APLIKACIJA INCONTROL APPS

APLIKACIJA INCONTROL APPS

InControl Apps predstavlja interaktivni skup aplikacija koje omogućavaju striming medija, usluge u oblaku (cloud) i usluge koje se zasnivaju na lokaciji, i druge – putem USB priključka.

- Pronađite stare favorite i otkrijte novu muziku uz 30 miliona pesama sa Spotify

- Pre kretanja na svom smart telefonu proverite gde se nalaze vaši ključevi, novčanik i druge bitne stvari uz Tile

- Zabavite se birajući između više od 45.000 besplatnih audio-knjiga

VAŠ INCONTROL APPS – ZABAVA

SPOTIFY

SPOTIFY

Uživajte u Spotify zbirci od više od 30 miliona pesama sa ovom besprekorno integrisanom aplikacijom – prvim pravim iskustvom Spotify u automobilu. Sa istom intuitivnom funkcijom kao i aplikacija Spotify za smart telefone, možete da pretražujete pesme, stanice i preporuke i pristupate muzici u oflajn modu.
CHOOSIC

CHOOSIC

Brzo pronađite pesme koje volite i odbacite one koje vam se ne sviđaju. Vremenom učimo vaše preference kako bismo vam pružili više sadržaja koji volite.
MYTUNER PRO

MYTUNER PRO

Više od 30.000 radio-stanica i milion podkasta iz 120 zemalja nadohvat ruke, od sporta do vesti, muzike i mnogih drugih sadržaja. Pretražujte stanice i podkaste po zemlji/gradu i žanru, kreirajte svoju listu omiljenih i slušajte kod kuće ili u inostranstvu, u automobilu, na smart telefonu, tabletu ili Apple TV-u/prenosivom uređaju.
STITCHER

STITCHER

Stitcher vam omogućava slušanje omiljenih informativnih, humorističkih, sportskih i tok-šou radio-emisija na zahtev. Otkrijte najbolje od NPR-a, CNN-a, Foxa, BBC-a, WSJ-a, Adama Carolle, Joea Rogana, Rachel Maddow, Rusha Limbaugha, Fresh Aira, Freakonomicsa, Radiolaba i više od 20.000 emisija, podkasta i stanica uživo.
AUDIO-KNJIGE

AUDIO-KNJIGE

Preuzmite ili strimujte audio-knjigu iz naše biblioteke od više od 45.000 besplatnih audio-knjiga uključujući bestselere, nova izdanja i klasike u svakom žanru.

PUTOVANJA I PRAKTIČNOST

SALATUK

SALATUK

Aplikacija Salatuk ukazuje na vreme molitve, prikazuje džamije u vašoj blizini i smer Kible gde god se nalazili! Algoritam Salatuk podržava velike metode proračuna vremena molitve koje su usvojile mnoge muslimanske zemlje. Zavisno od vaše lokacije, aplikacija bira odgovarajući metod proračuna, školu fikha i ezan.
SHELL

SHELL

Aplikacija Shell Motorist nudi vam brži i jednostavniji način plaćanja pomoću usluge mobilnog plaćanja Fill Up & Go. Funkcija lokatora stanica vodiće vas do vaše najbliže stanice i omogućiti vam da brzo platite gorivo bez čekanja u redu u prodavnici, koristeći Apple Pay ili PayPal. Jednostavno izaberite koliko želite da potrošite i potvrdite broj pumpe. Zatim samo napunite rezervoar i krenite.
TILE

TILE

Tile je mali Blutut uređaj za praćenje i aplikacija jednostavna za korišćenje koja vam pomaže da pronađete izgubljene ili zaturene predmete za nekoliko sekundi. Pričvrstite Tile na svoje ključeve, novčanik, torbu ili bilo šta što vam je potrebno za putovanje. Aplikacija na vašem ekranu osetljivom na dodir obezbediće da imate sve sa sobom pre nego što krenete.
ACCUWEATHER

ACCUWEATHER

Weather for Life pruža vam najbolju moguću vremensku prognozu uz Superior Accuracy™, za svaku lokaciju, sa prikazom trenutnih vremenskih prilika bez upotrebe ruku, prognozama po satu, upozorenjima o teškim vremenskim uslovima i sažetkom MinuteCast®, a sve to tokom sigurne vožnje, i bez ometanja.
VOICE MEMO

VOICE MEMO

Memo je prva aplikacija za snimanje glasa posebno dizajnirana za sve one trenutke u automobilu kada je potrebno da zabeležite neku misao. Aplikacija omogućava sinhronizaciju snimaka sa Dropbox ili Google diskom™ i oznake za brzo filtriranje snimaka.*
FAMILONET

FAMILONET

Familonet odgovara na pitanje "gde si sad?" u tren oka. To je besplatna lokacijska aplikacija za slanje poruka porodici, prijateljima i drugim manjim grupama koja vam omogućava jednostavno održavanje kontakta sa osobama u vašem životu.
GENIUS MAPS

GENIUS MAPS

Genius Maps je vrhunsko GPS navigaciono rešenje za iPhone i Android telefone. Sve su mape sačuvane na vašem uređaju, tako da nema troškova rominga i vaša baterija traje duže. Bogat skup funkcija aplikacije Genius Maps jednak je ili veći nego kod profesionalnih navigacionih sistema.
SYGIC

SYGIC

Sygic je oflajn GPS navigacioni sistem koji svakodnevno pomaže da 33 miliona ljudi u 115 zemalja putuje pouzdano i bezbedno.
CITYSEEKER

CITYSEEKER

CitySeeker deluje kao vaš lični konsijerž za informacije o putovanjima i gradske vodiče kada ste u pokretu. Istražite više od 500 gradova širom sveta, uključujući i hotele, restorane, atrakcije i kulturna žarišta.
EVENTSEEKER

EVENTSEEKER

EventSeeker je vaša individualizovana automobilska usluga za događaje. Minimizuje pretraživanje i maksimizuje otkrivanje, tako da nikad nećete propustiti ono što se nalazi bukvalno iza ugla. Bez obzira na to da li ste novi u gradu ili ste lokalni stanovnik, aplikacija koristi vaše lajkove na društvenim mrežama i zbirke muzike kako bi vam preporučila događaje u svakom gradu kroz koji se vozite.
HOTELSEEKER

HOTELSEEKER

HotelSeeker za vas nalazi i rezerviše smeštaj širom sveta. Opsežan izbor znači da ćete pronaći savršeno mesto za noćenje. HotelSeeker garantuje potpune listinge prema vašim preferencijama brenda, ocene i cene.
PARKOPEDIA

PARKOPEDIA

Parkopedia je najveći svetski provajder informacija o parkingu koji svakog meseca koriste milioni vozača na internetu i putem pripadajuće aplikacije za smart telefone. Parkopedia pruža detaljne informacije o 28 miliona parking-mesta u više od 90.000 objekata u 6.000 gradova u 40 zemalja.
MILEAGE TRACKER PRO

MILEAGE TRACKER PRO

Pratite svoja putovanja na posao uz Mileage Tracker Pro koji će vam pomoći u upravljanju poslovnim troškovima. Pomoću ove praktične aplikacije možete da vidite sve statistike o svojim najčešćim putovanjima, kao što su trajanje, kilometraža i količina potrošenog goriva.
GLYMPSE

GLYMPSE

Glympse je brz, besplatan i jednostavan način šerovanja vaše lokacije sa prijateljima i porodicom pomoću GPS praćenja u stvarnom vremenu.

VESTI

NEWSBEAT

NEWSBEAT

Slušajte plej-listu sažetih jednominutnih vesti sa iskustvom radio-striminga kao što je NPR. Slušajte samo one priče koje vam se sviđaju, a ostale preskočite. Prilagodite plej-listu svojim omiljenim temama i izvorima vesti. Slušajte vesti dok putujete na posao.
RIVET RADIO

RIVET RADIO

Rivet Radio je savršen saputnik za vaše jutarnje vožnje na posao, u teretani ili na putovanju. Budite informisani o svemu što se događa u vašem svetu – lokalne, nacionalne i svetske vesti dostavljaju vam se direktno.
KAKO FUNKCIONIŠE INCONTROL APPS

KAKO FUNKCIONIŠE INCONTROL APPS

Posle povezivanja sa vašim smart telefonom, aplikacijom InControl Apps možete da upravljate sa Ekrana osetljivog na dodir svog vozila. Kako biste saznali kako da instalirate InControl Apps i potražite kompatibilne aplikacije, pogledajte veb-sajt Land Rovera za vašu zemlju ili se posavetujte sa lokalnim ovlašćenim prodavcem. Pošto preuzmete izabrane aplikacije, povežite svoj smart telefon putem USB priključka u vozilu kako biste ih koristili putem Ekrana osetljivog na dodir u vozilu.
KOMPATIBILNI UREĐAJI

KOMPATIBILNI UREĐAJI

Aplikacija InControl Apps dostupna je za većinu smart telefona sa operacionim sistemom Android i Apple iOS. InControl Apps besprekorno radi sa Ekranom na dodir vašeg vozila. Planirajte, otkrijte i ostanite povezani sa aplikacijama optimizovanim za vaše vozilo.

*Imajte na umu da nismo u bliskom partnerstvu sa Dropbox ili Google Drive, već samo koristimo otvoreni API (otvoreno rešenje) koji oni nude. Moramo da sledimo njihove smernice za logotip i brendiranje, stoga njihove usluge možemo slobodno da navedemo u opisu svoje aplikacije. Više informacija na https://developers.google.com/drive/v3/web/branding i https://www.dropbox.com/branding

Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove u vašoj zemlji. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.

Možete da pristupite našim Odredbama i uslovimai Pravilima o zaštiti privatnosti InControl ovde.