ISTRAŽITE RANGE ROVER VELAR

ISTRAŽITE RANGE ROVER VELAR

MINIMALISTIČKI DIZAJN

Range Rover Velar Reductive Design

PRECIZNOST DETALJA

Range Rover Velar se odlikuje probranim i prefinjenim elementima, uključujući i novi dizajn rešetke sa raznim tehničkim završnim slojevima, za optimizaciju proporcija vozila.
Range Rover Velar Reductive Design

PROČIŠĆENA SOFISTICIRANOST

Pročišćena sofisticiranost nove središnje konzole skriva izdašan prostor za odlaganje i praktičnost bežičnog punjenja.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

NOVA GENERACIJA PIVI PRO

Naš nagrađivani Pivi Pro1 Sistem za informisanje i zabavu objedinjava sve kontrole na novom zakrivljenom staklenom središnjem dodirnom ekranu od 11,4”. Time se stvara jednostavna, elegantna površina sa intuitivnom funkcionalnošću jačine zvuka, klimatizacije i podešavanja sedišta.
PROŽIMAJUĆI ZVUK

PROŽIMAJUĆI ZVUK

Doživljaj prožimajućeg zvuka. Moćni sistem MeridianTM Signature Sound pruža visokokvalitetnu reprodukciju muzike pomoću do 23 zvučnika i 1.300 W snage pojačala.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Onlajn paket2 pruža neprimetnu povezanost sa pristupom ugrađenim aplikacijama kao što su Amazon Alexa i Spotify. Sistem bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) održava ažurnost vašeg vozila.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Bežično punjenje i povezivost uređaja omogućavaju vam punjenje kompatibilnih smart telefona dok istovremeno minimizuju nered u kabini.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Izaberite neku iz niza funkcija projektovanih za veću jednostavnost i sigurnost vožnje i putovanja. Uz mnoštvo inovativnih tehnologija koje su dostupne da naglase vaš doživljaj vožnje.

SAVREMENI LUKSUZ

OKREPLJUJUĆA UDOBNOST

Sedišta dizajnirana sa profilisanim jastucima za pružanje veće potpore unapređena su funkcijom masaže na 20 načina na prednjim sedištima sa vozačevom memorijom i zadnjim električnim nagibom. Dostupno sa dodatnom udobnošću grejanih i hlađenih prednjih sedišta.

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

ELEKTRIČNI HIBRID

Range Rover Velar plug-in električni hibrid (PHEV) nudi najbolje od svih svetova, sa hibridnom tehnologijom koja kombinuje električni motor od 105 kW i benzinski motor Ingenium. Uživajte u besprekornoj električnoj vožnji sa sertifikovanim dometom do 65 km**.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA (PHEV)

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

65 KM**

WLTP Očekivani stvarni domet do 51 km.

CO2 EMISIJE (OD)

38 G/KM**

Nula izduvnih emisija u EV načinu rada.

VREME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

30 MINUTA

Brzo DC punjenje od 0 do 80 procenata za 30 minuta

VREME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

2,5 SATI

Do 100precent korišćenjem kućnog punjača od 7 kW AC.

SPOSOBNOST KOJA INSPIRIŠE POVERENJE

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

PRILAGOĐENA INDIVIDUALIZACIJA

NAMENJENO VAMA

Niz opcionih paketa i dodatne opreme. Izbor boja, felni i opcija krova. To je vaš Range Rover Velar.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI RANGE ROVER VELAR

MODELI RANGE ROVER VELAR

Pogledajte ceo raspon modela.
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

Sofisticirana elegancija.
INOVACIJA

INOVACIJA

Tehnologija koja pokreće dizajn.

**Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. 2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

Vreme punjenja zavisi od mnogih faktora, uključujući, između ostalih, i starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

2Mogu se primenjivati pravila pravedne upotrebe. Standardna jednogodišnja pretplatu koja može biti produžena posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

3Istraživanje Texcell sproveo i rezultate dostavio Panasonic 2020.

Molimo imajte na umu da standardne funkcije mogu da budu zamenjene pri izboru alternativnih nivoa opreme. Standardne funkcije takođe se mogu razlikovati zavisno od varijante motora i prenosa.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.

Apple CarPlay® je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika merodavni uslovi društva Apple Inc.

Android AutoTM je žig društva Google LLC.

App Store je žig društva Apple Inc.

Google Play Store je žig društva Google LLC.

MeridianTM je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. TrifieldTM i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.