ISTRAŽITE

RANGE ROVER EVOQUE
<h3><b>ISTRAŽITE </h3> RANGE ROVER EVOQUE

MAJSTORSKA IZRADA BEZ USTUPAKA

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

ČAROBNI DIZAJN

Evoque donosi DNK dizajna Range Rovera, sa svojim plutajućim krovom, kontinuiranom središnjom bočnom linijom i novom elegantnom trodimenzionalnom rešetkom. Nova Pixel LED prednja svetla pružaju jasnu, izražajnu grafiku svetlosti.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

UMIRUJUĆE OKRUŽENJE

Mirna i minimalistička kabina Range Rovera Evoque ima novi dizajn središnje konzole, na kojoj se nalazi nova taktilna ručica menjača, lebdeći 11,4-inčni zakrivljeni stakleni dodirni ekran i poboljšani prostor za odlaganje.

NOVA GENERACIJA PIVI PRO

Naš nagrađivani Sistem za informisanje i zabavu Pivi Pro1 kombinuje sve kontrole na novom zakrivljenom staklenom središnjem Ekranu na dodir. Za optimalnu praktičnost, postavke za kontrolu jačine zvuka, klimatizacije i sedišta uvek su vam pri ruci.
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Razgovarajte sa Alexom3 kako biste bez napora upravljali ključnim funkcijama vozila. Svojim glasom kontrolišite sve, od navigacije do izbora medija – čak i kompatibilne smart uređaje kod kuće.
NAPREDNA TEHNOLOGIJA

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Pivi Pro1 skladno sarađuje sa Sistemom bežičnog ažuriranja sistema (SOTA)4, neprestano unapređujući tehnologiju vašeg Range Rovera Evoque. Navigacija What3words koristi unos odredišta od tri reči za precizno pronalaženje lokacije.
NEPRIMETNA POVEZANOST

NEPRIMETNA POVEZANOST

Sa utičnicama USB-C više nećete ostati bez električne energije, a tako će svi putnici moći da ostanu povezani, dok bežično punjenje smanjuje nered u kabini.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Izaberite neku iz niza funkcija koje smanjuju napore vozača i pojednostavite parkiranje. Uz razne inovativne tehnologije dostupne za unapređenje svake vožnje.

SISTEM PROČIŠĆAVANJA VAZDUHA KABINE PLUS

Sa najsofisticiranijim tehnologijama za kvalitet vazduha u unutrašnjosti u njegovoj klasi5 , Sistem za pročišćavanje vazduha kabine Plus u Range Roveru Evoque unapređuje dobrobit i povećava budnost praćenjem i kontrolom nivoa CO2 filtriranjem PM2,5 i upravljanjem nivoom CO2 .

ELEKTRIČNI HIBRID

Range Rover Evoque plug-in električni hibrid (PHEV) nudi najbolje od svih svetova, sa hibridnom tehnologijom koja kombinuje električni motor od 80 kW i benzinski motor Ingenium. Provedite prosečno svakodnevno putovanje samo u EV načinu vožnje6, sa sertifikovanim dometom do 62 km**.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOMET PREMA WLTP-U (DO)

62 KM**

Očekivani stvarni domet do 48 km.

CO2 EMISIJE (OD)

31 G/KM**

Nula izduvnih emisija u EV načinu rada.

VREME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

30 MINUTA

Brzo DC punjenje od 0 do 80 procenata za otprilike 30 minuta.

VREME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

2 SATI 12 MINUTA

Do 100% korišćenjem kućnog punjača od 7 kW AC.

SPOSOBNOST ZA SVE TERENE

PRILAGODLJIVE TEHNOLOGIJE
OPTIMALNA VUČA

OPCIJE I DODATNA OPREMA

NAMENJENO VAMA

Prefinjena praktičnost unapređena nizom izabranih opcionih paketa i dodatne opreme za svakodnevno unapređenje vašeg života.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI

MODELI

Pogledajte ceo raspon modela.
PREGLED

PREGLED

Istražite Range Rover Evoque.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.


Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

Vreme punjenja zavisiće od mnogih faktora, uključujući i: starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.

1Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna obnova posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija. Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

23D Surround kamera. Prikaz nije prenos uživo. Proverite okolinu zbog bezbednosti. Podložno lokalnim propisima.

3Amazon, Alexa i sve povezane oznake su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Određene funkcije glasovnog asistenta Alexa zavise od tehnologije pametne kuće. Možda će biti potrebni dodatni proizvodi i postavke. Kompatibilni smart telefoni. Povezivost zavisi od tržišnih mrežnih platformi trećih strana i pretplate.

4Samo kompatibilni smart telefoni. Zavisno od tržišne mobilne mreže, signala i korisničkog računa. Potrebni su mobilni podaci ili Wi-Fi veza. Sistem bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) podložan je saglasnosti vozača, kao i mrežnoj povezanosti i dostupnosti na tržištu.

5Mereno u odnosu na zatvorenu klasu konkurenata, važi 3. marta 2023.

6Prosečna dužina svakodnevnih putovanja (48 km) izračunata upotrebom podataka InControl sa 30 svetskih tržišta za vozila Range Rover Evoque između 2019. i 2022. godine. Pretpostavlja potpuno napunjenu bateriju.