SPONZORSTVO

OTKRIJTE VREDNOSTI KOJE DELIMO SA NAŠIM PARTNERIMA
SPONZORSTVO

SPONZORSTVA I PARTNERSTVA

RAGBI

RAGBI

Land Rover sponzorstvo ragbija, od njegovih pravih terena pa do elitnih nivoa, inspirisano je zajedničkim vrednostima integriteta, ponosa i smirenosti. Nezaustavljiva sila na i izvan terena, muškarci i žene koji se bave ovim teškim sportom nadahnjuju nas na demonstraciju posvećenosti i sposobnosti.
INVICTUS IGRICE

INVICTUS IGRICE

Kombinacija unutrašnje i spoljne snage pokreće takmičare igrice Invictus ka dostizanju finalnog cilja. Kontinuirano nadahnuti svojom sposobnošću da prevaziđu neverovatne nedaće, takmičari Invictusa služe kao stalni podsetnik šta se može postići kada težimo da idemo dalje od onoga što mislimo da možemo postići.
KONJIČKE TRKE

KONJIČKE TRKE

U srcu konjičkih događaja preko 30 godina, učešće Land Rovera potiče iz prepoznavanja vrednosti koje delimo u sportu. Sa željom da idu iznad i dalje u svemu što rade, ovi sportisti neće se zaustaviti ni u čemu, u potrazi za izvrsnošću.
HUMANITARNA DELATNOST

HUMANITARNA DELATNOST

Land Rover ponosno sarađuje sa nizom organizacija koje rade na pružanju pomoći ljudima i životnoj sredini na inovativne načine. Od rada na očuvanju života do pionirskih istraživačkih ekspedicija, ove organizacije su izabrane zbog svojih napora u stvaranju promena, što pozitivno utiče na ljude i planetu godinama koje dolaze.
AVANTURA

AVANTURA

Turističke agencije koje su partneri Land Rovera u organizaciji avanturističkih putovanja, imaju urođenu želju da pomeraju granice istraživanja. Uz sposobnost naših vozila u kombinaciji sa strašću prema avanturama, pomažemo im da što bolje upotpune svoju ponudu.
JEDRENJE

JEDRENJE

Plovidba je po svojoj prirodi naporna i nepredvidiva. Za takmičenje na najvišem nivou potrebno je više od samo nepokolebljive snage i veština - vrhunska tehnologija takođe igra ključnu ulogu. Učešće Land Rovera u jedrenju inspirisano je mogućnošću u ovom zahtevnom okruženju da istraži potencijale naprednih tehnologija, kako bi pomogao našim kupcima da poboljšaju svoj svet.