ISTRAŽITE DEFENDER

KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
KARAKTERAN DIZAJN

KARAKTERAN DIZAJN

Moderne, karakteristične proporcije. Minimalističke, sofisticirane površine. Povišeni poklopac motora, skulptorski oblikovana rešetka i precizni detalji.
DIZAJNIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL
Range Rover Defender interior
MODERAN I ISTRAJAN

MODERAN I ISTRAJAN

Majstorsko izvođenje istrajnosti i funkcije. Unutrašnjost je obložena veoma izdržljivim premazom Powdercoat kako bi bila obezbeđena podjednaka istrajnost unutrašnjosti vozila kao i spoljašnjosti.
DIZAJNIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

PONOVO OSMIŠLJENA LEGENDA

DEFENDER 130 OUTBOUND

DEFENDER 130 OUTBOUND

Vrhunska kombinacija sposobnosti i udobnosti. Napravite korak dalje i istražujte više uz prostor za odmor, spavanje i pametno skladištenje.
DIZAJNIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

ROBUSTAN I POUZDAN

TESTIRANO DO KRAJNIH GRANICA

TESTIRANO DO KRAJNIH GRANICA

Laka monokok šasija inženjerski je projektovana i testirana do ekstrema širom sveta, sa više od 73.000 testova na 3,9 miliona kilometara. Ovo je do sada naš najjači Defender.
PREVOZ

PREVOZ

Uvek bez kompromisa. Nosivost dinamičkog opterećenja omogućava do 168 kg**. A Defenderova statička nosivost do 300 kg** omogućava vam da još više uživate u svojim avanturama. Stoga, ako želite da prespavate, Krovni šator će vam upravo to i omogućiti.
PIVI PRO

PIVI PRO

Ostanite povezani sa našim nagrađivanim sistemom za informisanje i zabavu Pivi Pro3. Preuzmite kontrolu pomoću 11,4-inčnog središnjeg dodirnog ekrana, koji prikazuje jednostavan, elegantan prikaz sa intuitivnim funkcijama podešavanja jačine zvuka, klimatizacije i sedišta.
PROŽIMAJUĆI ZVUK

PROŽIMAJUĆI ZVUK

Slušajte muziku onako kako želite uz Meridian od 700 WTM Zvučni sistem Surround. 14 zvučnika i dvokanalni sabvufer isporučuju kristalno čiste visoke tonove i bogate, duboke basove u celoj kabini.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Opremljen za epske avanture, Onlajn paket4 održava vas povezanim uz pristup aplikacijama kao što su Amazon Alexa i Spotify, dok tehnologija Sistema bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) održava ažurnost nadogradnji u vašem vozilu.
NESMETAN POGLED

NESMETAN POGLED

Pratite put iza sebe pomoću unutrašnjeg retrovizora ClearSight5. Bilo da je pozadi naslagano mnogo opreme ili su putnici visoki, video-prikaz uživo obezbeđuje jasan pogled.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Izaberite neku iz niza funkcija projektovanih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja. Uz mnoštvo inovativnih tehnologija koje su dostupne da naglase vaš doživljaj vožnje.

SNAŽNE PERFORMANSE

DEFENDER ELEKTRIČNI HIBRID

DEFENDER ELEKTRIČNI HIBRID

Ne pristajte na kompromise uz Defender plug-in električni hibrid (PHEV). Nudi potpuno električni domet do 51 km sertifikovan po WLTP-u**. Sa stvarnim električnim dometom do XX km. Time se omogućava ukupni stvarni domet vožnje do 760 km**. Takođe je sposoban i za brzo DC punjenje od 0 do 80 procenata za 30 minuta.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOMET (DO)**

51 KM

Očekivani stvarni domet po WLTP-u do 43 km.

0–100 KM/H

5,6 SEKUNDI

0–60 mph za 5,4 sekunde.

VREME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

0,5 SATI

Brzo DC punjenje od 0 do 80 procenata za otprilike 30 minuta.

KAPACITET VUČE (DO)

3.000 KG

Izbor motora može uticati na kapacitet vuče.

NAMENJENO VAMA

Osim što je spreman za svako okruženje, poboljšajte sposobnost i izdržljivost svog Defendera našim izborom paketa dodatne opreme.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI DEFENDER

MODELI DEFENDER

Pogledajte ceo raspon modela.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.

**Pogledajte količine po WLTP-u.

Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

*Sa tečnostima: Zapremina izmerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tečnošću.

**Defender 110 i 130 sa terenskim gumama. Nije dostupno na modelima Defender V8.

*Maksimalna brzina iznosi 191 km/h (119 mph) ako je opremljen točkovima od 20 inča.

1Nije kompatibilno sa sistemom Front Expedition Protection System ili Zaštitnom šipkom za „A“ okvir.

2Uvek proverite rutu i izlaz pre prolaska kroz vodu.

3Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

4Mogu se primenjivati pravila pravedne upotrebe. Standardna jednogodišnja pretplata koja može biti produžena posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.
5Funkcija podložna lokalnim propisima. Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako da prilagode fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u svakom trenutku vratiti u pređašnji način rada retrovizora.