ECU motora, sva četiri naša nadogradna kompleta obećavaju da će poboljšati iskustvo i uživanje vašeg Defendera.

SAZNAJTE VIŠE
INFOTAINMENT SISTEMI NA LAND ROVER KLASICIMA

"Prošlost se susreće sa budućnosti Land Rover Classic Infotainment sistemom.
Naša fascinacija prošlošću ne znači da ne bismo trebali da prigrlimo budućnost, da bismo poboljšali vlasništvo i iskustvo vožnje vašeg Classic Land Rovera.
Zbog toga smo uveli Land Rover Classic Infotainment sistem, koji je u skladu sa klasičnim enterijerom vašeg Land Rovera, ali prepun moderne tehnologije, uključujući DAB radio, Bluetooth Connectiviti ™, 3,5-inčni ekran osetljiv na dodir, integraciju smartfona i satelitsku navigaciju. Dolazi u izboru crne ili hromirane završne boje koji savršeno nadopunjuju unutrašnjost vašeg Land Rovera. "

AUTENTIČNOST

Klasični originalni delovi nisu puke reprodukcije. To su precizne korekcije originala, dizajnirane za najbolje tolerancije od strane majstora koji žive i dišu Land Rover Classic-om. Upravo taj afinitet prema automobilima i njihovoj baštini donosi tačnost, autentičnost i jedinstven duh svakom komponentnom delu.


Za više informacija
Pozovite nas na +44 (0)203 601 1255
Ili nam pošaljite mejl na info@classic.landrover.co.uk

LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
Sa ponosom predstavljamo novi pogon Jaguar Land Rover Classic Works. Sa osobljem inženjera i istorijskim automobilskim stručnjacima, želimo da ponudimo ono najbolje u restauracijama.
SAZNAJTE VIŠE
AUTENTIČNA VOZILA
Oživljavanje istorije pažljivom obnovom klasičnog Land Rover-a sa ograničenim izdanjem, uključujući i kultni Land Rover Series I i originalni Range Rover sa dvoja vrata.
SAZNAJTE VIŠE
SERRVIS ZA VLASNIKE VOZILA
Opremljen stručnim inženjerima i istorijskim automobilskim specijalistima, ovaj objekat ima za cilj pružiti istinsko garantovano servisiranje, restauraciju i prodajnu pomoć za sve modele klasičnog Land Rovera, ma koliko oni bili stari.
SAZNAJTE VIŠE
ISKUSTVA VOŽNJE U CLASSIC VOZILIMA
Ne trebate da posedujete Classic Land Rover da biste iskusili uzbuđenje iza volana. Naša klasična iskustva pružaju jedinstvenu priliku da živimo duh, romantiku i uzbuđenje prošlosti Land Rovera
SAZNAJTE VIŠE
VRATITE SE NA POGLAVLJE LAND ROVER CLASSIC