DEFENDER 130

DEFENDER 130

PROSTOR ZA ZAJEDNIČKU PUSTOLOVINU
POGLEDAJTE FILM

DIZAJN EKSTERIJERA

Trenutno prepoznatljiv profil naglašen vrhunski realizovanim dizajnom. Defender 130 objedinjuje formu i funkciju kako bi postigao samopouzdan izgled.

PRIMETNA PRISUTNOST

Sa impresivnim dimenzijama od 5.358 mm od prednjeg dela do rezervnog točka, nemoguće ga je ne primetiti. Njegov ekspanzivni dizajn privlači pažnju i van puta i na putu. Defender 130 je vrhunska kombinacija prostora i sposobnosti.

OSEĆAJ PROSTRANOSTI

Klizni panoramski krov obasjava prva dva reda sedišta prirodnom svetlošću, dok dodatni stakleni krov, jedinstven za Defender 130, obezbeđuje da putnici u trećem redu imaju isto autentično iskustvo Defendera baš kao da su bilo gde drugde u vozilu.

PREMIUM NAGLASCI

Od njegovog svrsishodnog stava do njegovih minimalističkih, sofisticiranih površina, sve u vezi sa Defenderom 130 odiše tihim samopouzdanjem. Poklopac rezervnog točka u boji karoserije doprinosi doslednoj i svrsishodnoj estetici njegovog dizajna.

DIZAJN ENTERIJERA

Uz treći red sedišta, Defender 130 nudi najbolji prostor u klasi za do osam putnika. Dok iznutra, jedinstveni detalji još više naglašavaju dizajn.

DIZAJNERSKI DETALJI

DIZAJNERSKI DETALJI

Neverovatno prostrana, unutrašnjost Defendera 130 dizajnirana je za stvaranje svrsishodnog, ali premijum enterijera, sa dodatnim dizajnerskim detaljima kao što su detalji Noble Chrome i drvene obloge.
EKRAN NA DODIR OD 11,4 INČA

EKRAN NA DODIR OD 11,4 INČA

Opremljen ekranom na dodir od 11,4 inča. Prošireni ekran i povećana osvetljenost interfejsa od zakrivljenog stakla prikazuju još veći deo rute pred vama tokom navigacije.
LUKSUZNE KOŽE

LUKSUZNE KOŽE

Dostupne u nizu opcija, uključujući i Vintage Tan i Svetlo Oyster perforiranu kožu Windsor koja će enterijer vašeg Defendera 130 podići na viši nivo.

UDOBNOST I PRAKTIČNOST

Bez obzira na to kuda putujete, bez obzira na to sa kim putujete, izvucite najviše moguće iz svoje avanture.

UDOBNOST TREĆEG REDA

UDOBNOST TREĆEG REDA

Bez obzira na to gde sedite u Defenderu 130, udobnost je beskompromisna. Putnici u trećem redu uživaju u najboljem prostoru za noge i širini jastuka u klasi, kao i u držačima za čaše, naslonima za ruke i priključcima za punjenje USB-C.
STANDARDNE FUNKCIJE

STANDARDNE FUNKCIJE

Defender 130 dolazi sa nizom unutrašnjih funkcija kao standardom koje će vam pružati podršku na vašem putovanju, kao što su ekran na dodir od 11,4 inča, središnja konzola, podne prostirke i luksuzni prtljažni prostor sa tepihom.
ČETVOROZONSKI KLIMA-UREĐAJ

ČETVOROZONSKI KLIMA-UREĐAJ

Trozonski klima-uređaj obezbeđuje grejanje i hlađenje u sve tri zone, dok Četvorozonski klima-uređaj nudi nezavisne kontrole u sva tri reda sedišta.
PRAKTIČAN PRTLJAŽNI PROSTOR

PRAKTIČAN PRTLJAŽNI PROSTOR

Čak i sa upotrebom tri reda sedišta, Defender 130 ima prostora za vaš prtljag. Za te dodatne delove opreme, sklopite treći red i iskoristite zadivljujuće 1.232* litre prtljažnog prostora.

OPCIJE PAKETA

Dodatno individualizujte svoj Defender uz naš izbor paketa eksterijera.

PAKETI EKSTERIJERA

PAKETI EKSTERIJERA

Defender 130 je vrlo prilagodljiv. Među opcijama dostupna su četiri paketa eksterijera:

– Paket Black
– Paket Bright
– Paket Extended Black
– Paket Extended Bright

Pomoću konfiguratora kreirajte svoj savršeni Defender 130.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

PAKETI DODATNE OPREME

Neograničene mogućnosti. Kako biste poboljšali svoj svet, izaberite između četiri paketa u nastavku.

PAKET EXPLORER

PAKET EXPLORER

Utabajte sopstvene staze, bez obzira na to kakav je teren. Paket Explorer oprema Defendera tako da prkosi konvencijama i osvaja još neosvojene predele.
PAKET ADVENTURE

PAKET ADVENTURE

Istražite svoje strasti na novim prostorima. Paket Adventure oprema Defendera tako da vas odvede sa utabanih staza na prirodna igrališta.
PAKET COUNTRY

PAKET COUNTRY

Ponesite najblatnjavije čizme. Paket Country oprema Defendera tako da usvoji prirodu i svako putovanje učini zaista nezaboravnim.
PAKET URBAN

PAKET URBAN

Osvojite betonsku džunglu. Paket Urban oprema Defendera tako da se ističe u urbanim prostorima privlačnim stilom, samopouzdanjem i staloženošću.

POMOGNITE MI DA IZABEREM

Odgovorite na tri brza pitanja kako biste pronašli svoj savršeni Defender i Paket dodatne opreme.
POČNITE

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI LAND ROVER DEFENDER

MODELI LAND ROVER DEFENDER

Pogledajte ceo raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA

GALERIJA

Naša vozila oduvek su se odlikovala pomnom pažnjom za detalje.
POGLEDAJTE GALERIJU

*Zapremina merena tečnostima je industrijski standard, koji se meri punjenjem prtljažnog prostora tečnošću.