NOVI RANGE ROVER SV

IZUZETNA INTERPRETACIJA LUKSUZA I PERSONALIZACIJE

MI ČINIMO DA VOZILA BUDU POSEBNA. VI ČINITE DA ONA BUDU JEDINSTVENA.

U Special Vehicle Operations postojimo da bismo pojačali osnovne karakteristike naših kultnih vozila. U slučaju novog Range Rover SV, to znači još više luksuza i još više personalizacije.

Sa većim izborom nego ikada ranije, uključujući održivu luksuznu alternativu koži, Novi Range Rover SV odražava vašu ličnost, vaše želje, vašu viziju. Zaista je tvoje.

UDRUŽENI OKO VAS

U srcu prilagođenih karakteristika novog Range Rover SV-a je izbor između dve opciono odabrane SV teme dizajna enterijera i eksterijera. SV Sereniti i SV Intrepid uzimaju izuzetne boje i završne obrade materijala u različitim pravcima, iznutra ili spolja.

Obe opcije teme su dostupne u standardnim verzijama i verzijama sa dugim međuosovinskim rastojanjem i sa širokim izborom moćnih i efikasnih motora, uključujući rafinirani novi 530PS V8 Tvin Turbo, 510PS Ektended Range plug-in hibrid i efikasan D350 red-šest Ingenium dizel.

SV SERENITY

Eksterijer SV Sereniti je čista tema fokusirana na luksuz. Metalna tehnička boja Atlas Silver i Corinthian Bronze se koristi za spoljašnje akcente, naglašavajući njenu ekskluzivnost. Naročito kada su upareni sa opcionim kontrastnim krovom od korintske bronze i odgovarajućim kovanim aluminijumskim felnama od 23“ Diamond Turned sa umetcima od korintske bronze.

SV INTREPID

Eksterijer SV Intrepid je skrivenija, dinamična tema. Spoljašnji akcenti su metalni u antracit, potpuno novoj zadimljenoj, tamnoj hromiranoj završnici koja je ekskluzivno razvijena za Range Rover SV. Završne obrade obojene grafitnim atlasom, opcioni crni kontrastni krov i komplementarni kovani satenski tamno sivi točkovi od lake legure od 23 inča sa umetcima Narvik Black Gloss upotpunjuju izgled.

INSPIRACIJA SE NASTAVLJA I UNUTAR KABINE VOZILA

Ove dve zadivljujuće opcije eksterijera mogu se upotpuniti u unutrašnjosti, sa specifičnim paletama boja, furnirima i dizajnom perforacije sedišta. Standardne jednobojne opcije Eboni ili Perlino su spojene kontrastnim dvotonskim bojama od prednje do zadnje strane koje stvaraju različite zone unutar kabine.

Po prvi put na SV vozilu postoji održiva luksuzna alternativa koži dostupna kao opcija, koja se odnosi na ceo enterijer.

U temi enterijera SV Sereniti, Perlino je u kontrastu sa Liberti Blue, Sekuoia Green ili Caravai kožom na prednjoj strani. Tema enterijera SV Intrepid nudi izbor jednobojne kože Eboni, dvobojnog ružinog drveta i Eboni kože ili Cinder Siva i svetlo oblak siva UltrafabricsTM.

VAŠE UNUTRAŠNJE SVETILIŠTE

Naši enterijeri su razvijeni da pruže udobnost, tehnologiju i spokoj koji biste očekivali kod kuće. Svi SV modeli su dostupni sa opcijom našeg vrhunskog iskustva zabave na zadnjim sedištima — ekrani od 13,1 inča, najveći na bilo kom Range Roveru — i slušalice visokih performansi sa poboljšanom jasnoćom, isključivo na svim SV modelima.

SV SIGNATURE SUITE

Vrhunac SV enterijera za Range Rover je naša ekskluzivna opcija SV Signature Suite sa 4 sedišta. Dostupna samo na vozilima sa dugim međuosovinskim rastojanjem, ovo nudi vrhunsko iskustvo
putnicima.

Središnji deo je konzola pune dužine od prednje do zadnje strane, koja pruža skrivenu funkcionalnost dok ne bude potrebna. Na zahtev, centralni klub stol sa električnim pogonom
izrađen od aluminijuma u ​​obliku gredice nečujno se podiže sa centralne konzole, jednim pokretom. Držači za čaše se takođe glatko podižu u položaj ispod svog furniranog poklopca kada je to potrebno.

NAJEKSKLUZIVNIJI MATERIJALI

Izabrali smo keramičku završnu obradu kako bismo izrazili moderan luksuz. Čist je, ali jak, češće se viđa u svetovima luksuznih satova i nakita.

Pronaći ćete keramičke završne obrade u detaljima eksterijera i unutrašnjosti novog Range Rovera SV. Ručno polirana bela keramička značka sa crnim SV okruglim obeležjima na vratima prtljažnika. Ovo je prvi put da su keramičke završne obloge korišćene na spoljašnjosti vozila – znak istinskog razlikovanja.

JEDINSTVENE NOVE ZAVRŠNE OBRADE

Koji god put personalizacije Range Rover SV da pratite, možete birati iz kolekcije dodatnih završnih obrada, posebno prilagođenih odabranoj temi. Završne obrade specifične za SV uključuju reljefnu keramiku, završne obloge od prirodnog drveta sa intarzijskim umetcima ili umetnutim metalom, pa čak i eloksirani metal ili tkanu mrežu.

Oni se primenjuju u celoj unutrašnjosti, na centralnoj konzoli, instrument tabli i vratima. Inovacije u materijalima i tehnologijama su bile na čelu našeg razvoja, za zaista modernu interpretaciju ručno dovršene izrade.

JEDINSTVENO VAŠ

Za vrhunski samoizražavanje, Novi Range Rover SV se može dodatno personalizovati izborom SV boja po meri.

SV BESPOKE PAINT

Pored odabranih boja iz standardne palete boja za Range Rover, kupci SV-a mogu da biraju između 14 dodatnih opcija spoljašnjih boja iz SV Bespoke Premium palete ili naše usluge SV Bespoke Match to Sample.
ISTRAŽITE SV BESPOKE BOJE

*Dostupno od sredine 2022