ODRŽIVOST VOŽNJE

ODRŽIVOST VOŽNJE

STAVLJANJE ELEKTRIČNE VOŽNJE NA PRVO MJESTO

Ceo svet oko nas se razvija, pa tako i Land Rover. Električnom vožnjom pomoći ćete u smanjenju emisija ugljenika i svog karbonskog otiska. Kako bismo pomogli postizanje svojih ciljeva, električnu energiju stavljamo u središte svojih SUV vozila i svojih strateških planova.

Ali tu nije kraj naših ambicija. Istražite načine na koje ponovo osmišljavamo održivi luksuz, a električnom vožnjom možete u tome da učestvujete već danas.

NAŠ PUT DO NULTIH EMISIJA

Osim naših električnih i električnih hibridnih vozila, cilj nam je da postignemo neto nulte emisije ugljenika u svim područjima našeg poslovanja do 2039. godine – od našeg lanca snabdevanja do naših proizvodnih procesa.

U celoj našoj proizvodnoj mreži već radimo na postizanju neto nultih emisija ugljenika uz korišćenje 100 posto obnovljive električne energije bez ugljenika na svim lokacijama u Velikoj Britaniji.
NAŠ PUT DO NULTIH EMISIJA

KRUŽNA EKONOMIJA BATERIJA

Dugotrajnost kao standard. Za vašu bezbrižnost, garancija za bateriju u električnom hibridnom vozilu iznosi šest godina ili 100.000 km – već prema tome šta nastupi ranije.

A kada konačno dođe do kraja svog veka trajanja, naša predanost održivosti ogledaće se kroz naše opsežne programe recikliranja.

SVAKODNEVNA ELEKTRIČNA VOŽNJA

Za upravljačem električnog ili električnog hibridnog vozila imate moć da smanjite efekat svakog svog putovanja.

ODRŽAVANJE NAPUNJENOSTI VAŠE BATERIJE

ODRŽAVANJE NAPUNJENOSTI VAŠE BATERIJE

Buđenje sa punom baterijom pomoći će vam da maksimizujete svoj električni domet tokom dana. Najlakši i najpraktičniji način punjenja je jednostavnim uključivanjem u kućni punjač.
KORIŠĆENJE ENERGIJE VAN VRŠNE POTROŠNJE I OBNOVLJIVE ENERGIJE

KORIŠĆENJE ENERGIJE VAN VRŠNE POTROŠNJE I OBNOVLJIVE ENERGIJE

Možete da smanjite efekat punjenja automobila tako što ćete ga puniti noću, van razdoblja vršne potrošnje. Vaš dobavljač može da vam ponudi pogodnosti znatno niže tarife za EV i obećanje za povećanje količine obnovljive energije koju koristi u mreži.
VOŽNJA U POTPUNO EV NAČINU RADA

VOŽNJA U POTPUNO EV NAČINU RADA

Pritiskom dugmeta vaš električni hibrid Land Rover može se prebacivati između benzinskog i električnog pogona. Vožnja u potpuno električnom načinu rada (EV) je jednostavan način da dođete od tačke A do tačke B sa nultim izduvnim emisijama na kraćim putovanjima.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE ELEKTRIČNA I ELEKTRIČNA HIBRIDNA VOZILA

TEHNOLOGIJA BATERIJA U ELEKTRIČNIM I HIBRIDNIM VOZILIMA

TEHNOLOGIJA BATERIJA U ELEKTRIČNIM I HIBRIDNIM VOZILIMA

Razumite izdržljivu tehnologiju koja pokreće naša vozila i način na koji pokreće našu održivu strategiju.
DOMET ELEKTRIČNE VOŽNJE

DOMET ELEKTRIČNE VOŽNJE

Nijedna razdaljina nije nedostižna. Pogledajte kako možete da maksimizujete svoj domet na svakom putovanju.
PUNJENJE

PUNJENJE

Od vremenskog trajanja punjenja do uštede troškova, saznajte sve što je potrebno da znate o punjenju svog vozila kod kuće ili na odredištu.