ISTRAŽITE

RANGE ROVER
<h3><b>ISTRAŽITE</h3></b> RANGE ROVER

IZRAŽAJNI DIZAJN

Range Rover L460 22MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU

PREFINJENI EKSTERIJER

U modernoj interpretaciji je minimalistički dizajn lišen suvišnih detalja, stvarajući elegantan, savremen oblik.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

MINIMALISTIČKA PREFINJENOST

Moderan i sofisticiran enterijer, naglašen besprekornom minimalističkom prirodom i intuitivnim pristupom relevantnoj tehnologiji.

LUKSUZNE KOŽE

Izaberite neku iz niza kvalitetnih koža, jer sve su luksuzne i prefinjene prema vašim očekivanjima. Dostupne u pet boja.

ODRŽIVI MATERIJALI

Luksuzne alternative bez kože KvadratTM tkanina i UltrafabricsTM nude mekan materijal modernog izgleda.

BESPOKE ZAVRŠNI SLOJEVI

Prilagodite enterijer svom ličnom stilu sa izborom prefinjenih obloga i nizom materijala i završnih obrada.

PREFINJENOST I LUKSUZ

PREFINJENO PUTOVANJE

Od električnih vrata* do sedišta sa masažom „vrućim kamenom“ – svaki aspekt Range Rovera pruža iskustvo luksuznog putovanja.

AKTIVNO PONIŠTAVANJE BUKE

Sistem za aktivno poništavanje buke sledeće generacije uklanja neželjene zvuke, vibracije i smetnje. Funkcioniše putem prvih na svetu zvučnika u naslonima za glavu koji stvaraju pojedinačne tihe zone za vrhunsku prefinjenost kabine.
SISTEM PROČIŠĆAVANJA VAZDUHA KABINE PRO

SISTEM PROČIŠĆAVANJA VAZDUHA KABINE PRO

Filtriranje PM2,5 i nanoeTMX tehnologija značajno smanjuje mirise, bakterije i alergene, uključujući i virus SARS-CoV-2, dok Sistem upravljanja sa CO2 povećava dobrobit i budnost praćenjem nivoa unutar kabine.
ČETVOROZONSKI KLIMA-UREĐAJ

ČETVOROZONSKI KLIMA-UREĐAJ

Sa posebnim kontrolama za vozača, suvozača i osobe sa obe strane drugog reda sedišta, sistem Četvorozonskog klima-uređaja omogućava vam određivanje temperature i jačine strujanja vazduha prema vašim ličnim željama.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

NOVA GENERACIJA PIVI PRO

Nagrađivani sistem za informisanje i zabavu Pivi Pro naš je najintuitivniji sistem do sada. Objedinjuje sve kontrole na jednom dodirnom ekranu, nudeći jednostavno povezivanje sa smart telefonima i otvara mnoštvo mogućnosti povezane vožnje.
PROŽIMAJUĆI ZVUK

PROŽIMAJUĆI ZVUK

MeridianTM Signature Sound pruža realističnu reprodukciju. Sabvufer i 34 zvučnika stvaraju doživljaj prožimajućeg zvuka na svakom sedištu uz tehnologiju MeridianTM Trifield 3D.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Onlajn paket pruža neprimetno povezivanje sa Wi-Fi Hotspotom i ugrađenim aplikacijama kao što je Amazon Alexa. Sistem bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) održava ažurnost vašeg vozila.
KONTROLE NA ZADNJIM SEDIŠTIMA

KONTROLE NA ZADNJIM SEDIŠTIMA

Dopustite putnicima da preuzmu kontrolu nad Sistemom za zabavu za zadnja sedišta i funkcijama udobnosti putem našeg 8-inčnog kontrolera sa dodirnim ekranom, koji je smešten u naslonu za ruke u drugom redu zadnjih sedišta Executive Class.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Izaberite neku iz niza funkcija projektovanih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja. Uz mnoštvo inovativnih tehnologija koje su dostupne da naglase vaš doživljaj vožnje. 

Digitalna LED prednja svetla

Veća preglednost i rezolucija pružaju veću vidljivost noću. Digitalna LED prednja svetla sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL), Projekcijom slike i Prilagodljivim prednjim svetlima koriste navigacione podatke za preventivno praćenje druma pred vama.
DIZAJNIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

POJAČANE PERFORMANSE

ELEKTRIČNI HIBRID

Dostupan kao plug-in električni hibrid sa produženim dometom (PHEV). Ovaj 3,0-litarski 6-cilindarski benzinski motor Ingenium sa motorom od 105 kW opremljen je u varijantama P460e ili P550e. Sa brzim punjenjem jednosmernom strujom možete da napunite do 80 procenata za manje od sat vremena.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA **

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

121 KM

prema WLTP-u Očekivani stvarni domet do 94 km. 

CO2 EMISIJE (OD)

16 G/KM

Nula izduvnih emisija u EV načinu rada.

VREME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD) 

<60 MIN.

Napunite do 80 procenata za manje od sat vremena pomoću brzog punjenja jednosmernom strujom

VREME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

5 SATI

Do 100 procenata korišćenjem kućnog punjača od 7 kW naizmeničnom strujom.
KONTROLA BEZ NAPORA

KONTROLA BEZ NAPORA

Sistem Adaptive Dynamics omogućava glatku vožnju i odličnu kontrolu jer prati pokrete vozila i upravljača do 500 puta u sekundi, neprestano optimizujući postavke amortizera.
STALOŽENA VOŽNJA

STALOŽENA VOŽNJA

Elektronski aktivni zadnji diferencijal sa zaključavanjem nudi dodatnu pogodnost jače vuče u krivinama i bolje prianjanje u terenskoj vožnji jer nadzire proklizavanje između točkova zadnje osovine.
URAVNOTEŽENA SNAGA

URAVNOTEŽENA SNAGA

Vektorska raspodela momenta kočenja pruža nadzirano skretanje i upravljanje u najzahtevnijim krivinama. Elektronski diferencijal i kočioni sistem prilikom skretanja uravnotežavaju raspodelu okretnog momenta motora između četiri točka.
OPUŠTAJUĆA UDOBNOST

OPUŠTAJUĆA UDOBNOST

Elektronska vazdušna suspenzija priprema Range Rover za krivine, pružajući spokojnu udobnost. Dynamic Response Pro poboljšava upravljanje putem elektronske aktivne kontrole kotrljanja (eARC), optimizujući ponašanje na drumu.

JEDINSTVENE SPOSOBNOSTI

UPRAVLJANJE NA SVIM TOČKOVIMA
ELEKTRONSKA VAZDUŠNA SUSPENZIJA
KONFIGURACIJA PROGRAMA

PRILAGOĐENA INDIVIDUALIZACIJA

Charente siva (Premium metalik) | Autobiography | Standard Wheelbase sa sedam sedišta

PRILAGOĐEN ILI SPREMAN ZA NARUČIVANJE

Izaberite model, motor i paket specifikacija pre individualizacije svog vozila kroz izbor boja, felni i opcija enterijera.

NAMENJENO VAMA

Niz opcionih paketa i dodatne opreme. Izbor boja, felni i opcija krova. To je vaš Range Rover.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI RANGE ROVER

MODELI RANGE ROVER

Pogledajte ceo raspon modela.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Prefinjen. Luksuzan. Ekskluzivan.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.

*Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na osnovu službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2 Podaci o CO i ekonomičnosti potrošnje goriva mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, vrsta točkova i ugrađena dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korišćenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada može biti primenjen ispravan poreski postupak.


Pogledajte količine po WLTP-u..
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2 Podaci o CO i ekonomičnosti potrošnje goriva mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, vrsta točkova i ugrađena dodatna oprema.


1 Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, pa molimo da više informacija pogledate na www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto zavise od dostupnosti te funkcije u vašoj državi. Molimo vas da više informacija pogledate na www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje mogu biti produžene posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera. Potrebno je da preuzmete aplikaciju Land Rover Remote iz Apple App Store/Google Play.

4 Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

5 Zahteva vetrobransko staklo za prigušenje sunčeve svetlosti na nekim tržištima.

6 Za ažuriranje će biti potrebna veza za prenos podataka.

7 Mogu se primenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja može biti produžena posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

8 Merodavna su pravila pravedne upotrebe. Nakon iskorišćenih 20 GB podataka unutar jednog meseca, brzina prenosa podataka i funkcionalnost u vozilu mogu biti smanjene tokom ostatka meseca.
Molimo da detalje o Pravilima pravedne upotrebe koja se odnose na ovu funkciju pogledate u Odredbama i uslovima InControl Pivi Pro na www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i rezolucije video-sadržaja.
Video visoke rezolucije znatno će povećati korišćenje podataka.


Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.


Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.


Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.


Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika merodavni uslovi društva Apple Inc.
Android Auto je žig društva Google LLC. Meridian je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.
NanoeTM je žig društva Panasonic Corporation.