APLIKACIJA INCONTROL APPS

APLIKACIJA INCONTROL APPS

INSTALIRAJTE APLIKACIJE INCONTROL APPS

KORAK 1

KORAK 1

Aplikacija InControl Apps je dostupna za većinu smart telefona Android i Apple iOS. Proverite da li su vaši uređaji kompatibilni.
KORAK 2

KORAK 2

Preuzmite i instalirajte InControl Apps na svoj smart telefon. Posle uspešne instalacije, otvorite aplikaciju.
KORAK 3

KORAK 3

Od vas će biti zatraženo da sledite Auto Quick Start Guide (Vodič za automatski brzi početak) kako biste dovršili određivanje svojih postavki. Sada ste spremni za povezivanje svog smart telefona sa vozilom upotrebom aplikacije InControl Apps.

POVEŽITE SVOJ SMART TELEFON SA APLIKACIJOM INCONTROL APPS

KORAK 1 – SAMO ZA ANDROID UREĐAJE

KORAK 1 – SAMO ZA ANDROID UREĐAJE

Za Android uređaje: prvo uparite i povežite svoj smart telefon sa vozilom koristeći Land Rover Bluetooth (potreban za telefonske pozive i striming zvuka). Ovaj korak nije potreban za iOS uređaje.
KORAK 2

KORAK 2

Uverite se da je vaš uređaj otključan, a maske ili poklopci ekrana nisu zatvoreni (neki mogu automatski da zaključaju telefon kada su zatvoreni).
KORAK 3

KORAK 3

Upotrebom USB kabla za povezivanje koji dolazi sa vašim smart telefonom, povežite svoj telefon na USB priključak u automobilu.
KORAK 4

KORAK 4

Ako koristite iPhone, a aplikacija InControl Apps još nije pokrenuta, od vas će biti zatraženo da otvorite aplikaciju. Ako koristite telefon sa sistemom Android, možete da izaberete Always Allow (Uvek dopusti) kada se to od vas zatraži, što će odrediti sve buduće upite.
KORAK 5

KORAK 5

Izaberite "InControl Apps" na Ekranu osetljivom na dodir. Samo su aplikacije koje su potvrđene Land Roverovim postupkom odobrenja dostupne za korišćenje sa aplikacijom InControl Apps. Za neke od ovih aplikacija možda je potrebna pretplata.
KORAK 6

KORAK 6

Na Ekranu osetljivom na dodir od vas će se sada tražiti da izaberete ili View (Gledanje) (korišćenje aplikacija bez zvuka) ili View and Listen (Gledanje i slušanje) (korišćenje aplikacija sa zvukom, npr. plejeri zvuka i pozivi).

BEZBEDNOSNA AŽURIRANJA ZA APPLE IOS

Kao deo najnovijih bezbednosnih ažuriranja u sistemu iOS 9 i novijim sistemima, za InControl Apps sada je potreban kratki korak odobrenja kako bi bila omogućena svaka kompatibilna aplikacija u vašem vozilu. Za više informacija, molimo vas da pregledate sekciju Security Update (Bezbednosno ažuriranje) u FAQ (Često postavljanim pitanjima) za InControl Connect.

NOVE FUNKCIJE ZA ZAŠTITU BEZBEDNOSTI

NOVE FUNKCIJE ZA ZAŠTITU BEZBEDNOSTI

Kao što ćete primetiti, aplikacije za koje je potrebna dozvola biće zasivljene i nedostupne za korišćenje dok se ovaj postupak ne završi.
DAVANJE DOZVOLE

DAVANJE DOZVOLE

Na ekranu osetljivom na dodir vašeg Land Rovera, izaberite zasivljenu aplikaciju koju želite da otvorite i sledite uputstva prikazane sa leve strane. Tokom tog procesa od vas će dva puta biti zatraženo davanje dozvole na vašem smart telefonu. Biće potrebno da dovršite ovaj postupak samo jednom za svaku aplikaciju.
DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Vaš smart telefon možda nema najnoviji softver. Kako biste proverili da li je ažuriranje dostupno, idite na meni Settings (Postavke) na vašem smart telefonu.

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

APLIKACIJA INCONTROL APPS

APLIKACIJA INCONTROL APPS

InControl Apps je interaktivni skup aplikacija optimizovanih za vozilo koje omogućavaju striming medija, usluge u oblaku (cloud) i usluge koje se zasnivaju na lokaciji, i još više – putem USB priključka.
PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

Rado ćemo vam pomoći sa svim upitima ili vam reći više o sistemu Land Rover InControl.
ODREDBE I USLOVI

ODREDBE I USLOVI

Pristupite odredbama i uslovima, kao i dokumentima o politici privatnosti za Land Rover InControl putem veb-sajta Land Rover za vašu zemlju.

Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.