MERIDIAN™ ZA LAND ROVER

PARTNERSTVO KOJE PRUŽA VRHUNSKU MUZIKU U POKRETU
Kao predvodnik britanskog inženjeringa i inovacija, Land Rover deli Meridianovu težnju za kvalitetom i performansama i predanost stvaranju najautentičnijeg prožimajućeg zvuka.
RIČARD HOLINSHED
MERIDIANOV GLAVNI SLUŽBENIK ZA TEHNOLOGIJU

AUTOMOBILSKI HI-FI KOJI VAS PROŽIMA

TrifieldTM* neprimetno objedinjuje kanale za distribuciju autentičnog surround zvuka u celom vašem Land Roveru.

KOREKCIJA KABINE

Tehnologija koja prilagođava zvuk Land Roverovim raznolikim površinama kabine za verodostojnu reprodukciju muzike.

VRHUNSKA AUDIO-TEHNIKA

Meridian†† vam omogućava da osetite ritam muzike, uz izuzetnu definiciju, kristalno čiste visoke tonove i pun, duboki bas.

JEDINSTVENO EMOCIONALNO ISKUSTVO

Meridianov najsavremeniji britanski audio-sistem unosi autentičan utisak originalnog izvođenja u vaš Land Rover.

ZVUČNI SISTEM MERIDIAN

Kabina vašeg Land Rovera je idealno mesto da iskusite svoj lični izbor muzike. Zvučni sistem Meridian isporučuje muziku putem do 12 zvučnika*, uz 380 W i dvokanalni sabvufer. Dostupne su dve verzije zavisno od vašeg sistema za informisanje i zabavu; InControl Touch ili InControl Touch Pro.*

TEHNOLOGIJA ZVUKA MERIDIAN

Doživite razliku. Meridian razvija jedinstvene tehnologije za pružanje prožimajućeg muzičkog izvođenja u pokretu.

DIGITALNA OBRADA SIGNALA

DIGITALNA OBRADA SIGNALA

Objedinjuje sve elemente zvučnog sistema kako bi bile postignute performanse za koje bi inače bili potrebni znatno veći zvučnici.
KOREKCIJA KABINE MERIDIAN

KOREKCIJA KABINE MERIDIAN

Napredni algoritam Meridian Cabin Correction prilagođava doživljaj zvuka preciznoj akustici enterijera vašeg Land Rovera.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

Meridian Digital Dither Shaping obezbeđuje glatku i besprekornu konverziju digitalnog signala, čime čuva najfinije detalje audio izvođenja. Rezultat je autentična muzička konverzija koja evocira emocije izvornog snimka.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Ekskluzivno za Meridian, Trifield besprekorno spaja središnje i surround kanale sa levim i desnim kanalima, pružajući svim putnicima dosledan doživljaj kao da su na koncertu.
TRIFIELD 3D

TRIFIELD 3D

Nadovezujući se na Meridianovu dokazanu tehnologiju Trifield surround zvuka – prvi na svetu Trifield 3D za automobile zaista oživljava muzička izvođenja. Dodavanjem namenskih visokotonskih kanala, osećaj prostora u kabini unapređen je u 3D iskustvo, radi postizanja vrhunskog osećaja veličine i definicije vaše muzike.

Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.
††Meridian je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd.
*Broj zvučnika i snaga zavise od toga koji Land Rover izaberete. Prikazano vozilo je Range Rover. Molimo vas da pojedinosti zatražite od ovlašćenog prodavca. Ovaj Land Rover je vizuelni prikaz samo u svrhu ilustracije. Položaj zvučnika može da se razlikuje zavisno od vozila.