AVANTURA

PARTNERSTVO SA LJUDIMA I ORGANIZACIJAMA KOJI PREVAZILAZE GRANICE VLASTITIH MOGUĆNOSTI
ISTRAŽITE AVANTURE

AVANTURE

BER GRILS

BER GRILS

Edvard Majkl „Ber“ Grils je britanski avanturista, pisac i televizijski voditelj. Najpoznatiji su po svome učestvuju u televizijskoj seriji Čovek protiv divljih. Tako je uživanje u nekolicini televizijskih serija u Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama na temu mogućnosti u divljini. Kao jedan od najpoznatijih svetskih lica preživljavanja i avantura, Ber otelotvore „Above and Beyond“ duh Land Rovera, budući da se popeoi na Mount Everest i vodio revolucionarne ekspedicije sa Antarktika na Arktik. Berkaže, "Land Rover čini sve sa avanturom u srcu, a avantura je oduvek bila u mom DNK."
BEN SAUNDERS

BEN SAUNDERS

Ben Saunders je pisac, motivacioni govornik i pionirski britanski polarni istraživač. Uvek želeći da se prevaziđe preko granica istraživanja, Ben je pokušao epski izazov preko-antarktičkog Solo prelaza, bez podrške ili pomoći.
ED STAFFORD

ED STAFFORD

Ed Stafford se prvi put oprobao kao avanturista kada je proputovao dužinu Amazonije. Veliki obožavatelj Land Rover Discoverija, Ed, njegova supruga i njihov osmonedeljni sin putovali su i živeli u svom Discovery-ju dok su putovali kroz 10 zemalja, pri čemu su prešli 3000 milja za 14 dana.
KENTON COOL

KENTON COOL

Jedan od vodećih planinskih vodiča na svetu, Kenton Cool suočava se s teškim uslovima tokom svojih ekspedicija. Zavisi od Land Rover vozila koja će ga isporučiti u izazovnim okruženjima, uključujući i 12 vrhova Everest-a, a oslanja se na karakteristike poput ozagrejanog volana koji će mu pomoći da odmrzne ruke pri njegovom povratku.
MONTY HALLS

MONTY HALLS

Morski biolog, producent, avanturista i televizijski voditelj, Monti Halls poznat je po BBC-jevom serijalu Great Escape, u kojem živi i radi u izazovnim udaljenim oblastima. Strastveni istraživač i zagovornik prezervacionih i vojnih dobrotvornih organizacija, redovno vodi ronilačke ekspedicije za avanturiste i naučnike.