NOVI RANGE ROVER

REVOLUCIONARNA INOVACIJA
NOVI RANGE ROVER
Range Rover ima bogato inovatorsko nasleđe i uvek iznova postavlja standarde preciznosti i kvaliteta.

INOVACIJA KOJA PODRŽAVA DIZAJN

Naša vizija savremenog dizajna omogućena je kombinacijom najsavremenijih inženjerskih tehnika sa intuitivnim tehnologijama.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Glatko laserski zavaren intefejs završnog sloja krova pruža besprekornu završnu obradu u prilog našoj filozofiji dizajna. Elementi u ravni karoserije pružaju gladak izgled i poboljšavaju aerodinamičke performanse. Zaobljena ivica vrata spaja se sa staklom u jednostavnoj, pročišćenoj završnoj obradi zahvaljujući završnom sloju skrivene ivice. Range Roverova Digitalna LED prednja svetla odlukuju se u industriji vodećim mikroprocesorom uz 1,2 miliona mikroogledala. Mogu se istovremeno fokusirati na 16 objekata i zatamniti refleksije. Prva u svetu zadnja svetla koja su skrivena sve dok se ne uključe izgledaju kao živopisne crvene LED diode u toku rada, a kao prepoznatljiva sjajno crna grafika kada nisu u upotrebi.

MIRNO UTOČIŠTE

Aktivno poništavanje buke i sofisticirana arhitektura od mešovitih metala omogućavaju jednu od najtiših kabina u kategoriji svih drumskih vozila.

Sistem za aktivno poništavanje buke sledeće generacije uklanja neželjene zvuke, vibracije i smetnje. Smanjuje kognitivno opterećenje vozača i putnika, pomažući da svi stignu osveženi na svoje odredište. Zvučnici u naslonima za glavu koji poništavaju buku, prvi u svetu, stvaraju pojedinačne tihe zone za vrhunsku prefinjenost kabine. Četiri merača ubrzanja i mikrofona sa spoljne strane vašeg Range Rovera prate vibracije točkova, buku guma i zvuke motora, stvarajući signal za poništavanje koji se reprodukuje kroz 35 glavnih zvučnika vozila. Inženjerska poboljšanja doprinose poboljšanju prenosa buke od 24 procenata čak i pre upotrebe Sistema za aktivno poništavanje buke.

BESPREKORNA INTEGRACIJA

Zaista savremen luksuz zahteva napredne funkcije koje su besprekorno integrisane i uvek ažurirane.

Napredne funkcije – uključujući i Amazon Alexa, Daljinsku pomoć pri parkiranju1i Sistem za informisanje i zabavu Pivi Pro2 – besprekorno su integrisani, jednostavni za korišćenje i veoma relevantni. Zahvaljujući Sistemu bežičnog ažuriranja softvera (SOTA), Range Rover se poboljšava kako sazreva.

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

Range Roverova nova arhitektura pruža osnove za efikasne pogonske opcije uključujući plug-in električni hibrid sa povećanim dometom (PHEV). Potpuno električni Range Rover pridružiće se porodici 2024. godine kao predvodnik na našem putu ka električnoj budućnosti.

SVAKODNEVNA PUTOVANJA

75 PROCENATA

Sa potpuno električnim dometom od 113 km, 75 procenata svakodnevnih putovanja3 moguće je u električnom načinu rada.

ELEKTRIČNI (EV) DOMET (DO)

113 KM **

prema WLTP-u Očekivani stvarni domet do 88 km.

CO2  EMISIJE (OD)

18 G/KM **

Uživajte u nula izduvnih emisija u EV načinu rada.

VREME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU

<60 MINS

Napunite do 80 procenata za <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Modularna uzdužna arhitektura od kombinacije metala (MLA-Flex) pruža savršen osnov za nove nivoe udobnosti i prefinjenosti.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Range Roverov novi dizajn konstrukcije uravnotežava masu, snagu i krutost. Modularna uzdužna arhitektura od kombinacije metala (MLA-Flex) pruža 50 procenata kruća i inženjerska poboljšanja koja doprinose 24-procentnom poboljšanju u prenosu buke. Kombinacijom najsavremenijih inženjerskih tehnika sa 260.000 virtuelnih testova i 1,2 miliona km testiranja prototipa, Range Rover je robustan, sofisticiran i pruža referentni kvalitet.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

ISTAKNUTE ODLIKE

ISTAKNUTE ODLIKE

Range Rover vodi svojim primerom.
MODELI RANGE ROVER

MODELI RANGE ROVER

Pogledajte ceo raspon modela.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.

**Pogledajte količine po WLTP-u.

Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

1Dostupan od sredine 2022.

2Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

3Uz pretpostavku punjenja samo kod kuće i na osnovu anonimnih vlasničkih podataka korisnika Range Rovera.

4Vreme punjenja zavisi od mnogih faktora, uključujući, između ostalih, i starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebalo da koriste funkcije unutar automobila samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna obnova posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa zavise od tehnologije pametne kuće. Za korišćenje sistema Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.