SAMOSTALNA VOŽNJA PO PLANINSKIM DIVLJINAMA


VOŽNJA PO POZNATIM VRHOVIMA I PEŠĆANIM DINAMA

JEDINSTVENI PRIZORI

U 4 dana puna akcije, putovaćete kroz najnezaobilaznije znamenitosti Namibije i otkrićete srce ove prelepe zemlje – od jedinstvenih
obala do neba prekrivenog planinama. Ništa vas neće pripremiti za predivno platno namibijske divljine.

REZERVIŠITE MESTO
NA AVANTURISTIČKOM PUTOVANJU KROZ NAMIBIJU

REZERVIŠITE MESTO <br>NA AVANTURISTIČKOM PUTOVANJU KROZ NAMIBIJU

MI SE BRINEMO DA VI I NAŠE KOLEGE SVO VREME BUDETE SIGURNI

Da bismo vam obezbedili najudobnije i bezbednije iskustvo sa nama, svi programi vožnje Jaguar Land Rover-a su u skladu sa najnovijim vladinim smernicama za Covid-19.

FLEKSIBILNA REZERVACIJA

Budite bez brige, ako vaše putovanje Land Rover Adventure Travel bude otkazano, biće vam obezbeđen puni povraćaj novca. Pored toga, ako više niste u mogućnosti da putujete, vaše iskustvo se može odložiti za sledeću sezonu, zavisno od raspoloživosti. Alternativno, možete zatražiti otkazivanje u skladu sa našim standardnim naknadama za otkazivanje i Uslovima i odredbama.

SKENIRANJE TEMPERATURE

Koristeći najnoviju beskontaktnu tehnologiju, svi gosti će po dolasku morati da imaju temperaturni skrining. Od gostiju sa temperaturom od 37,8 ili više biće zatraženo da ponovo zakažu svoje iskustvo kako bi se osigurala bezbednost svih ostalih gostiju i osoblja.

SANITIZACIJA VOZILA

Unutrašnjost i spoljašnjost svakog vozila se čiste i dezinfikuju antimikrobnim dezinfekcionim proizvodima pre i posle svake vožnje.

SOCIJALNA DISTANCA & PREVENTIVNE MERE

Maske i bočica sredstva za dezinfekciju ruku su na raspolaganju svakom gostu tokom njihovog putovanja. Osobe iz različitih smeštajnih objekata moraju stalno biti udaljeni najmanje 1,5 m.

NAŠ TIM EKSPERATA

Profesionalni, posvećeni i veoma, veoma iskusni. Ne samo da naši stručni instruktori znaju kako da izvuku najbolje od naših vozila,
oni takođe znaju kako da prenesu prednosti tog znanja na jasan i sveobuhvatan način kako bi i vi izvukli najbolje od vas.

JAKNA ZA AVANTURISTIČKO PUTOVANJE U NAMIBIJU


Sa rukavima na rajfešlus (mogu se skidati), i SPF 50 UV zaštitom,naše vodootporne, muške i ženske Land Rover Adventure Travel Namibia jakne posebno su dizajnirane da pružaju optimalnu zaštitu u krajnjim prostranstvima Afrike, na otvorenim ravnicama.

Da biste kupili jaknu Land Rover Adventure Travel Namibija, jednostavno odaberite količinu potrebnu u obrascu za rezervaciju mesta na programu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ovaj program se realizuje na engleskom jeziku. Naše kancelarije su otvore od 9 ujutro do 5 popodne
po centralenom evropskom vremenu (CET), od ponedeljka do petka.
(mogu se primenjivati lokalne tarife)


Telefon: +49 2058 77 809 94
Mejl: expeditions@landrover-experience.de

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

OPEN ALL
OPŠTE NAPOMENE
CENA
VOŽNJA
PUTOVANJE

OSTALA EXPERIENCE PUTOVANJA U NAMIBIJU

SAMOSTALNA VOŽNJA PO OBALI KOSTURA

SAMOSTALNA VOŽNJA PO OBALI KOSTURA

Epska vožnja peskom, spektakularne olupine brodova i čudesna divljina nacionalnog parka Skeleton Coast moraju se doživeti da bi se ustew poverovalo da postoje. Izaberite neki od naših 10- ili 14-dnevnih itinera.
SAFARI U NAMIBIJI

SAFARI U NAMIBIJI

Naš osmodnevni safari u Namibiji, koji uključuje obilazak veličanstveng nacionalnog parka Etoša, nezaobilazan je za one koji sanjaju da vide poznate afričke divlje životinje u njihovom prirodnom staništu.

Važna napomena

Ovde prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi sa programom, pisani plan putovanja biće smatran tačnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmene rute putovanja i/ili zamene organizatora putovanja sličnim alternativama.