RANGE ROVER EVOQUE OPCIJE I DODATNA OPREMA

RANGE ROVER EVOQUE OPCIJE I DODATNA OPREMA

OPCIJE PAKETA

Sa nizom opcija koje se međusobno dopunjuju, naši paketi mogu da unaprede i individualizuju i dizajn i vožnju vašeg Range Rovera Evoque.

PAKET BLACK
PAKET TECHNOLOGY
PAKET ZA UPRAVLJANJE DYNAMIC
PAKET ZA POMOĆ VOZAČU

PAKET CONVENIENCE

Vožnja Range Rovera Evoque po mraku još je lakša uz Automatska duga svetla (AHBA)  Električna vrata prtljažnika omogućavaju vam pristup bez napora prtljažnom prostoru dok Ulazak bez ključa nudi još veću praktičnost.

PAKET COLD CLIMATE

Možete se udobno voziti bez obzira na hladnoću, uz grejanje vetrobranskog stakla, prednjih i zadnjih sedišta i volana.

PAKET COMFORT

Kabina postaje još poželjnija. Sistem pročišćavanja vazduha kabine Plus, Konfiguracija osvetljenja kabine i Dvozonski klima-uređaj unapređuju udobnost vaše vožnje.

PAKET ZA VUČU

Uz Paket za vuču, putovanja su lakša bez obzira na teren ili teret3, a paket uključuje Naprednu pomoć za vuču i Električno rasklopivu kuku za vuču.

OPCIJE EKSTERIJERA

Izbor privlačnih boja, felni i opcija krova pomaže vam da svoj Range Rover Evoque prilagodite sebi.

Tribeca plava

OPCIJE BOJA

Izrazite svoju individualnost sa našom proširenom paletom boja, uključujući i Arroios sivu, Tribeca plavu i Corinthian bronzanu. ​
OPCIJE KROVA

OPCIJE KROVA

Dodatno individualizujte svoj Range Rover ili unesite više prirodne svetlosti, sa opcijama fiksnog ili pomičnog panoramskog4 krova i našeg kontrastnog krova u Corinthian bronzanoj ili Narvik crnoj.
OPCIJE FELNI

OPCIJE FELNI

Naglasite vizuelnu privlačnost svog vozila alu točkovima do 21 inča, koji su dostupni u Srebrnoj, Saten tamno sivoj, Sjajno crnoj i Sjajno tamno sivoj sa Diamond Turned kontrastom.

DODATNA OPREMA

Dodatno individualizujte svoj Range Rover Evoque uz izbor dodatne opreme za ekserijer i enterijer koja je dizajnirana kako bi se skladno uklopila u vaš stil života.

ZA PRAKTIČNOST
ZA LJUBITELJE ŽIVOTINJA
ZA SAVRŠENU ZAŠTITU

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

ISTRAŽITE RANGE ROVER EVOQUE

ISTRAŽITE RANGE ROVER EVOQUE

Izražajnost i samouverenost u svakom pogledu.
MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

Pogledajte ceo raspon modela.

1ClearSight GroundView oslanja se na kameru 360 Surround. Prikaz nije prenos uživo. Proverite okolinu zbog bezbednosti. Opciona funkcija.

2Sistem pomoći za mrtvi ugao može da pomogne u sprečavanju sudara. Ako vaše vozilo otkrije drugi automobil u vašem mrtvom uglu kada počnete da menjate traku, na volan se automatski primenjuje rotaciona sila – što ukazuje na potrebu korekcije upravljanja.

3Vuča i upotreba malog dometa značajno će uticati na domet EV.

4Izbor opcionog kliznog panoramskog krova smanjiće prostor za glavu spreda i otpozadi.

Molimo imajte na umu da standardne funkcije mogu da budu zamenjene pri izboru alternativnih nivoa opreme. Standardne funkcije takođe se mogu razlikovati zavisno od varijante motora i prenosa.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.