BEŽIČNO AŽURIRANJE SOFTVERA

UVEK KONEKTOVANI, UVEK DOSTUPNE PRAVE INFORMACIJE

Vaš tehnološki napredni Land Rover se ažurira na daljinu, baš kao i vaš pametni telefon. Zahvaljujući softverskoj tehnologiji vozila, on će uvek biti ažuriran i spreman za predstojeću vožnju. Korišćenjem veze za prenos podataka vašeg Land Rovera, najnoviji softver se može automatski preuzeti bez ikakvih troškova. Ažuriranja nije potrebno izvršiti odmah - ažuriranje možete zakazati do dve nedelje unapred vreme kada je to za vas najpogodnije.

KAKO DA INSTALIRATE AŽURIRANJE SOFTVERA

KORAK 1 - ZAPOČNITE AŽURIRANJE

KORAK 1 - ZAPOČNITE AŽURIRANJE

Kada je ažuriranje dostupno, na ekranu osetljivom na dodir videćete poruku sa dve opcije: „Ažuriraj odmah“ ili „Raspored“. Ako se zatraži, prihvatite uslove i odredbe da biste nastavili.
KORAK 2 - INSTALIRANJE

KORAK 2 - INSTALIRANJE

Kada budete spremni za početak, pritisnite „Ažuriraj odmah“. Neka ažuriranja zahtevaju da vaše vozilo bude isključeno, zaključano i alarmirano pre nego što započne ažuriranje. U ovom slučaju nećete moći da koristite svoje vozilo dok je instalacija u toku. Vaš Land Rover će vas obavestiti kada je potrebna ova vrsta ažuriranja.
KORAK 3 - TAJMIRANJE

KORAK 3 - TAJMIRANJE

Ako ažuriranje zahteva isključenje vozila, možete ga zakazati za vreme koje vam odgovara. Ažuriranja se mogu zakazati do dve nedelje unapred.
KORAK 4 - ZAVRŠETAK PROCESA

KORAK 4 - ZAVRŠETAK PROCESA

Kada se ažuriranje dovrši, na ekranu osetljivom na dodir dobićete obaveštenje o uspešnoj instalaciji. Sada možete uživati u najnovijem softveru za svoj Land Rover.

NAPOMENE O AŽURIRANJU SOFTVERA

Pregledajte sadržaj svakog izdanja softvera uy pomo' dole navedenih linkova:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.5a
OS 2.0.6

AUTOMATSKA AŽURIRANJA

Većina ažuriranja softvera zahtevaće da ovu opciju ručno prihvatite pre instalacije. Međutim, povremeno će se vaš Land Rover automatski ažurirati radi sigurnosti, zaštite ili održavanja sistema. Za automatska ažuriranja ne morate ništa da radite, nećete vidite obaveštenje na ekranu osetljivom na dodir i možete da vozite kao i obično.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O AŽURIRANJU SOFTVERA

Do you have a question regarding software updates?
Our FAQs will be able to help you.