Range Rover Velar

Range Rover Velar

AVANGARDNI RANGE ROVER. SADA DOSTUPAN I KAO PLUG-IN HYBRID.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL ISTRAŽITE PLUG-IN HYBRID

DIZAJN EKSTERIJERA

Prefinjeni, moćni prednji deo, preko gracioznog, slivenog struka, koji kulminira napetim i elegantno suženim zadnjim delom.

Kliknite za interakciju

DIZAJN ENTERIJERA

Uronite u Range Rover Velar. Očekuju vas mirno utočište i elegantna jednostavnost.

PREFINJENI ENTERIJER

PREFINJENI ENTERIJER

Naglasite svoj Range Rover Velar prelepim materijalima za sedišta, kao što su perforirana Windsor koža, antilop ili Premium tkanina.
MAJSTORSTVO IZRADE ENTERIJERA

MAJSTORSTVO IZRADE ENTERIJERA

Dostupan je niz savremenih materijala za završne slojeve koji dodatno uzdižu enterijer vašeg automobila, a zadovoljiće i najprobirljivije ukuse. Vašim putnicima je zagarantovano udobno putovanje dok se upoznaju sa sedištima od Windsor kože sa prepoznatljivim CutDiamond uzorkom.
DVODELNI NASLON ZA RUKU

DVODELNI NASLON ZA RUKU

U unutrašnjosti Range Rovera Velar pronaći ćete praktične i prefinjene detalje koji jednostavno imaju smisla, kao što su dvodelni klizni nasloni za ruke koji funkcionišu nezavisno – jednostavno ih prilagodite, sedite i opustite se.

ISTAKNUTE KARAKTERISTIKE

PREFINJENOST I LUKSUZ

PREFINJENOST I LUKSUZ

Kombinujući savremeni luksuz sa proslavljenom prefinjenošću, uživaćete u svakom putovanju u Range Roveru Velar.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Pronađite brzo ono što tražite, bez gubljenja u menijima, ekranima i skrivenim funkcijama. Sistem informisanja i zabave u Range Roveru Velar, Pivi, ima intuitivni interfejs sa ekranom na dodir, za veću efikasnost i uživanje.
PERFORMANSE

PERFORMANSE

Od snage i čistog užitka u vožnji do uštede goriva i prefinjenosti, postoji motor za vas. Ceo naš asortiman sadrži tehnologiju Stop/Start, a dostupan je i bogat izbor benzinskih i dizel motora opremljenih tehnologijom blagog hibrida (MHEV).

IZABERITE SVOJ MODEL

Otkrijte svoj idealni Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR 

RANGE ROVER VELAR 

Range Rover Velar predvodnik je svedenog dizajna. Čisto, elegantno i izražajno, ovo vozilo ima upečatljiv, savremen stav. Spajanjem prefinjene snage i elegancije, bez napora je postignut izvrstan efekat u ovom izvanrednom primeru savremenog automobilskog dizajna.
RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

Spajajući neuporedivu prefinjenost sa modernim dizajnom, Range Rover Velar S dolazi sa Premium LED prednjim svetlima sa prepoznatljivim dnevnim svetlima, perforiranim kožnim presvlakama sedišta i celokupnom fleksibilnošću onlajn paketa sa planom podataka.*
RANGE ROVER VELAR SE

RANGE ROVER VELAR SE

Vrhunski dizajn, na još višem nivou. Ultramoderni Range Rover Velar SE naglašen je sjajno svetlucavim srebrnim 20-inčnim felnama Style 7014 i nudi dodatni spokoj uz paket pomoći za mrtvi ugao i prilagodljivi tempomat.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

Range Rover Velar R‑Dynamic ima svrsishodan stav, sa ispoliranim bakarnim naglascima branika, otvorima na poklopcu motora i bočnim otvorima koji u velikoj meri doprinose njegovom sofisticiranom savremenom izgledu. Oznaka na poklopcu motora, natpis na vratima prtljažnika i rešetka imaju završnu obradu Shadow Atlas.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

Range Rover Velar R-Dynamic SE odiše snagom i sofisticiranošću. Sa 20-inčnim saten tamnosivim felnama Style 1032 i matričnim LED prednjim svetlima sa prepoznatljivim dnevnim svetlima, nemoguće je ne privući poglede. Takođe ćete pronaći i pametna svojstva kao što je paket pomoći za mrtvi ugao.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Naglasite kombinaciju stila i sadržaja uz Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Poželjni dodaci kao što su 21-inčni saten tamnosive navlake Style 5109 i sedišta od perforirane Windsor kože ukomponovani su sa sistemom ozvučenja MeridianTM 3D Surround i funkcijama paketa pomoći vozaču.
RANGE ROVER VELAR EDITION

RANGE ROVER VELAR EDITION

Ionako poznat po svom avangardnom izgledu, Range Rover Velar Edition ide i korak dalje. Klizni panoramski krov, crni kontrastni krov i crni detalji predstavljaju novi nivo progresivnog dizajna – savršeno dopunjenog 20-inčnim crnim felnama. Dostupan u raznim bojama i spoljnim slojevima.

PLUG-IN HYBRID

Sastoji se od 4-cilindarskog benzinskog motora 2,0 Si4 300 KS 4WD i eMotora od 143 KS (105 kW). Osnovna tehnologija svakim danom postaje sve pametnija i održivija.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI RANGE ROVER VELAR

MODELI RANGE ROVER VELAR

Pogledajte celokupni raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA

GALERIJA

Vrhunska veština izrade Range Rovera Velar.
POGLEDAJTE GALERIJU

Navedene brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređivanja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi životne sredine, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta putovanja i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

*Mogu se primenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti posle početnog roka koji savetuje vaš prodavac Land Rovera.

Meridian je registrovani zaštitni znak firme Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj three fields je žig firme Trifield Productions Ltd.

Molimo imajte na umu da se standardne karakteristike mogu zameniti pri izboru alternativnih nivoa opreme. Standardne funkcije se takođe mogu razlikovati zavisno od specifikacije vozila ili prenosa.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacije vozila (model i pogonski sklop) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišite svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da upotrebljavaju samo u bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.