ODELJENJE ZA SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU

OVO JE MESTO GDE SE LUKSUZ, PERFORMANSE I SVEOPŠTI KAPACITET VOZILA UZDIŽU NA NOVE VISINE KAKO BI SE KREIRALA JEDINSTVENA LAND ROVER VOZILA

ISTRAŽITE SVO
RANGE ROVER SENTINEL

TEMELJNA BEZBEDNOST ISPOD POVRŠINRE

POGLEDAJTE FILM

SVAutobiography i SVAutobiography Dynamic predstavljaju najbolje što Range Rover može da ponudi. Oba modela kombinuju vrhunske materijale i izvanredne performanse kako bi stvorili luksuzno iskustvo bez premca.

MICHAEL VAN DER SANDE

RUKOVODILAC ODELJENJA ZA SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU

NAŠ DNK

SVAutobiography – LUKSUZ BEZ PREMCA
Luksuzan dizajn, vrhunske završne obrade i besprekoran komfor jesu ono što modelu SVAutobiography daje mogućnost da pruži izvanredno iskustvo u vožnji, takvo da nijedno drugo vozilo teško može da mu izađe u susret.
ISTRAŽITE SVAutobiography VOZILA
SVR - SPORTSKE PERFORMANSE
SVR predstavlja oličenje naših vrhunskih performansi, snage, umeća rukovanja i maksimalne brzine.
ISTRAŽITE SVR VOZILA
SV VOZILA
RANGE ROVER SVAutobiography
Naš najluksuzniji, najmoćniji i najsofisticiraniji Range Rover ikada.
RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC
Dizajniran za luksuzne performanse.
ISTRAŽITE OVO VOZILO
RANGE ROVER SPORT SVR
Najbrži Land Rover
ISTRAŽITE OVO VOZILO
RANGE ROVER VELAR SVAutobiography DYNAMIC EDITION
Izuzetne performanse. Neodređeno usavršavanje. Reduktivni dizajn.
ISTRAŽITE OVO VOZILO
RANGE ROVER SENTINEL
TEMELJNA BEZBEDNOST ISPOD POVRŠINRE

Izvanrednan nivo bezbednosti, profinjenosti i kapaciteta otelotvoruju se u našem luksuznom oklopnom vozilu iz našeg odeljenja za Specijalne operacije.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
NAŠI PROIZVODNI POGONI
SV TECHNIČKI CENTAR
SV TECHNIČKI CENTAR

SV-ov najsavremeniji objekat je dom halo modela, vozila ograničene serije, uslugama personalizacije i namenske opreme za farbanje, koja isporučuje derivate visokih performansi, ultraluksuzne proizvode.

PALETA PREMIUM BOJA
PALETA PREMIUM BOJA

Prodavnica lakova u Tehničkom centru proširuje spektar mogućnosti za izbor spoljašnjih boja, ovde se koristi najnovija tehnologija za postizanje neuporedivih završnih obrada.

SAZNAJTE VIŠE
BESPOKE BY SV
BESPOKE BY SV

Paket tehničkih usluga za kupce Tehničkog centra nudi ogroman opseg u personalizaciji vašeg vozila širokim spektrom unutrašnjih trimova, kože i boja.

NAŠI SPECIJALIZOVANI CENTRI

Naši SV specijalistički centri su vitalna destinacija za sve koji žele da dožive svoja jedinstvena vozila izbliza i razgovaraju sa našim timom SV stručnjaka.

KONTAKTIRAJTE SV EKSPERTA
DEMO VOZILA
Želite test vožnju Land Rover SV vozila? Naši SV specijalistički centri nude pristup remek-delima Land Rover SV-a sa vozilima na licu mesta.
EKSPERTSKO ZNANJE
Zahvaljujući besprekornom poznavanju proizvoda, naš tim SV prodajnih stručnjaka su savršeni partneri koji će vam pomoći u stvaranju vašeg vrhunskog Land Rover vozila.
POSEBNO OBUČENI TEHNIČARI
SV vozila su posebna, pa im je potrebna specijalna pažnja da bi se uskladili. Tehničari u SV-ovim specijalističkim centrima prolaze unapređenu obuku kako bi vaše vozilo dobilo najbolju moguću negu.
POSEBNI PROJEKTI
MOBILE MALARIA PROJEKAT

Projekt Mobile Malaria, osvajač Land Rover grant-a u partnerstvu sa Kraljevskim geografskim društvom (sa IBG-om), kreće u podsaharsku Afriku kako bi upustio u jedinstveno osmonedeljno putovanje kroz Namibiju, Zambiju, Tanzaniju i Keniju.

Vozeći modifikovani Land Rover Discoveri - dizajniran i razvijen od strane odeljenja za Specijalne operacije u vozilu - tim će koristiti mobilnu laboratoriju za genetičko sekvencioniranje vozila kako bi istražili izazove sa kojima se susreću oni koji se nalaze na prvoj liniji kontrole malarije u Africi, gde je 90 odsto obolelih od ove bolesti.

JAMIE OLIVER DISCOVERY

Odeljenje Jaguar Land Rover-a za specijalne operacije na vozilu kreiralo je "kuhinju na točkovima" za poznatog kuvara i tv lica, Džejmi Olivera.

POGLEDAJTE FILM
PROJECT HERO

Land Rover Discovery, koga kakarakteriše prva bespilotna tehnologija dronova, stvoren je da pomogne Crvenom krstu u spašavanju života.

PROČITAJTE ČLANAK
PRONADJITE NAJBLIŽU MALOPRODAJU
Pronađite najbližeg maloprodajnog prodavca Land Rover-a
KONTAKTIRAJTE NAS
Saznajte više o specijalnim operacijama vozila u vašoj zemlji
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali savršeni Land Rover