PRO USLUGE

PRO USLUGE

Touch Pro, uparen sa Pro Services, nudi niz poboljšanih mogućnosti osmišljenih da vam pomognu da lako stignete do svog odredišta:

  • Avoid traffic congestion with live Real Time Traffic Information
  • Find places of interest quickly and easily using Online Search from Lonely Planet
    and other popular travel guides
  • See where you are going with photographic from Satellite and Street Level Imagery
  • Automatically update contacts with your ETA using Share Estimated Time of Arrival

LAND ROVER INCONTROL PRO SERVICES


Pro Services pruža sve, od informacija zasnovanih na protoku saobraćaja u stvarnom vremenu do navigacije od vrata do vrata usklađene sa vašim smart telefonom.

PROTOK SAOBRAĆAJA U STVARNOM VREMENU
Protok saobraćaja u stvarnom vremenu koristi milione izvora podataka o saobraćaju uživo kako bi vam pružio najtačnije informacije o saobraćaju na vašoj planiranoj ruti. Uz bolje informacije o saobraćaju, planiranje, preusmeravanje i završetak vašeg putovanja efikasniji su nego ikada.

PRETRAŽIVANJE INTERNETA
Gde god se nalazili, možete da pretražujete okolno područje u potrazi za zanimljivim mestima. Sistem pristupa uslugama Trip Advisor, Lonely Planet, Qype i drugim resursima za preuzimanje informacija, slika i recenzija. Upravljajte njima ili ih podelite sa drugima direktno sa konzole.

SATELITSKI PRIKAZ
Ponekad ćete hteti da dobijete kontekst svoje okoline odozgo. Uz Connect Pro možete jednim dodirom da se prebacite na satelitski prikaz.

SLIKE NA NIVOU ULICE
Kako biste lakše prepoznali odredište dok mu se približavate, ekran može da prikaže panoramski prikaz ulice od 360°.*+

INCONTROL PRO SERVICESIZRADA RUTE PUTEM INTERNETA
Dok ste na putu do odredišta, sistem prati saobraćajne uslove uživo i uzima u obzir tipične saobraćajne obrasce za to doba dana, držeći vas na optimalnoj ruti.

*Potrebna je micro SIM kartica sa odgovarajućom uslugom za prenos podataka.
+Ako je podržano i dostupno.


Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.