Legenda koja je ponovno osmišljena za novu generaciju.
Land Rover Defender front right light
"...nudi visok nivo udobnosti [...] kao dnevna soba, koja može da putuje bilo kuda".
VANITY FAIR ITALIA
Range Rover Defender interior

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Sa inovacijom u svojoj suštini, našim najnovijim sistemom za informisanje i zabavu, kao i prilagođenom šasijom arhitekture lakog monokoka. Ovo je do sada najčvršći i najsposobniji Defender.

ELEKTRIČNI HIBRID

Beskompromisne mogućnosti za putovanje u svakom smeru sa brzim DC punjenjem.

Range Rover Defender Plugged in

ISTRAŽITE DEFENDER

DIZAJNIRAN SA SVRHOM

DIZAJNIRAN SA SVRHOM

Sa njegovim odmah prepoznatljivim profilom i karakterističnim proporcijama, sve u vezi sa Defenderom dizajnirano je sa integritetom.
TESTIRANO DO KRAJNIH GRANICA

TESTIRANO DO KRAJNIH GRANICA

Majstorsko izvođenje istrajnosti i funkcije, testirano do krajnjih granica. Ali nema samo čvrst izgled. Čvrst je.
NEZAUSTAVLJIVA SPOSOBNOST

NEZAUSTAVLJIVA SPOSOBNOST

Neupitna sposobnost za sve terene, sposobna za savladavanje najizazovnijih uslova sa potpunim samopouzdanjem.
RESPONZIVNA TEHNOLOGIJA

RESPONZIVNA TEHNOLOGIJA

Ostanite povezani uz intuitivni Pivi Pro1 sistem za informisanje i zabavu, i zadržite kontrolu uz funkcije kao što je retrovizor ClearSight2.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

2Funkcija podložna lokalnim propisima. Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako da prilagode fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu u svakom trenutku da vrate prethodni način rada retrovizora.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.

Vozači bi trebalo da koriste funkcije unutar automobila samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Terenska vožnja na namenskoj površini sa svim dozvolama.

Izazovna terenska vožnja zahteva potpunu obuku i iskustvo. Rizik od ozlede i oštećenja. Nikada ne vozite iznad svojih sposobnosti.

Uvek proverite rutu, površinu, podlogu i izlaz pre ulaska na zaleđeni teren.

Za ažuriranje će biti potrebna veza za prenos podataka.