KOMAPNIJA VIRGIN GALACTIC

ZAJEDNIČKA STRAST PREMA AVANTURAMA
ISTRAŽITE KOMAPNIJU VIRGIN GALACTIC

Virgin Galactic je kompanija specijalizovana za komercijalne svemirske letove koja je deo Virgin Group-a. Razvija komercijalne svemirske letelice i ima za cilj da pruži suborbitalne svemirske letove svemirskim turistima i suborbitalna lansiranja za svemirske naučne misije. Virgin Galactic planira da obezbedi i orbitalne svemirske letove za ljude. "Ovo je značajna prekretnica za Virgin Galactic i ponosni smo što smo deo nje. Delimo istu dugoročnu viziju ulaganja u inovativni dizajn i tehnologiju kako bi nam pomogli da idemo dalje i postignemo više."

MARK CAMERON
GLOBAL BRAND EXPERIENCE DIREKTOR, LAND ROVER

DEBI SVEMIRSKOG BRODA

Na svom debiju, gosti kompanije Virgin Galactic pratili su kako Sir Richard Branson izvlači 7,3 tona SpaceShip-a, VSS Uniti, u Range Rover Autobiography-ju.

DUGOROČNO PARTNERSTVO

Land Rover i Virgin Galactic sarađuju na nizu STEM programa dizajniranih da inspirišu mlade današnjice u njihovim inženjerskim i tehnološkim karijerama.

PODRŠKA VOZILA

Flota Land Rover vozila trenutno pruža dragocenu podršku timu Virgin Galactic-a i astronautima u njihovoj bazi u pustinji Mojave, SAD.

ZAJEDNIČKE STRASTI

Land Rover i Virgin Galactic dele isti cilj, koristeći najnoviju tehnologiju za pomeranje granica saznanja.

VIRGIN GALACTIC - PARTNERSTVO

Sa zajedničkom željom da nadmaše sopstvene mogućnosti, Land Rover i Virgin Galactic inspirišu novu generaciju avanturista.
POGLEDAJTE FILM