RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

VREME JE DA OSTAVITE UTISAK. VOZILO JE SADA DOSTUPNO I KAO PLUG-IN HIBRID.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
DOSTUPNO: 2
Range Rover Evoque
R-Dynamic S 160PS FWD 1499cc 2022
2022 new  Range Rover Evoque Fuji White FWD R-Dynamic S 160PS
KILOMETRAŽA
km
MOTOR
BENZIN
SNAGA
160 kw
CENA
49,990 €
Range Rover Evoque
R-Dynamic S 163PS AWD 1999cc 2022
2022 new  Range Rover Evoque Carpathian Grey AWD R-Dynamic S 163PS
KILOMETRAŽA
km
MOTOR
DIZEL Mild hybrid (MHEV)
SNAGA
165 kw
CENA
67,972 €

DIZAJN EKSTERIJERA

Pouzdane i prepoznatljive, prefinjene linije Range Rover Evoque-a stvaraju nepogrešivo prisustvo.

Kliknite ovde kako bi ostvarili interakciju

DIZAJN ENTERIJERA

Nepretrpane površine i pažljivo odabrana paleta vrhunskih materijala pomažu u stvaranju savršenog okruženja.​

UMEĆE IZRADE ENTERIJERA

UMEĆE IZRADE ENTERIJERA

Dostupan je niz savremenih završnih materijala koji još više unapređuju unutrašnjost vašeg Range Rover Evoque-a. Sve ovo poboljšava nivoe udobnosti i stila kako bi zadovoljili i najzahtevnije ukuse.
RAZDVOJEN NASLON ZA RUKE

RAZDVOJEN NASLON ZA RUKE

Unutar Range Rover Evoque-a naićićete na detalje koji jednostavno imaju smisla, kao što je centralna konzola sa odeljkom za odlaganje stvari i deljivim naslonom za ruke. Unosi udobnost i fleksibilnost u vaš prostor.
SEDIŠTA

SEDIŠTA

Uživajte u vrhunskoj udobnosti u svom Range Rover Evoque vozilu, sa zagrejanim i ohlađenim prednjim sedištima koja vam omogućavaju da prilagodite temperaturu svojim željama.

NAGLASCI

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Range Rover Evoque je potpuno opremljen za urbane avanture 21. veka. Inovativne funkcije kao što su Pivi, Apple Carplay®1 i Android AutoTM2 omogućavaju poboljšano povezivanje, dok intuitivni ekran osetljiv na dodir čini to jednostavnim. Plus, MeridianTM Surround Sound Sistem omogućava da tokom svake vožne doživite iskustvo slušanja muzike nalik u koncertnoj dvorani.​
KAPACITET

KAPACITET

Kombinujući svakodnevne mogućnosti uz samouvereno iskustvo na terenu, Range Rover Evoque dolazi opremljen inteligentnim sistema Terrain Response 2 (obezbeđuje prilagođavanje ponašanja automobila prema površini ispod točkova) i All Terrain Progress Control (najsavremeniji sistem koji pomaže vozaču da održi stabilnu brzinu u izazovnim uslovima vožnje), što vam omogućava da se nosite sa bilo kojom promenom vremena ili terena sa lakoćom.
PERFORMANSE

PERFORMANSE

Vaša vožnja je u vašim rukama sa vozilom Range Rover Evoque. Na raspolaganju vam je čitav niz opcija za vrstu pogona, odaberite onaj koji će odgovarati vašim potrebama, bilo da tražite samopouzdano iskustvo vožnje ili bolju ekonomičnost u potrošnji goriva. Plus, sistem Adaptive Dinamics omogućava najoštrije upravljanje i kontrolu vozila .

IZABERITE SVOJ MODEL

Vaš savršeni Range Rover Evoque čeka da ga pronađete.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Sa izrazitom siluetom nalik kupeu i LED farovima, Range Rover Evoque je ubedljiv naslednik vozila koje je osvojilo toliko nagrada. Izgled koji čini dase za njim okreće glava kombinuje se sa praktičnim karakteristikama kao što su grejani, električni retrovizori i Pivi sa ekranom osetljivim na dodir od 10 inča.
RANGE ROVER EVOQUE S

RANGE ROVER EVOQUE S

Range Rover Evoque S još više unapređuje svoju prefinjenu i osiguranu reputaciju, uz dodatak el podesivih spoljnih retrovizora, sa funkcijom grejanja i autodimerom na strani vozača. Unutar kabine vozila, završne obrade kao što su inteligentni Pivi Pro3 i navlake za sedišta od granirane (sitnozrnaste) kože u boji Ebonzy, predstavljaju nastavak luksuznog iskustva.
RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

Range Rover Evoque SE predstavlja otelotvorenje savremenog stila, sa aluminijumskim felnama od 20 inča i pametnim ekranom osetljivim na dodir od 10 inča koji se može postaviti i koji je opremljen sistemom Pivi Pro3. Unutra možete da doživite svoju muziku tačno onako kako su umetnici zamislili, uz MeridianTM audio sistem sa 11 zvučnika.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

Range Rover Evoque R‑Dinamic pomera granice još dalje sa smelijim, sportskijim dizajnom koji doprinosi nenadmašnoj privlačnosti vozila. Sa upečatljivim 17-inčnim satenskim tamno sivim točkovima, bočnim otvorima od brušenog bakra i ručicama menjača od satenskog hroma, modernistički dodiri su svuda gde pogledate.​
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

Pametna poboljšanja na Range Rover Evoque R‑Dinamic S uključuju prilagodljivi tempomat i grejane, električne, električno sklopive retrovizore sa prilaznim svetlima. Unutra ćete pronaći sedišta prednje klupe sa el podešavanjem položaja u 12 režima, zajedno sa preklopivim zadnjim sedištima u razmeri 40:20:40, navlake za sedišta of granirane kože, a sve zarad vrhunskog komfora i stila.​
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

Uživajte u dobro opremljenim detaljima Range Rover Evoque R‑Dinamic SE, kao što su Premium LED farovi sa prepoznatljivim DRL-om, sedišta sa memorijom za vozača i aluminijumske felne od 20”. Plus, uživajte u dodatnom samopouzdanju paketa pomoći vozaču.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

Privucite pažnju na putu u modelu Range Rover Evoque R‑Dinamic HSE, sa Matrik LED prednjim svetlima i završnim točkovima od 20” Diamond Turned. Opustite se i osetite svoju muziku uz MeridianTM audio sistem, dok inteligentne funkcije koje se nalaze u paketu Driver Assiste Pack (pomoćne funkcije za vozača) smanjuju stres na svom putovanju.
RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

Range Rover Evoque bronzana kolekcija daje izjavu o sofisticiranosti. Dostupna u karpatsko sivoj, crnoj Santorini ili Seul bisernoj srebrnoj, ima jedinstveni kontrastni krov od korintske bronze i točkove od 20 inča tamno sive boje, zajedno sa osvetljenim gaznim pločama sa natpisom Range Rover.
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Zasnovan na modelu R-Dynamic HSE, Range Rover Evoque Autobiographq ima natpise od poliranog bakra i točkove od 21 inča, zajedno sa crnim branicima, pragovima i bočnim stranama. Luksuzni detalji se nastavljaju iznutra, sa sedištima od prošivene perforirane Vindsor kože sa potpunom proširenom kožom.

DOSTUPNO SA PLUG-IN HIBRIDNOM TEHNOLOGIJOM

Range Rover Evoque Plug-in Hibrid kombinuje 3-cilindrični, 1,5 litarski benzinski motor sa električnim motorom da bi isporučio ukupnu izlaznu snagu od 309 KS. Vozite u paralelnom hibridnom ili EV režimu.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

NAGLASCI

NAGLASCI

Otkrijte šta sve vozilo Range Rover Evoque može da vam ponudu, uključujući In-Car tehnologije, sveopšti kapacitet i performanse.
RANGE ROVER EVOQUE MODELI

RANGE ROVER EVOQUE MODELI

Ovde se može naći ceo asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomoćnih funkcija za dostizanje najboljih performansi i dostupnih tehnologija.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite finije detalje. Saznajte više o performansama i dimenzijama motora kao i o potrošnji goriva,
OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE I AKSESOARI

Elegantan, čvrst i praktičan: dodatno personalizujte svoj Range Rover Evoque izborom aksesoara za enterijer ili eksterijer.

††Prikaži WLTP brojke

Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Date su samo radi poređenja. Brojke iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. Cifre o emisiji CO2, ekonomičnosti goriva, potrošnji energije i dometu mogu da variraju u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenje, tipa ugrađenih točkova, ugrađene dodatna oprema, stvarna rute i stanja baterije. Brojke dometa su zasnovane na proizvodnom vozilu i kretanju na standardizovanoj ruti.

1Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji, pogledajte https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay za više informacija.
2Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji, pogledajte https://www.android.com/auto/ za više informacija.
3Povezana navigacija će zahtevati dalju pretplatu nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac.
4Odabir opcije kliznog panoramskog krova smanjiće prostor za glavu ispred i pozadi.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (modela i pogonskog sklopa) ili zahtevaju instalaciju drugih funkcija da bi se ugradile. Za više detalja kontaktirajte svog lokalnog prodavca ili konfigurišite svoje vozilo na mreži.

Vozači treba da koriste karakteristike automobila samo kada je to bezbedno. Vozači moraju da osiguraju da imaju punu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.

Pivi i InControl karakteristike, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta – proverite kod svog Land Rover prodavca dostupnost na lokalnom tržištu i pune uslove. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dalju pretplatu nakon početnog roka koji savetuje vaš prodavac. Ne može se garantovati povezanost mobilne mreže na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Amazon, Aleka i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Određene Aleka funkcionalnosti zavise od tehnologije pametne kuće. Za korišćenje Amazon Aleka potreban je Amazon nalog.

Apple CarPlay je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Mogu da važe uslovi za krajnje korisnike Apple Inc.

Android Auto je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.