VOŽNJA PO OBALI KOSTURA


OBALSKA VOŽNJA, HIMBA KULTURA, SAFARI I BRODOLOMINE

PRELEPI PRIZORI I ŽIVOT DIVLJINE KAO IZ BAJKE

Tokom vašeg 10-dnevnih ili 14-dnevnih iskustava za volanom novog Defender-a, obilazićete Nacionalni park Skeleton Coast koji oduzima dah kako biste iskusili uzbudljive vožnje plažom, kampovanje na krovu iznad vašeg Defender-a, uživali u drevnoj kulturi Himba i vodopadima Epupa koji oduzimaju dah. Ovo putovanje je zapravo prilika koja se pruža jednom u životu da vidite neke od afričkih „velikih pet“ životinja kako lutaju u svom prirodnom staništu Etosha.

DETALJI PUTOVANJA

Kliknite na strelice da biste videli najvažnije detalje naše 10-dnevne turneje

REZERVIŠITE SVOJE MESTO U EXPERIENCE PUTOVANJU PO OBALI SKELETA

DESETODNEVNA TURA

DESETODNEVNA TURA

Od obala Svakopmunda do užurbane prestonice Namibije, Vindhuka, vaša desetodnevna avantura obuhvata najbolje što ova neverovatna zemlja može da ponudi. Najzanimljivije stvari uključuju nacionalni park Etoša, spektakularne olupine brodova na obali kostura i prelepe planine i vodopade Kunene.
TURA OD ČETRNAEST DANA

TURA OD ČETRNAEST DANA

Od obala Svakopmunda do užurbane prestonice Namibije, Vindhuka, vaša desetodnevna avantura obuhvata najbolje što ova neverovatna zemlja može da ponudi. Najzanimljivije stvari uključuju nacionalni park Etoša, spektakularne olupine brodove na obali kostura i prelepe planine i vodopade Kunene.

MI SE BRINEMO DA VI I NAŠE KOLEGE SVO VREME BUDETE SIGURNI

Da bismo vam obezbedili najudobnije i bezbednije iskustvo sa nama, svi programi vožnje Jaguar Land Rover-a su u skladu sa najnovijim vladinim smernicama za Covid-19.

FLEKSIBILNA REZERVACIJA

Budite bez brige, ako vaše putovanje Land Rover Adventure Travel bude otkazano, biće vam obezbeđen puni povraćaj novca. Pored toga, ako više niste u mogućnosti da putujete, vaše iskustvo se može odložiti za sledeću sezonu, zavisno od raspoloživosti. Alternativno, možete zatražiti otkazivanje u skladu sa našim standardnim naknadama za otkazivanje i Uslovima i odredbama.

SKENIRANJE TEMPERATURE

Koristeći najnoviju beskontaktnu tehnologiju, svi gosti će po dolasku morati da imaju temperaturni skrining. Od gostiju sa temperaturom od 37,8 ili više biće zatraženo da ponovo zakažu svoje iskustvo kako bi se osigurala bezbednost svih ostalih gostiju i osoblja.

SANITIZACIJA VOZILA

Unutrašnjost i spoljašnjost svakog vozila se čiste i dezinfikuju antimikrobnim dezinfekcionim proizvodima pre i posle svake vožnje.

SOCIJALNA DISTANCA & PREVENTIVNE MERE

Maske i bočica sredstva za dezinfekciju ruku su na raspolaganju svakom gostu tokom njihovog putovanja. Osobe iz različitih smeštajnih objekata moraju stalno biti udaljeni najmanje 1,5 m.

NAŠ TIM EKSPERATA

Profesionalni, posvećeni i veoma, veoma iskusni. Ne samo da naši stručni instruktori znaju kako da izvuku najbolje od naših vozila,
oni takođe znaju kako da prenesu prednosti tog znanja na jasan i sveobuhvatan način kako bi i vi izvukli najbolje od vas.

JAKNA ZA AVANTURISTIČKO PUTOVANJE U NAMIBIJU

Sa rukavima na rajfešlus (mogu se skidati), i SPF 50 UV zaštitom,naše vodootporne, muške i ženske Land Rover Adventure Travel Namibia jakne posebno su dizajnirane da pružaju optimalnu zaštitu u krajnjim prostranstvima Afrike, na otvorenim ravnicama.

Da biste kupili jaknu Land Rover Adventure Travel Namibija, jednostavno odaberite količinu potrebnu u obrascu za rezervaciju mesta na programu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ovaj program se realizuje na engleskom jeziku. Naše kancelarije su otvore od 9 ujutro do 5 popodne
po centralenom evropskom vremenu (CET), od ponedeljka do petka.
(mogu se primenjivati lokalne tarife)


Telefon: +49 2058 77 809 94
Mejl: expeditions@landrover-experience.de

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

OPEN ALL
OPŠTE NAPOMENE
CENA
VOŽNJA
PUTOVANJE

OSTALA EXPERIENCE PUTOVANJA U NAMIBIJU

SAFARI U NAMIBIJI

SAFARI U NAMIBIJI

Naš osmodnevni safari u Namibiji, koji uključuje obilazak veličanstveng nacionalnog parka Etoša, nezaobilazan je za one koji sanjaju da vide poznate afričke divlje životinje u njihovom prirodnom staništu.
SAMOSTALNA VOŽNJA KROZ PLANINSKU DIVLJINU

SAMOSTALNA VOŽNJA KROZ PLANINSKU DIVLJINU

U rasponu od neverovatnog rezervata divljači Erindi do visokih planina Erongo i zadivljujuće pustinje Namib između njih, ovo 4-dnevno putovanje će vas voditi kroz najnezaobilaznije znamenitosti Namibije.

Važna napomena

Ovde prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi sa programom, pisani plan putovanja biće smatran tačnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmene rute putovanja i/ili zamene organizatora putovanja sličnim alternativama.