Aktivirajte Remote

KAKO BISTE IMALI KORISTI OD INCONTROL USLUGA, POTREBNO JE DA AKTIVIRATE INCONTROL USLUGE KOJE STE VEĆ KUPILI.
Aktivirajte Remote
KORAK 1

KORAK 1

Posetite veb-sajt My Land Rover InControl i kreirajte korisnički račun unosom adrese svog imejla kako bismo vam poslali imejl za registraciju. Kliknite na sigurni link u imejlu i na ekranu sledite uputstva za postavljanje.
KORAK 2

KORAK 2

Zatim će od vas biti zatraženo da povežete svoje vozilo Land Rover sa svojim korisničkim računom kako biste potvrdili da ste vlasnik ili ovlašćeni korisnik. Kako biste to učinili, moraćete da pristupite svom vozilu u roku od 60 minuta kako biste dovršili određivanje postavki, jer ćete u protivnom morati ponovo da započnete ovaj postupak.
KORAK 3

KORAK 3

Od vas će biti zatraženo da ispunite podatke o vozilu i prihvatite pravne uslove. Takođe ćete moći i da uključite funkciju Journeys (Putovanja).

VEB-SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

Pristupite funkciji My Land Rover InControl upotrebom istih podataka za prijavu kako biste promenili svoje podatke, dodali ili uklonili vozila, upravljali svojim pretplatama i funkcijom Journeys (Putovanja), i još mnogo toga.

DODAJTE VOZILO NA SVOJ KORISNIČKI RAČUN

DODAJTE VOZILO NA SVOJ KORISNIČKI RAČUN

Pre nego što počnete, pobrinite se da imate pristup vozilu, da je vozilo parkirano napolju na području sa dobrim signalom mobilne mreže, i da imate pri ruci broj registarske tablice. Potreban vam je i VIN (identifikacioni broj vozila), koji se nalazi na levoj strani vetrobrana ili u priručniku vozila.

Kako biste dodali vozilo na svoj korisnički račun, prijavite se i idite na karticu Add Vehicle (Dodaj vozilo). Sledite korake na ekranu kako biste svoje vozilo povezali sa svojim korisničkim računom.
UKLONITE VOZILO IZ SVOG KORISNIČKOG RAČUNA

UKLONITE VOZILO IZ SVOG KORISNIČKOG RAČUNA

Prilikom privatne prodaje, zamene ili prenosa vlasništva vašeg Land Rovera, morate da uklonite svoje vozilo iz svog korisničkog računa InControl. Kako biste to učinili, prijavite se na My Land Rover InControl, idite na karticu Vehicle Settings (Postavke vozila) i pritisnite dugme Remove Vehicle (Ukloni vozilo).

Ako su vam preostale neplaćene pretplate za InControl, biće prenete na novog vlasnika vašeg vozila do kraja razdoblja pretplate, pod uslovom da novi vlasnik dovrši postavljanje korisničkog računa InControl.

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

VEB-SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

VEB-SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

Registrujte se i prijavite na My Land Rover InControl kako biste prilagodili svoje postavke i upravljali svojim funkcijama InControl.
PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

Rado ćemo vam pomoći sa svim upitima ili vam reći više o sistemu Land Rover InControl.
ODREDBE I USLOVI

ODREDBE I USLOVI

Pristupite odredbama i uslovima, kao i dokumentima o politici privatnosti za Land Rover InControl putem veb-sajta Land Rover za vašu zemlju.

Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove u vašoj zemlji. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.