RAGBI

OD TERENA DO SJAJNIH USPEHA, PODRŽAVAMO RAGBISTE NA SVAKOM KORAKU
SAZNAJTE VIŠE
Ragbi je ogroman deo Land Rovera već više od 20 godina, od građenja prvih tarvnatih terena pa do dostizanja elitnih rezultata. Izuzetno smo ponosni što smo svetski partner Svetskog kupa u ragbiju 2019-te i što tom prilikom proslavljamo različitost i inkluzivnost igre.
LAURA WOOD
RUKOVODILAC PR SEKTORA

STRAST

Dajemo 96 mladih navijača (dva po meču) priliku da zajedno sa svojim herojima izađu na teren kao zvanične maskote Svetskog prvenstva u ragbiju 2019-te, ovo je iskustvo u životu koje će ojačati njihovu vezu sa sportom.

INTEGRITET

U ragbiju može uživati bilo ko, bilo gde. Kao svetski partner i službeno vozilo Svetskog kupa u ragbiju 2019-te slavimo različitost i inkluzivnost igre, posebno na nivou mladih.

POSVEĆENOST

Verujemo da su osnovne vrednosti ragbija-ja usvojene na početku putovanja u ragbi - upravo mladi igrači čine sport tako posebnim. Osnovni programi Land Rover-a osiguravaju deci širom sveta priliku da dožive igru.

TIMSKI RAD

Mi smo više od igrača i navijača, mi smo porodica. Inspirisan timskim radom ragbi igrača, ovaj osećaj zajedništva nalazi se u srcu Land Rovera. Uzbuđeni smo što možemo da pružimo nezaboravno iskustvo fanovima širom sveta.

RUGBY WORLD CUP 2019

Land Rover is proud to be a Worldwide Partner of Rugby World Cup 2019 in Japan.

SPONZORISAN OD STRANE LAND ROVERA

VOĐENI BUDUĆNOŠĆU

VOĐENI BUDUĆNOŠĆU

2019 je posebna godina za Svetski kup u ragbiju, jer se prvi put turnir održava u Aziji. Land Rover je uzbuđen što sponzoriše događaj, budući da je naš stav prema ponašanju i poštovanju tradicije kompatibilan sa vrednostima koje se u Japanu promovišu.
IMPACT BEYOND

IMPACT BEYOND

Ponosni smo što smo prvi svetski partner ragbi svetskog kupa 2019-te, koji je sponzor „Impact Beiond“, zvaničnog nasleđa turnira Svetskog ragbija koji uvodi hiljade dece u ragbi. Ovaj program ih uči veštinama igre i onim vrednostima koje su nama bliske.
POSVEĆENOST

POSVEĆENOST

Kao službeno vozilo Svetskog kupa u ragbiju 2019-te, obezbedićemo flotu vozila tokom turnira kako bismo olakšali odvijanje trećeg po redu, najveći svetski sportski događaj.

TO JE ONO ŠTO ČINI RAGBI RAGBIJEM

Vrednosti koje ragbi utjelovljuje, odlučnost, integritet i posvećenost su ono što nas tera da idemo van granica sopstvenih mogućnosti. Mi strastveno delimo ove ideale sa sledećom generacijom igrača. Od Land Rover Premiership-a u Engleskoj do programa Prve KSV škole na Novom Zelandu, Land Rover već 20 godina podržava ragbi na svim nivoima. Bez obzira ko ste ili gde igrate, stalna strast, posvećenost, poštovanje, timska povezanost i unutrašnja snaga u srcu su ono što čini ragbi, ragbijem.

IGRA SA PONOSOM

Ragbi je igra za sve oblike, veličine i stilove igre. Deca širom sveta otkrivaju kakva su vrsta igrača dok prolaze iskustvo u ragbiju. Otkrijte ko ste.
POGLEDAJTE FILM

NAPRAVLJEN SA STRAŠĆU

Život treba iskusiti sa drugima, kako sa vašim timom na terenu, bilo na tribinama. Bez obzira da li ste krenuli na utakmicu ili dug vikend daleko, u Discovery-ju ili Discovery Sportu ima puno prostora za putnike i njihovu opremu. Sledeća avantura je tamo.

™© Rugby World Cup Limited 1986.