SAFARI U NAMIBIJI

PRILIKA DA VIDITE 5 VELIKIH AFRIČKIH ČUDA

ULAZAK U DIVLJINU

Prolazeći kroz Nacionalni park Etoša i dramatičnu obalu Svakopmunda, 8-dnevni Namibia Safari je prava ekskluziva na listi svakog putnika.
Najpoznatije afričke zveri, uključujući „veliku petorku“, sve se mogu naći kako lutaju divljinom ove neukroćene zemlje.
Uz strpljenje i veštinu, neustrašivi istraživači mogu dobiti priliku da ih sve vide.

REZERVIŠITE MESTO
NA AVANTURISTIČKOM
PUTOVANJU KROZ NAMIBIJU

REZERVIŠITE MESTO <br>NA AVANTURISTIČKOM <br>PUTOVANJU KROZ NAMIBIJU

MI SE BRINEMO DA VI I NAŠE KOLEGE SVO VREME BUDETE SIGURNI

Da bismo vam obezbedili najudobnije i bezbednije iskustvo sa nama, svi programi vožnje Jaguar Land Rover-a su u skladu sa najnovijim vladinim smernicama za Covid-19.

FLEKSIBILNA REZERVACIJA

Budite bez brige, ako vaše putovanje Land Rover Adventure Travel bude otkazano, biće vam obezbeđen puni povraćaj novca. Pored toga, ako više niste u mogućnosti da putujete, vaše iskustvo se može odložiti za sledeću sezonu, zavisno od raspoloživosti. Alternativno, možete zatražiti otkazivanje u skladu sa našim standardnim naknadama za otkazivanje i Uslovima i odredbama.

SKENIRANJE TEMPERATURE

Koristeći najnoviju beskontaktnu tehnologiju, svi gosti će po dolasku morati da imaju temperaturni skrining. Od gostiju sa temperaturom od 37,8 ili više biće zatraženo da ponovo zakažu svoje iskustvo kako bi se osigurala bezbednost svih ostalih gostiju i osoblja.

SANITIZACIJA VOZILA

Unutrašnjost i spoljašnjost svakog vozila se čiste i dezinfikuju antimikrobnim dezinfekcionim proizvodima pre i posle svake vožnje.

SOCIJALNA DISTANCA & PREVENTIVNE MERE

Maske i bočica sredstva za dezinfekciju ruku su na raspolaganju svakom gostu tokom njihovog putovanja. Osobe iz različitih smeštajnih objekata moraju stalno biti udaljeni najmanje 1,5 m.

NAŠ TIM EKSPERATA

Profesionalni, posvećeni i veoma, veoma iskusni. Ne samo da naši stručni instruktori znaju kako da izvuku najbolje od naših vozila,
oni takođe znaju kako da prenesu prednosti tog znanja na jasan i sveobuhvatan način kako bi i vi izvukli najbolje od vas.

JAKNA ZA AVANTURISTIČKO PUTOVANJE U NAMIBIJU

Sa rukavima na rajfešlus (mogu se skidati), i SPF 50 UV zaštitom,naše vodootporne, muške i ženske Land Rover Adventure Travel Namibia jakne posebno su dizajnirane da pružaju optimalnu zaštitu u krajnjim prostranstvima Afrike, na otvorenim ravnicama.

Da biste kupili jaknu Land Rover Adventure Travel Namibija, jednostavno odaberite količinu potrebnu u obrascu za rezervaciju mesta na programu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ovaj program se realizuje na engleskom jeziku. Naše kancelarije su otvore od 9 ujutro do 5 popodne
po centralenom evropskom vremenu (CET), od ponedeljka do petka.
(mogu se primenjivati lokalne tarife)


Telefon: +49 2058 77 809 94
Mejl: expeditions@landrover-experience.de

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

OPEN ALL
OPŠTE NAPOMENE
CENA
VOŽNJA
PUTOVANJE

OSTALA EXPERIENCE PUTOVANJA U NAMIBIJU

SAMOSTALNA VOŽNJA PO OBALI KOSTURA

SAMOSTALNA VOŽNJA PO OBALI KOSTURA

Epska vožnja peskom, spektakularne olupine brodova i čudesna divljina nacionalnog parka Skeleton Coast moraju se doživeti da bi se ustew poverovalo da postoje. Izaberite neki od naših 10- ili 14-dnevnih itinera.
SAMOSTALNA VOŽNJA KROZ PLANINSKU DIVLJINU

SAMOSTALNA VOŽNJA KROZ PLANINSKU DIVLJINU

U rasponu od neverovatnog rezervata divljači Erindi do visokih planina Erongo i zadivljujuće pustinje Namib između njih, ovo 4-dnevno putovanje će vas voditi kroz najnezaobilaznije znamenitosti Namibije.

Važna napomena

Ovde prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi sa programom, pisani plan putovanja biće smatran tačnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmene rute putovanja i/ili zamene organizatora putovanja sličnim alternativama.