RANGE ROVER EVOQUE

VREME JE DA POKAŽETE SVOJE PRISUSTVO NA DRUMU. MODEL JE SADA DOSTUPAN I U VERZIJI PLUG-IN HIBRIDA:

POGLEDAJ EKSTERIJER VOZILA U PRIKAZU OD 360°
ISTRAŽITE PLUG-IN HIBRIDNA ELEKTRIČNA VOZILA

CO2 EMISIJE ŠTETNIH GASOVA g/km
od 43

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje I/100km
od 2.0

ODABERITE VAŠ MODEL
Izaberite do tri Land Rover vozila i uporedite ih u naporednom prikazu.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Upotrebite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Range Rover Evoque.
PRONADJITE MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži maloprodajni salon Land Rover vozila
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
DIZAJN
ISTRAŽITE EKSERIJER
ISTRAŽITE EKSERIJER

Kod ovog modela sasvim je vidljiv kontinuitet naše filozifije dizajna. Sa distinktivnom siluetom nalik kupeu, Rande Rover Evoque predstavlja valjanog nasldnika vozila koje je osvojilo srca širom sveta.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
PANORAMSKI KROV
PANORAMSKI KROV

Unoseći prirdno svetlo u unutrašnjost Range Rover Evokue-a, panoramski krov pruža svetliji i prostraniji osećaj unutar ovog sporstkog terenca. Odaberite fiksni ili klizni1 panoramski krov bilo uboji karoserije, sivoj ili crnoj boji.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
ISTRAŽITE ENTERIJER
ISTRAŽITE ENTERIJER

Samouveren izgled Range Rover Evoque-a manufestuje se najpre u završnim obradama enterijera, gde dominira Windsor koža, međavine Kvadrat premium vune i Eucalyptus tkanine.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
RANGE ROVER EVOQUE AND R-DYNAMIC
Range Rover Evoque je ogledalo minimalnizma i prefinjenosti. Range Rover Evoque R-Dynamic pomera granice svojim smelim, sportskim dizajnom koji u mnogome doprinosi nesumnjivo privljačnom spoljnom izgledu vozila.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
RANGE ROVER EVOQUE LAFAYETTE EDITION
Range Rover Evoque Lafayette Edition inkorporira čitav niz atkratkivnih karakteristika uključujući fiksni panotramski krov u Nolita sivoj boji, osvetljene pragove, "Clear Sight" unutrašnji retroviz3 - koji vozaču pruža mogućnost da uvek ima jasan pregled dešavanja iza njega (bez obzira na okupiranost zadnje klupe ili prisustvo putnika i PiviPro4 sa drugim desetoinčnim niže postavljenim ekranom na dodir.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY
Zasnovan na modelu R-Dynamic HSE, Range Rover Evoque Autobiography krasi slovni natpis od bakra, felne u dimenziji od 21 inča, bampere, pragove i bočne strane u crnoj boji.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
ODABERITE VAŠ MODEL
IN-CAR TECHNOLOGIJE
PIVI AND PIVI PRO

Standardne karakteristike na Pivi uključuju:

- 10" Touchscreen  
- 10" Lower Touchscreen 
- DAB digitalni radio
- Novi dizajn interfejsa
- Apple CarPlay® 2
- Android AutoTM 3
- Remote sistem kontrole na daljinu4

Ažurirajte svoj sistem na Pivi Pro5 i pratiće vas najnovija veštačka inteligencija u automobilu, pružajući funkcije kao što su navigacioni sistem samo-učenja za potpuno povezano putovanje.

SVE INFORMACIJE NA DOHVAT RUKE

Izaberite jedan od mnoštva različitih layout-a, uključujući 3D navigaciju preko celog ekrana, informacije o vožnji, brz pregled na audio sadržaj koji se emituje, i sve to na novom interaktivnom displeju za vozača, visoke rezolucije, od 12,3 inča.


Opcioni HUD displej 6 projektuje ključne informacije na vetrobranskom staklu. Na taj način, sa lakoćom pratite brzinu kojom se vozilo kreće, stepen prenosa i navigaciju kroz displej u punom koloru.

MERIDIAN SURROUND AUDIO SISTEM

Ovaj sistem istinski angažuje vaša čula i pruža iskustvo nalik slušanju koncerta uživo. Vozač i putnici uživaju u jasnom, otvorenom i punom zvuku kroz set precizno pozicioniranih bočnih, prednjih i zadnjih zvučnika. I sve je to besprekorno integrisano uz pomoć Trifield TM tehnologije, tako da možete sedeti i na zadnjoj klupi, tj pozadi i upijati svaki detalj.

14 zvučnika i dvokanalni l subwoofer, snaga pojačivača od 650W.


Sistem uključuje: digitalnu obradu signala, Meridian korekciju zvuka unutar kabine (cabin correction - napredni algoritmi sistema za adaptiranje zvuka prema površinama unutar kabine kroje audio iskustvo u skladu sa preciznom akustikom kabine vašeg Land Rover vozila.),digitalno oblikovanje zvuka diterom (Meridijanov sistem za korišćenje ditera obezbeđuje da konverzije digitalnog signala budu besprekorne i glatke, dok istovremeno zadržava najfinije detalje audio performanse. Rezultat je autentična konverzija muzike, koja budi emocije kao pri orginalnom snimanju) i Trifield tehnologiju.

AŽURIRANJA SOFTVERA
Vaše vozilo ažurira instalirane funkcije uz pomoć programa Software Updates 7. Infotainment sistem, telematrika kao i razni kontrolni moduli mogu se ažurirati "na daljinu" čime se obezbeđuje postizanje optimalnih performansi vozila. Ovo znači da svakim ažuriranjem vaše vozilo jednostavno sve bolje i bolje radi.
PAKET ONLINE PACK
Online Pack8 nudi dalje usluge konektivnosti putem ugrađene SIM kartice,obezbeđujući time:

- Neograničeni striming medija
- Dobijanje podataka o vremenskoj prognozi
- Online sinhronizaciju kalendara
BEŽIČNO PUNJENJE
Opciono punjenje bežičnih uređaja pomoću pojačala za telefon omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili priključkom za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšani signal i jasnije pozive.
SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA UNUTAR KABINE SA FILTEROM PROMERA 2,5PM
Opciona tehnologija za nano TM jonizaciju vazduha unapređuje dobrobit ne samo vozača već i svih putnika u vozilu jednako. Kada u vozilu pristinite dugme PURIFY (prečisti), posebno dizajniran filter počinje da privlači i skuplja fine čestice iz spoljnjeg vazduha kao što su čestice veličine PM2.5 i alergeni iz vazduha poput prašine i polena. Uz pomoće filtera vazduh se jonizuje, dok se istovremeno neutrališu svi kontaminanti iz vazduha.
Performanse
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)

Ova vrsta pogona pruža više samopouzdanja za vozača pri terenskoj kao i pri drumskoj vožnji. Na klizavim površinama, kao što su trava ili sneg, obrtni momenat se može balansirati između prednjih i zadnjih točkova kako bi se maksimizirala trakcija tj prijanjanja vozila o tlo.

SISTEM TERRAIN RESPONSE 2
SISTEM TERRAIN RESPONSE 2

Izađite u susret zahtevima terena po kome najčešće vozite optimizujući svoje Discovery Sport vozilo jednim od četiri režima vožnje. Terrain Response 2 prati uslove vožnje i sistematski selektuje onaj režim vožnje koji je u datom trenutku najpodesniji za vas. Mnogostruko nagrađivan, Terrrain Response 2 predstavlja nadogradnju svog prethodnika, pionira u ovoj oblasti, sistema Terrain response 1.

CLEARSIGHT GROUND VIEW
CLEARSIGHT GROUND VIEW

ClearSight ground view12 omogućava vam da efektivno vidite „kroz“ haubu vozila. Prikazuje više spoljnih pogleda, uključujući i donju stranu vozila i točkove. Dakle, bez obzira gde vozite, osećate se sigurnije. “ClearSight Ground View” je sistem sa kamerama u grilu hladnjaka i spoljnim ogledalima, koje na ekranu infotejmenta prikazuju šta se nalazi ispred i ispod vozila. Objektivi kamera presvučeni su hudrofobičnim materijalom, koji odbija vodu i blato, pa bi slika u svim uslovima trebala biti maksimalno čista.

PERFORMANSE
PLUG-IN HIBRIDNO ELEKTRIČNO VOZILO

Range Rover Evoque Plug-in hibrid kombinuje trocilindrični benzinski motor od 1.5 litra sa elektromotorom kako bi prižio ukupnu pogonsku snagu od 309KS. Možete voziti bilo u paralelnom - hibridnom režimu rada ili samo u elektro režimu, oslanjajući se na rad elektromotora.

ISTRAŽITE PLUG-IN HIBRIDNO ELEKTRIČNO VOZILO
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
VRSTE POGONA
Od neverovatne snage, pukog uživanja u vožnji pa do ekonomičnosti u potrošnji goriva i sveopštoj prefinjenosti u radu, na raspolaganju Vam je čitav niz motora za model Land rover, uključujući i PHEV opciju tj opciju plug-in hibridnog električnog vozila (pri čemu bi automobil imao dva motora, jedan konvencionalni na unutrašnje sagorevanje goriva i drugi elektromotor tj baterijski motor).
ADAPTIVNA DINAMIKA
Uz adaptivnu dinamiku, funkciju koju aktivirate sa ekrena na dodir, Rande Rover Evoque isporužuje još veću kontrolu stabilnosti, lakše upravljanje i oštriju responsivnost.
KONFIGURABILNA DINAMIKA
Opciona funkcija konfigurabilne dinamike omogućava vozaču da konfiguriše mapu gasa Range Rover Evokuea, tačke prenosa brzina na menjaču, podešavanja upravljanja i vešanje u skladu sa vašim potrebama vožnje.
RAZNOLIKOST
5 SEDIŠTA
5 SEDIŠTA

591 litaraIndustrijski standard za neto masu dozvoljava iznos od 591 litara. Ovo odgovara suvoj težini kapaciteta od 472 litara, mereno kroz čvrste blokove. Jednostavno rečeno, možete putovati lako i bez četiri prijatelja.


4 SEDIŠTA
4 SEDIŠTA

908 litaraSklopite jedno od zadnjih sedišta i iskoristite dodatnu raspoloživu neto masu od 908 litara. Ovo će vam omogućiti da spakujete sve ekstra torbe koje nosite, sa dostupnim suvim kapacitetom od 746 litara.


3 SEDIŠTA
3 SEDIŠTA

1,066 litaraSa ovom konfiguracijom, kapacitet tovarnog prostora povećava se za 1,066 litara, kada u automobilu sede još dva putnika. Suvi kapacitet dostiže iznos od 882 litara (Suva težina je težina vozila bez bilo kakvog potrošnog materijala, putnika ili tereta.To je jedna od dve uobičajene mere težine uključene u specifikacije drumskih vozila, druga je masa vozila).


2 SEDIŠTA
2 SEDIŠTA

1,383 litaraIskoristite u potpunosti dostupan tovarni prostor kada putujete samo sa jednim putnikom, oslobađajući time zapreminu od 1.383 litara, dok ukupan suvi kapacitet dostiže 1,156 litara. (Suva težina je težina vozila bez bilo kakvog potrošnog materijala, putnika ili tereta.To je jedna od dve uobičajene mere težine uključene u specifikacije drumskih vozila, druga je masa vozila).


Vlažna zapremina je industrijski standard, koji se meri punjenjem teretnog prostora tečnostima. Suvi volumen se meri sa čvrstim blokovima (200 x 50 x 100 mm), pokazujući količinu praktičnog prostora unutar vozila.

CLERASIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR
Ovo je tehnologija čiji je pionir razvoja upravo kompanija land Rover i predstavlja jednu od brojnih inovativnih funkcija koje čine da iskustvo vožnje u rande Rover Evoque-u bude istinsko zadovoljstvo. Ova opciona tehnologija obezbeđuje neometan pregled na saobraćaj koji se odvija iza vašeg vozila, bez obzira od okupiranosti zadnje klupe tj prisustva putnika na istoj, ili predmeta koje prvozite u prtljažnom prostoru. 3
MATRIX LED FAROVI
Kao deo našeg asortimana inovativnih tehnologija, Matrix LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima (DRL) koriste funkciju adaptiranja snopa svetlosti. Na ovaj način maksimizuje se broj visoko osvetljenih sekcija zarad pružanja dobre vidljivosti, dok se isti taj snop svetlosti smanjuje u jačini pri detekciji dolazećeg saobraćaja, što pomaže da ne dođe do efekta zaslepljenja.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
Na raspolaganju Vam je mnoštvo pomoćnih funkcija čija je primarna namena da vožnju i parkiranje učine jednostavnijim i bezbednijim. Veliki broj inovativnih tehnologija inkorporiran je kako bi se unapredilo iskustvo u vožnji, istovremeno vodeći računa o bezbednosti.
BEZBEDNOST
ISOFIX i vazdušni jastuci još više poboljšavaju bezbednost putnika u vozilu. Dve ISOFIX tačke za sedišta za bebe / decu su postavljene na obe strane zadnjih sedišta (ISOFIX tačke obezbeđuju snažnu konekciju između dečijeg sedišta i samog sedišta vozila, što pruža unapreeđenu sigurnost ) dok sveobuhvatan sistem od šest vazdušnih jastuka, uključujući vazdušne jastuke za vozača, suvozača, bočne zavese i grudi, predstavlja deo standardne opreme a namenjen je zaštiti putnika.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Vreme je za izjavu. Upotrijebite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Range Rover Evoque.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE
ODABERITE VAŠ RANGE ROVER EVOQUE
Ovde se može naći čitav asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomagala i tehnologija.
ODABERITE VAŠ MODEL
GALERIJA FOTOGRAFIJA
Privlačenje pažnje na detalje odvek je bilo od suštinske važnosti za naša vozila. Range Rover Evoque jednostavno ne možete da ne primetite.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
SPECIFIKACIJE
Istražite sitnije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
LAND ROVER AKSESOARI
LAND ROVER AKSESOARI

Birajte stil ili praktičnost: personalizujte svoje Range Rover Evoque vozilo izborom željenih aksesoara bilo na eksterijeru ili enterijeru vozila.

PRONADJITE AKSESOAR
KOLEKCIJA LAND ROVER AKSESOARA
KOLEKCIJA LAND ROVER AKSESOARA

Naša ekskluzivna kolekcija aksesoara inspirisana je našim vozilima i napravljena u skladu sa jedinstvenim, pa reklo bi se i unikatnim britanskim stilom.

ODABERITE VAŠ MODEL
Uporedite karakteristike i specifikacije jedna pored druge.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Range Rover Evoque.
PRONADJITE MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži maloprodajni salon Land Rover vozila
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima


Navedene brojke predstavljaju rezultate NEDC2 izračunate prema zvaničnim WLTP testovima proizvožača u skladu sa EU regulativom. Ovi podaci dati su samo radi poređenja. Vrednosti u realnim uslovima vožnje mogu se razlikovati. Vrednosti CO₂ i potrošnje goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme koju ste odabrali za vaše vozilo. NEDC2 su brojke izračunate koristeći vladinu formulu zasnovanu na WLTP vrednostima uz pretpostavku ekvivaletnosti tj. jednakosti sa postojećim rezultatima po starom NEDC testu. Tačan poreski tretman može se primeniti tek pošto se primeni ova formula.

Pogledajte WLTP karakteristike.
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.


1Ako odaberete opciju kliznog panoramskog krova, smanjit će se prednji i zadnji prostor za glavu.

2Dostupno samo kao Lafayette Edition.

3Vaše vozilo je pripremljeno za Android Auto. Usluge koje nudi by Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.android.com/auto/ kako biste dobili više informacija.

4Connected Navigation će zahevati dodatnu pretplatu nakon početnog termina o kome vas budu obavestili u lokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.

5Vaše vozilo je pripremljeno za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay kako biste dobili više informacija.
6 Vaše vozilo je pripremljeno za Android Auto. Usluge koje nudi by Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.android.com/auto/ kako biste dobili više informacija.

7 Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu zahtevati produžetak nakon početnog roka o kome su Vas obavestili u Land Rover maloprodajnom salonu. Preuzmite Land Rover Remote aplikaciju iz Apple App Store / Google Play Store-a.
8 Na nekim tržištima je potrebno staklo za atenuaciju sunčevih zraka. Uputstva za navigaciju pojavljuju se na vetrobranskom staklu samo kada je u vozilu instaliran sistem Pivi Pro.

9 Za ažuriranje će biti potrebna veza podataka.

10 Može se primeniti politika fer korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon početnog roka o kome su vas obavestili ulokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.

11Primenjuje se politika fer korišćenja. Nakon što se u roku od mesec dana potroši 20 GB podataka, brzina podataka i funkcionalnost vozila mogu se smanjiti za ostatak meseca.

Više informacija o pravilima korišćenja povezanea sa ovom funkcijom potražite u Uslovima korišćenja sistema InControl Pivi Pro na veb adresi www.landrover.com/pivi-pro-terms. Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati upotrebu podataka.
12 ClearSight Ground View, sistem sa kamerama u grilu hladnjaka i spoljnim ogledalima, koje na ekranu infotejmenta prikazuju šta se nalazi ispred i ispod vozila, zavisi od 3D Surround kamere. Slika nije "emitovanje uživo". Zarad bezbednosti, proverite okruženje. Podleže lokalnoj regulativi..


Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.


Pomoćne funkcije za vožnju mogu se koristiti samo u situacijama kada je vozač siguran da je upotreba istih sigurna i bezbedna. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.


Pivi i InControl funkcije, opcije, kao usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Land Rover agenta raspoloživost na lokalnom tržištu i informišite se o punim uslovima korišćenja. Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcijselected.

Apple CarPlay je zaštitni žig kompanijeApple Inc. Korisnički uslovi kompanije Apple Inc mogu se primenjivati u ovom slučajuply.
Android Autoje zaštitni žig kompanije Google LLC.

Meridian je zaštitni žig kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield kao i uređaj sa tri polja je registrovani zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.

NanoeTMje zaštitni znak korporacije Panasonic.