KOMPLEMENTARNO AŽURIRANJE INCONTROL FUNKCIJA

Dodajte nove funkcije kao i bežično ažuriranje softvera

Najnovija ažuriranja naših InControl Touch Pro sistema uključuju nove funkcije i novi interfejs na na našim touchscreen-ovima. Ažuriranja su komplementarna samo za određena vozila i podražumevaju bežično apgrejdovanje softvera.

BEŽIČNO APGREJDOVANJE SOFTVERA

BEŽIČNO APGREJDOVANJE SOFTVERA

Dobijanje najnovije nadogradnje operativnog sistema je jednostavno i ovaj proces se može obaviti u lokalnom maloprodajnom salonu. Kada se sistem jednom apdejtuje, možete dalje da optimizujete sisteme u svom automobilu pomoću ažuriranja bežičnog softvera - koristeći Wi-Fi ili SIM karticu i bez potrebe da posetite lokalni maloprodajni salon . Ažuriranje softvera održava ključne sisteme vašeg automobila, kao što je InControl Touch Pro, kako biste osigurali da u svakom trenutku dobijate maksimuim od svog Land Rovera.

KAKO DA IMATE KORISTI OD OVOG PROCESA

Posavetujte se sa zaposlenima u lokalnom salonu i saznajte da li je vaše Land Rover vozilo podesno za ovu vrstu ažuriranja softvera. Zaposleni u vašem maloprodajnom salonu će proveriti godinu proizvodnje vozila, koji infotainment sistem i korisnički interfejs panel je u upotrebi, kako bi potvrdili da li je vaš Land Rover kandidat za ovu vrstu nadogradnje operativnog sistema.

GODINA PROIZVODNJE MODELA VAŠEG VOZILA
INFOTAINMENT SISTEM U VAŠEM VOZILU

KONTAKTIRAJTE ZAPOSLENE U LOKALNOM MALOPRODAJNOM SALONU

Kako biste potvrdili da li se najnovija ažuriranja softvera mogu primeniti i na vašem Land Rover vozilu, molimo vas kontaktirajte zaposlene u lokalnom maloprodajnom salonu.