DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

SVESTRANI KOMPAKTNI SPORTSKI TERENAC. SADA DOSTUPAN I U VARIJANTI HIBRIDNOG PLUG-IN VOZILA (PHEV)
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

DIZAJN EKSTERIJERA

Discovery Sport predstavlja smelu interpretaciju nasleđenog DNK modela Discovery.

Kliknite ovde kako bi ostvarili interakciju

DIZAJN ENTERIJERA

Izgled kabine unutar vozila Discovery Sport može biti onoliko raznolik koliko i vaši životni prohtevi.

VRHUNSKI MATERIJALI

VRHUNSKI MATERIJALI

Široka paleta boja i materijala sedišta, uključujući alternative bez kože, dostupna je za sve ukuse. Izbor od pet završnih obrada omogućava vam da dodatno prilagodite svoj enterijer.
OPUŠTAJUĆA SEDIŠTA

OPUŠTAJUĆA SEDIŠTA

Sedišta vozila Discovery Sport izgledaju odlično i pružaju jednak osećaj, a sa opcionom funkcijom klizanja i naginjanja u drugom redu, fleksibilnija su nego ikad. Uživajte u izboru DuoLeather, Windsor kože ili Luxtec i antilop tkanine i divite se pažnji posvećenoj detaljima u svemu.
INTELIGENTNO ODLAGANJE

INTELIGENTNO ODLAGANJE

Bilo da se radi o kupovini ili prtljagu, ili sportskom kompletu čitavog tima, zadnji prtljažnik vodeći u klasi nosi osnovne stvari vaše porodice sa lakoćom. Pametna rešenja za skladištenje u celoj kabini će držati sve male predmete koje donesete.

NAGLASCI

RAZNOLIKOST

RAZNOLIKOST

Budući da raznolikost predstavlja srž ove linije modela, enterijer je kreiran kako bi odgovorio na izazove aktivnog stila života sa dinamičkim profilom 5+2 sedišta.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Brzo pronađite ono što tražite, a da se ne izgubite u menijima. Discoveri Sport-ov infotainment sistem, Pivi Pro1, ima intuitivni interfejs ekrana osetljivog na dodir, za veću efikasnost i uživanje.
KAPACITET

KAPACITET

Poznata sposobnost Discovery Sport-a znači da može lako da odgovori na najteže zahteve. Od impresivnog kapaciteta vuče i terenske sposobnosti Discovery Sport će Vas bez napora odvesti svuda.

IZABERITE SVOJ MODEL

Otkrijte raznovrsnu kombinaciju dizajna, performansi i tehnologije.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Sa ovom čistom interpretacijom DiscoverySporta, krenućete u sledeću porodičnu avanturu sa stilom.
DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

Alufelname u veličini od 18”inča, Style 5075 i atletski izgledom eksterijera,supštilni enterijer izrađenod kože u dva tona unapređuje sistem Pivi Pro1 kao i paketi dodatne opreme Online Pack i Data Plan2.
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

Od vrhunskih LED prednjih svetala sa prepoznatljivim DRL, do MeridianTM audio sistema, paketa pomoći za detekciju mrtvog ugala i prilagodljivog tempomata, Discoveri Sport SE nudi optimizovano iskustvo vožnje.​
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

Sportska interpretacija , Discovery Sport R-Dinamic S ima suptilne i elegantne točkove od 18 inča Stile 5074, unutrašnjost DuoLeather i poboljšanu povezanost zahvaljujući Pivi Pro1 i onlajn paketu sa planom podataka2 sup>.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

Donoseći još više individualnosti, Discoveri Sport R-Dinamic SE može se pohvaliti jedinstvenim detaljima spoljašnjeg i unutrašnjeg stila, MeridianTM zvučnim sistemom i paketom pomoći za mrtvi ugao.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

Pored standardnih karakteristika Discovery Sport R‑Dinamic, HSE uključuje alufelne od 20 inča, Style 5089, u dijamantskom kontrastnom sjaju i fleksibilna 14-smerna električna Windsor kožna sedišta sa memorijom položaja za vozača.
URBAN EDITION

URBAN EDITION

Discovery Sport Urban Edition je podržan dinamičnim dizajnom. Dostupan u izboru od pet boja, sa točkovima Stile 5075 od 18” i završnim slojem od aluminijuma u ​​senci.

DOSTUPNA SA PLUG-IN HIBRIDNOM TEHNOLOGIJOM

Savršen za gradska putovanja kao i porodične avanture, Discoveri Sport Plug‑in Hibrid pruža potpuno električnu vožnju sa nultom emisijom izduvnih gasova i može se puniti pomoću DC brzog punjenja.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

NAGLASCI

NAGLASCI

Kapacitet i fleksibilnost u jednakoj mere.
DISCOVERY SPORT MODELI

DISCOVERY SPORT MODELI

Pogledaj celokupan asortiman vozila.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Činjenice i brojeke.
OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE I AKSESOARI

Personalizujte svoje Discovery Sport vozilo.

††Pogledajte WLTP brojke .

Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo radi poređenja. Brojke iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. Cifre o CO2, ekonomičnosti goriva, potrošnji energije i dometu mogu da variraju u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenje, ugradnja točkova, ugrađena dodatna oprema, stvarna ruta i stanje baterije. Brojke dometa su zasnovane na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

1Povezana navigacija će zahtevati dalju pretplatu nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac.
2Moguće da se primenjuju smernice poštenog korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac.

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.